News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2012.

Started by Cirius, December 28, 2011, 13:48:33

Previous topic - Next topic

Dzoni

Kisurina, eto tako lijepo izgleda od subote...

Stefan600

Ali ogroman sistem lednog vazduha se polako spusta ka nama... To tek sad vidjeh, nije ono lose...Samo kad predje preko nas  :79:
Februar 2012. :)

Dzoni

Kad predje preko nas osjeverice i sto onda ?!

Stefan600

Valjda ce biti jos vlaznog vazduha kad je onakav polozaj AC ???

Стенли

Dobro je i ako kise bude.  :05:

Fraka

Prvi izlaz ove sezone koji je zaista zimski, bas onako po mjeri GFS 12z  :45:

Fraka

Modeli i dalje lutaju.. samo da ne bude jos jedna ispala. barem onamo gdje treba da pada snijeg i bude hladno. Sto se planinskog dijela tice, tamo je stanje sasvim zadovoljavajuce  :101:

Shody

Veljača (februar) je jedina šansa.... siječanj (januar) sam davno otpisao...

Stefan600

Bogami je Februar od ovih godina razocarao, bio je masu topao...

Fraka, mrzim taj komentar 'tamo dje treba da ga bude' mrzan mi je posta, zasto ga svi sad koristite?

Shody

Februar je kod mene najsnjegovitiji mjesec, sjeti se samo 14.2.2009  :)

Bura

Stvarno bi moglo bit nesto tamo posle nedelje. Kako modeli sada kazu za sledecu nedelju, hladna vazdusna masa se zadrzava nad nasim prostorima a plitki cikloncic djeluje iznad Crne Gore. Dok s druge strane pojedini najavljuju potpuno suncano!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

winter

Mora bit nesto od svega vrijeme je da i mi vise vidimo taj snijeg  :79:

Stefan600

Ovaj cikon bi zahvatio Grcku winter, nas nebi...Tako da bi bilo samo dobrog mraza par dana...

winter

U glavnom ima jos vremena za korekciju moze se to malo pomjerit jeli  :32:

Stefan600

Moze, ali ako uvedu padavine,znam sto ce se desiti, ovaj 'blok' 'zaledjenog' vazduha(haha) bi nesta odmah, i imali bi kisu, i onda bih ja  :25:  :24:

winter

Jos je daleko nadamo se najboljem  :109:

scepo

Bice,bice snijega :79: ima kad :15:

Dzoni

Quote from: stefan96 on January 10, 2012, 01:04:34 Ovaj cikon bi zahvatio Grcku winter, nas nebi...Tako da bi bilo samo dobrog mraza par dana...

Ne mora da znaci. Ako bi otisao malo jugozapadno na Otrant svasta bi moglo da bude, medjutim ja se ne nadam.

Evo sto je izjavio meteorolog HMZS, Nedeljko Todorovic :

Beograd -- Prvi veći sneg, koji s nestrpljenjem čekaju najmlađi Beograđani, mogao bi da ih obraduje tek u februaru.  

Sto znaci kad je covjek vidovit :)

Fraka

I prosli put je bio vidovit haha, kako je ono reko.. prvi veci snijeg 23. dec  :114:  :107:
Inace vrijeme od K.... u Bg. Pocelo sa cistim snijegom, pa susnjezica i sad smara kisica.. PU nagrda od godine

Stefan600

Pomjerio Ec ovo suvo zahladjenje jedan dan unazad, sad za 14. januar...  :109: Ovo mi se bas svidja, ali nema padavina. A svejedno ako ih ubace isparice hladnoca...

Nikola

Izlazi daju jacu za vikend ali suvo,Eta u petak daje slabe padavine ali nista to,ne gledam izlaze do petka dako me tada nesto iznenadi,nije isto ni kao '53 ni '85 iako su nov-dec bili slicni

Fraka

Novi izlaz EC je polarni... sibir se spusta u nase krajeve  :79:

Stefan600

Sto je ovo braleeeee. -16 po visini konstantno...Kad bi tu nesto ulecelo, kakva bi to trpaona bila...  :120:  :79:

Bura

Dobro dovoljno je i -12.  :122: Sad sam poceo da vjerujem u ovu zimu. Vala i ako ovo maknu za koji dan, ipak ce nam ostati nesto od ove hladnoce. U bice ledno!  :114: :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.