News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

demijan

jesam  :75: izvinjavam se.
t min,normalno, -5.4

Admin

Gabesz20

Auu jutros t-min otislo lepo dole, praticu nocas kako ce padati Kolasin Pljevlja za Zabljak se toliko ne bojim. Videcemo sve u svemu

Fraka

Ja mislim da gubim bodovne na T-min i na Tmax za zabljak sjutra....

Fraka

Shody

Kolike su danas bile tmax?
Možda je netko već stavio al na mobu sam pa da ne tražin.

Fraka

HN 18.1
POD 16.4
ZAB 11.4

Trenutno Pljevlja 0.3
             Kolasin 0.4

Miloš

Kad bi sjutrašnje temperature bile identične današnjima, ne samo da bih osvojio 9 poena, nego bi mi i ukupna greška za Tmax bila manja od 1°C. Samo se bojim da ne izbaksuziram...  :10:

Стенли

Mislim da ce ipak biti mrvicu nize nego danas. Ali evo vidjecemo,zanimljivo ce bit uglavnom.  :101:

Gabesz20

Cirius

Quote from: Miloš on November 30, 2011, 18:54:03 Kad bi sjutrašnje temperature bile identične današnjima, ne samo da bih osvojio 9 poena, nego bi mi i ukupna greška za Tmax bila manja od 1°C. Samo se bojim da ne izbaksuziram...  :10:

Meni bi danas takođe ukupna greška Tmax bila skromna,  0,6'C  čini mi se     :03:    Ne vjerujem da će biti krupnijih promjena,  možda HN i ŽB  odu malo dolje,   PG ne vjerujem da će odstupiti mnogo od današnje,  vjetar takođe ...     Ali ova Tmin i snijeg su enigme    :122:  

Miloš

Tmin ide do -6°C lagano. Samo se bojim da ne ode još niže...  :02: A što se tiče Tmax, biće u prosjeku nekih 0.5°C niže od današnjih zbog visoke oblačnosti, nikakva bitnija promjena.

goga

Ne gajim puno nade u bod za minimalnu  :11:... dočim sam vidila da imam istu minimalnu kao i Miloš  :05:

Miloš

Haha, siguran bod.  :11: Da si makar 0.1°C niže stavila, pa i da imaš čemu da se nadaš, a ovako...

Kolašin već na -1.2°C, juče u ovo doba -0.9°C.

Gabesz20

Nikola

Odgovaralo bi mi da ne ide preko -5.4 ali oce izgleda

Cirius

Kako će nas pospremit' Kolašin ujutro ...     razmišljam ima li kakvih šansi da neki lokalni vjetrić poremeti ovaj tobogan,  oni umiju da se jave u KL i kad je relativno mirno,  ali greben je tu stabilan večeras i sve je pod njim tiho     :34:    upravo one noći kad Kolašin ide u ambis     :07:     No,  ima vremena do jutra.  

goga

Quote from: cirus on November 30, 2011, 20:44:19 Kako će nas pospremit' Kolašin ujutro ...     razmišljam ima li kakvih šansi da neki lokalni vjetrić poremeti ovaj tobogan,  oni umiju da se jave u KL i kad je relativno mirno,  ali greben je tu stabilan večeras i sve je pod njim tiho     :34:    upravo one noći kad Kolašin ide u ambis     :07:     No,  ima vremena do jutra.  

pali auto i poduzmi nešto ....
ostalo valjda onih šodijevih evra

RAMONES

Ide to lagano ispod -5°C, nažalost  :40:

Shody

Ide ovo ljudi moji ispod -6, negdje oko -6.5 bi se trebalo zaustavit  :77:

Fraka

Imam neki cudan osjecaj da cu falit Tmin za 0.1 kao i zabljak za 0.1.. znaci ako Tmin bude -6.0 a na zabljak Tmax 10.9.. bukvalno da sam danas sastavljao tako bi stavio  :07: :07:

demijan

tre su slicne kao i sinoc.ne vidim razlog sigurnosti da t min ide ispod - 6. iako, svakako moze da se dogodi.kao i da se ne dogodi...

Стенли

Nece to ispod -5c. Bice nekog vjetrica u KL tokom noci  :72:

Miloš

Nema šta da nagađamo, biće -6.2°C. Pouzdana informacija.  :28:

Fraka

Jos kad bi sad znao kolko je u Kolasin  :17:
pljevlja nesto stagniraju.. 2.6 u 22:30