News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Fraka

U iscekivanju zime, zaboravih skoro na takmicenje  :75:
Auh... bolje bi bilo da sam zaboravio u potpunosti, barem bi imao sigurnih 0 bodova  :37:

Madjo

Neka ti to nó drži to prvo mjesto  :60:

Fraka

haha, doslo je vrijeme da se to mjesto prepusti onima koji zasluzuju bit tu  :122:

Miloš

Tek sad gledam izlaze za četvrtak. Baš je zanimljivo što u dva kola zaredom imamo hladni front. Ali će ovaj donijeti sasvim drugačije vremenske prilike od prethodnog. Biće šarenila opet u prognozama, i ponovo će biti zanimljivo za praćenje. :45:

Madjo

Po mom mišljenju ovo je lakše kolo od prethodnog  :27:

Fraka

Lakse je zbog snijega i Tmin i zbog cinjenice da nema pljevalja...

Miloš

U ovom kolu je makar Tmin lakša. Već je jasno da će biti oko -10°C u Pljevljima, ali ja ću odigrati za svaki slučaj -14°C, čisto da se osiguram ako ode ispod -15°C.  :10:

goga

Quote from: Miloš on December 13, 2011, 09:10:42 U ovom kolu je makar Tmin lakša. Već je jasno da će biti oko -10°C u Pljevljima, ali ja ću odigrati za svaki slučaj -14°C, čisto da se osiguram ako ode ispod -15°C.  :10:

OK onda ja stavljam pozitivu a baš mislila -15 čisto da me ne baksuziraš  :11:

Madjo

I vjetar treba popet - Ulcinj će lagano bit 10,Nikšić 7-8 i Žabljak 3-4.
Ja bih se pokrio s 20.  :11:

demijan

ono shta je meni sigurno je da ulc ispod 3 padavine ne treba stavljati dok nik nece kapi vidjeti!

Dejo

Dobro je podsetiti se šifri za padavine

Šifra
0
1
2
3
4
5
Količina padavina
manje od 0.1
0.1 do 5.0
5.1 do 15.0
15.1 do 30.0
30.1 do 50.0
više od 50.0
Ali kad budete gledali modele uvek će se lomiti oko 5, 15 ili 30mm  :11:

Cirius

Ufatih večeras prognozu HMZ-a za četvrtak na TV Vijesti,  predviđaju  najvišu dnevnu T za Nikšić 9'C,  za Žabljak jutarnju 2'C a najvišu dnevnu 5'C,  za Budvu i Herceg Novi  najvišu dnevnu  15'C,  Ulcinja nema u tabeli  ...    

Fraka

Temperature su laksi dio  :23:
Jesu li rekli sto o kolicini padavina  :08:

Cirius

Quote from: Fraka on December 13, 2011, 19:35:47 Temperature su laksi dio  :23:
Jesu li rekli sto o kolicini padavina  :08:

''U poslijepodnevnim i večernjim časovima jače naoblačenje i padavine'',    slobodno za širu interpetaciju    :03:

Rade

Opet su modeli podijeljeni što se tiče padavina, mislim da je tako bilo i prošli put. Ali jedan model je pogodio a padavine ga čak malo i prevazišle.

Miloš

Poslah! Ovoga puta bez mnogo razmišljanja. Rizikovao, pa šta bude...  :101:

Bura

Poslao sam i ja i necu se zacuditi ako dobijem gomilu minus bodova  :110:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

demijan

sklepah i ja neshto.svakako bice zanimljivo  :114:

Madjo

Poslah.
Padavine sam malo rizikovao.  :63:

ehtelion

ja odustajem. Samo iscekivanje (i uglavnom mala doza razocaranja) brojki je lijep dio ali moram priznati da ne uzivam u proucavanju meteo mapa. Mada to nije razlog odustajanja ali cete i to saznati:) Svim takmicarima, sem Radu, zelim puno srece, a on sve nule do kraja takmicenja:)

Madjo

Ajde ne zebaj no pošalji to.  :76:

Kad si se penja na Mon Blan nijesi odustaja no si izdrža do vrha.

Veljonk

poslah i ja pa sta bude
srecno svima  :45:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Fraka

Eo i ja o... bice bruke ovo kolo  :07:

MeteoLaik