News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Rade

Quote from: nikolA on December 01, 2011, 12:24:15 Zbirni vjerar 3 u 12H?

Da. Mislim da si ti tu otišao u minus.

Fraka

Ada u 13 se mjeri..
7 bodova ovo kolo.. Eto ipak sam uvatio zabljak, ali Pg nema sanseda skoci jos 2 stepena...
Edit: Ipak raste dobro PG 15.3 vec, ima nade  :111:

Miloš

Konačno krenuo intenzivniji porast u PG, evo 15.3°C. Vjetar neće biti ispod 3m/s, jer nijedan grad nije imao tišinu ko zna od kad. Tako da će biti 3-5m/s, preko toga teško.

Fraka

Imao sam dosta srece ovo takmicenje do sad, red je da i ja budem malo baksuz  :64:

dikile

Za Pg mi treba jos 0.3C, Zabljak valjda nece preko 12.8C

Miloš

Ma Žabljak ako dogura do 12°C u vr' glave, neće preko toga. Vidjećemo koliko može PG da raste, uhvatila je ozbiljan zalet, većini takmičara bi odgovaralo da dogura makar do 16°C. Podaci od 13h će dosta toga reći, ali mislim da mi se smiješi prva 9-ka od početka takmičenja.  :27:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Cestitam  :109:
Ja jos nisam uvatio nikad devetku haha, ali svako kolo do sad sam imao 8.. ako pg skoci do 16 opet cu, nevjerovatno....  :07:

dikile

Nisu bitne toliko devetke, bitna je konstantnost u poenima. Eto ti sa osmicama u svakom kolu. Ja sam imao dve devetke ali me je ubilo peto kolo sa samo 3 boda.

Bura

Ja sam vec 2 boda izgubio. Na tmin i na Zabljak  :31:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Cirius

Meni je Tmin izmakla za  0,2'C,  nisam očekivao baš do  -6'C  ..   Ostalo izgleda ok,  ako neđe ne podgrije neplanirano.      

Fraka

15.7 PG u 12:40 kriticno  :18:

Miloš

Quote from: dikile on December 01, 2011, 12:52:26 Nisu bitne toliko devetke, bitna je konstantnost u poenima. Eto ti sa osmicama u svakom kolu. Ja sam imao dve devetke ali me je ubilo peto kolo sa samo 3 boda.

Ja sam prošle godine osvojio prvo mjesto bez ijedne 9-ke, ali zato u teškim kolima nikad nisam imao ispod 5 poena.
Mada, ovogodišnje takmičenje ne može nikako da se poredi sa prethodnim, makar po vremenskim prilikama koje su obilježile oktobar/novembar/decembar ove i prošle godine.

PG 15.7°C, 1m/s

Rade

Nikola

Treba mi 0.8 za Pg,vjetar ipak nisam u minus za sad 6 potrefio.

Miloš

Budva 19°C, Bijelo Polje 0°C. Šteta što za njih nismo prognozirali...  :08:

Fraka

Nista od Pg, stade, sto da se radi  :112:

Miloš

HN 17.1°C
PG 15.7°C 
ŽA 13.6°C
Vjetar 6m/s

Pobježe mi Žabljak za 0.2°C.  :75: Najgore mi je što sam u prvoj prognozi bio stavio 12.5°C za Žabljak. Eto, kad neće, onda neće.

Fraka

Leleeeee Kako ga je naprzio  :13:

RAMONES

Heh, na papiru lako kolo na kraju ispalo dosta teško i nepredvidljivo. Stvarno je zagrijao Žabljak, a i vjetar ovako slab  :02:

dikile

Mnogi ce dobiti neocekivano negativan bod na Zabljak. Ja u ovom kolu 7.

Miloš

Koliko god to bilo neočekivano, u ovom kolu niko nije osvojio maksimalnih 9 poena, niti postoje šanse da iko osvoji. Moram biti zadovoljan sa sigurnih 8 poena. Šteta što ne radi AMS na Žabljaku, čisto da se uvjerimo u ispravnost podatka. Od sad više nikad neću da mijenjam prognozu pred slanje.  :13:

Rade

Meni Podgorica pobježe na 0.1°c, mada možda do 14h bude bolje...

Boce

tebi Miloshe ode Žabljak za 0.2 a meni za 0.1 dođe -1. Kako je jutros upala 1 na Tmin tako je sad došao -1 na Tmax na Žabljaku.

Cirius

Quote from: Miloš on December 01, 2011, 13:09:15 PG 15.7°C 
ŽA 13.6°C

2,1'C  razlike između  Podgorice i Žabljaka,  na što je spalo  1450 mnv    :120:    možda stigne i Nikšić,  koji je na   13,8'C      :75: