News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Miloš

Jutros Tmin -5.4°C u Kolašinu, a Pljevlja su na -3.7°C. Nadam se da sjutra neće biti bitnije razlike, pa da konačno uzmem bod na tom parametru.

Fraka

Bogami ako mi podje jos 0.5 dolje, a to mi je nesto vrlo vjerovatno, ode bod  :112:

Dzoni

Izmedju -5 i -6,3 je ocekivano da bude.

Shody

Ja ću vam reći koliko će biti kao i inače.

Tmin : -5.6  :116:

Fraka

Quote from: Dzoni on November 30, 2011, 12:01:16 Izmedju -5 i -6,3 je ocekivano da bude.

Bilo je i juce ocekivano pa je Tmin bila -3.7

Dzoni

Koliko ja vidim juce ujutru je bila najniza temperatura u Kolasinu -5,4c a prekjuce takodje u istom gradu -6,3c.

heva

sta se desava sa ovim refresiranjem podatak svakih dvadesetak minuta sve stalo na jucer ujutro??osim kolasina

Admin

Mijenjanju se modemi i brojevi na svim stanicama. Do kraja dana bi trebala da prorade i Pljevlja!

goga

a bude sutra sve štimalo ili nema praćenja  :54:

Fraka

Quote from: Dzoni on November 30, 2011, 12:21:09 Koliko ja vidim juce ujutru je bila najniza temperatura u Kolasinu -5,4c a prekjuce takodje u istom gradu -6,3c.

Juce je u Kolasinu najniza bila -3.3. 28. je bila -6.3, a danas -5.4

Fraka

Da je prognoza bila za danas bilo bi jedno 30 devetki...  :67:

Admin

Quote from: goga on November 30, 2011, 13:42:47 a bude sutra sve štimalo ili nema praćenja  :54:

Kolašin već radi, za par sati bi trebalo da imamo podatke i iz Pljevalja (moći ćemo noćas da pratimo Tmin), a večeras ili,vjerovatnije, ujutru proradiće i Podgorica.
Ne znam koji je dalji raspored!

MAGICIAN

Sjutra je novi dan!
                                                    :27: Cini mi se da nece biti bas sve kao i danas!  :27:

goga

Quote from: MAGICIAN on November 30, 2011, 14:24:11                                                                        Sjutra je novi dan!
                                                    :27: Cini mi se da nece biti bas sve kao i danas!  :27:

nadam se  :03:

heva

Quote from: Fraka on November 30, 2011, 13:47:36 Da je prognoza bila za danas bilo bi jedno 30 devetki...  :67:
vecina bi ih pala na vjetru

Fraka

Rade

Fraka

Ne vjerujem da se nesto puno razlikovao u 13 h kad se mjeri...

Dejo

U 13h vetar je bio 6 u zbiru.

Fraka

Sto znaci da bi cak! 3 takmicara ostala bez boda  :05:

Rade

Koja je jutros bila Tmin? Mene je strah da nju sjutra ne promašim...

Bura

Quote from: Rade on November 30, 2011, 14:56:07 Koja je jutros bila Tmin? Mene je strah da nju sjutra ne promašim...

-5.4 Kolasin
Bolje gram nafake no kilo mozga.

demijan

danasnja kombinacija(ne verujem da ce se mjenjati,t-re su u padu)

HN 18.1/0
POD 16.4/0
ZAB 11.4/0

Vjetar (2+1+3) 6

t min 5.4

snz 0

Dejo

Koliko je minus za grešku na tmin od 9-10 stepeni ?  :05:

Valjda će sutra u minus  :11:

Bura

Demijane, zaboravio si minus na Tmin.
Bolje gram nafake no kilo mozga.