News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

goga

Quote from: demijan on December 08, 2011, 15:20:14
Quote from: Shody on December 08, 2011, 15:12:08 Dan za zaborav...... ulovio 3 ili 4 boda. Katastrofa  :107:

Čestitke Demijan, uistinu majstorski odigrano !
hvala shody .prenecu chestitke delibalu  :67:  :62:

Delibalici .... mislim ako me sjećanje nevara da je ženska osoba u pitanju samo nikako da se oglasi ovdje ....

Cirius

Quote from: goga on December 08, 2011, 15:22:12
Quote from: Shody on December 08, 2011, 15:12:08 Dan za zaborav...... ulovio 3 ili 4 boda. Katastrofa  :107:

Delibalici .... mislim ako me sjećanje nevara da je ženska osoba u pitanju samo nikako da se oglasi ovdje ....

Yep,  ženska osoba je ...    njena prognoza je među nekoliko koje redovno pogledam kad Admin objavi tabelu    :03:

Shody

Ajme... sorry. Danas sam pod stresom totalno. Vidio sam da je na D...

DELIBAL, ČESTITKE !  :116:

goga

Zanima li nekog koliko je Pljevlja  :05:

MAGICIAN

:109:     Cestitke za Delibal!     :109:

Fraka

hahah ja sam na granicu 5.7 mi je granica za negativan, a trenutno je 5.8.. e cudo jedno... mada mislim da ce do 15 bit vjerovatno i negativna temp...

Miloš

Ne pamtim da sam nekad ovako dobro procijenio razvoj situacije, a tako malo poena ulovio. Jednostavno, sve se razvijalo onako kako sam i zamišljao kad sam sastavljao prognozu, ali faktor sreće mi je skinuo barem 3-4 poena. Šta da se radi, i sreća je sastavni dio ovog takmičenja.
Iskrene čestitke svima što osvojili više od 0 poena u ovakvom kolu!  :45: A od 0 do 7 (ili 8, ne znam koliko će imati prvoplasirani), to su sve nijanse.

demijan

Lukeni

Baš me boli dupe koliko sam bodova osvojio.(čekam da vidim,hebeš matematiku)
Bitno da je bilo dinamično u atmosferi.
Za to živim a ne za bodove.
Čestitke svima koji su odigrali i ovo super kolo :121:

goga

Mene ne zaboli dupe ali stvarno je bilo zanimljivo kolo ... neka takvih što više :03:

Rade

Izašli rezultati  :43:  :43:  :43:

Sjajan dan je za nama, nadam se da će i naredne prognoze da budu ovako neizvjesne !  :121:

MeteoLaik

CervantesRI

Čestitke svim takmičarima, a pogotovo Delibal! U ovakvom kolu stvarno je majstorstvo ostvariti 8 bodova.

Nikola

Tri najteza grada se prognoziraju po meni za III kolo(Ul,Zb,Nk) a izgleda bice i padavina i zanimljivo  :48:

Veljonk

Cestitke svima posebno osmici, dobro sam , a nijesam se nadao  :105:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Veljonk

Cestitke svima posebno osmici, dobro sam prošao, a nijesam se nadao  
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

zack

Čestitke za Delibal, bila je sjajna :109:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

demijan

sve vece su sanse da se desi fronta i u cetvrtak popodne i da bude opet veselo  :67:  :109:

RAMONES

Čini se da će biti oborina u četvrtak  :47:

Gabesz20

Sprema se pa mozemo ja mislim slobodno reci najteze kolo u ovogodisnjem takmicenju  :33:

Madjo

Sa malim zakašnjenjem čestitam najboljima u prošlom kolu a posebno Delibali  :111: :109:

S obzirom kakve sam probleme imao sa internetom prošao sam više nego dobro-bez negativnog boda.  :16:

Bura

Ponovo stale barska i niksicka AMS  :31:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

goga

mogla bih malo bacit pogled na karte ... ili ipak da čekam sutra :120:

nema mađe i njegovih mačaka ... jel više taj teleonorac osposobio linije u njegušima

Madjo

Quote from: goga on December 12, 2011, 18:47:32 nema mađe i njegovih mačaka ... jel više taj teleonorac osposobio linije u njegušima

A jes sa srećom napravio više inače se spremala dinamida  :71:  :36: