News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2012.

Started by Cirius, December 28, 2011, 13:48:33

Previous topic - Next topic

Danilovgrad

Na kraju te "tutnjave" ocekujem grad u DGD... ne bi me iznenadilo..  :122:

Nikola

@Bole-PG u Hrvatskoj ces imati suvo vrijeme sjutra,a sto se tice pokrivaca u Nk on dobro drzi nizu T danas tako da sve je mozuce sjutra,ali sam nesto pesimista po pitanju snijeznog pokrivaca/snijeg ce padati 99%

Mladen

Mađo, što se očekuje večeras i rano ujutro u naše više krajeve, oće li ujutro biti snijega? Mora se i u badnjake rano!

Bura

Oce li bit kise u Baru oko 1h, u to vrijeme idem u badnjake....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Quote from: Mladen on January 05, 2012, 22:26:44 Mađo, što se očekuje večeras i rano ujutro u naše više krajeve, oće li ujutro biti snijega? Mora se i u badnjake rano!

Noćas kiša, i to obilna, vjetrovito, pravo nevrijeme, a već od ujutro će okrenuti na śeverni vjetar.Teško da će zabijelit u Cetinje, veće su šanse za pahulje kod mene.
Nó, Bože moj, svašta je moguće. Vidiš kako danas Cetinje u 6 ura popodne iskoči na osam stepeni...  :02:

JA neću ránit za badnjake, a i nije mi daleko, tu odma iza borove šume, tako da što se tiče mene mogu padat ćuskije i diferencijali ot bagera ako će !  :11:

Mladen

mannnda

mislim da nista od snijega sto se tice Niksica.al zato ce haos biti od vjetra..

Stefan600

Vidjecemo, bogami su velike sanse da gore obijeli ujutro ..
Februar 2012. :)

Fraka

Ski centri ce jako dobro proc u narednih par dana...

Madjo

Izgleda da će śeverac šibat i u toku noći.  :01: Pogledajte samo kako su se naslagale izobare.  :55:

winter

Jedno pitanje oce li pg uopste videtsnijg ove zime msm na januar konkretno :32:

Madjo

:32:
Ajde prvo lijepo sklopi pitanje pa ćemo probat da ti odgovorimo.  :28:

skener

:11: vjerovatno je mislio da li ce u pg u januaru biti snijega? Tesko pitanje,dobro ce biti i ako ga u nk bude  :02:

Stefan600

Razumio si ga vala Madjo, nemoj tako.   :67:

Winter, niko ne zna da li ce ga biti. Ako ga karte najave bicu jedan od prvih koji ce prokomentarisati tu situaciju. Do 15 januara, nekako sam dosta siguran da ga necemo vidjet. A za posle...

winter

Fla vi n odgovoru i nazdravlje Badnje vece svima :105:

Madjo

Quote from: winter on January 06, 2012, 20:39:14 Fla vi n odgovoru

Misliš, Flavio Konseisao  :67:  

Quote from: winter on January 06, 2012, 20:39:14 i nazdravlje Badnje vece svima :105:

Takođe  :121:

On: iza Đura nema ciklona na vidiku.

Fraka

Vidim na yr.no stoji 5 mm za Bg prekosjutra.. ne znam okle, al ajde...

michael

Quote from: Fraka on January 06, 2012, 21:47:43 Vidim na yr.no stoji 5 mm za Bg prekosjutra.. ne znam okle, al ajde...
ako sam te dobro shvatio,
najavili su i na RTS-u... parafraziram "novi talas vlažnog vazduha zahvatiće naše krajeve od nedjelje, ali sa manjom količinom padavina..." blblabla
a i na hidmet, to najavljuju... nijesam se bavio analizom toga...

Miloš

Quote from: Fraka on January 06, 2012, 21:47:43 Vidim na yr.no stoji 5 mm za Bg prekosjutra.. ne znam okle, al ajde...

Toliko crta i WRF-NMM, 5-6mm, ali što će nam to kad je čista kiša ili malo susnježice. Da je malo niža temperatura, moglo je biti i par centi snijega, ali ovako ništa.
Ima uslova za slabe padavine i u ponedjeljak i u utorak, kad se crta dovoljno niska temeperatura za snijeg.

Dzoni

Quote from: Madjo on January 06, 2012, 21:44:18
Quote from: winter on January 06, 2012, 20:39:14 Fla vi n odgovoru

Misliš, Flavio Konseisao  :67:  

Nedas kolegi @winteru ni da se ljudski op'jani na najradosniji Hriscanski i Pravoslavni praznik !  E pa i ti da si slavio ka' mi jeo bi slova   :114:

Madjo

Ije on slova i bez praznika,koliko sam primijetio.

On: studeno narednije danah.  :15:

Fraka

Da li ce ovo biti dovoljno za prvi statisticki cm u Bg, sumnjam, ali da psotavim..

Fraka

Ec je mnogo dobar nakon 7 dana  :101:

Od ovoga tesko da moze bolje.

Stefan600

Strasno vala Fraka... Kisa kod mn opet ovamo. Sve isto ka prosla dva puta. PIH

bole

Ec lijepo izgleda za period posle 15tog.......doduse daleko jos :)