News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Fraka

Mi smo odigrali skoro istu temp za HN... mislio sam malo vecu, ali neka stoji.. nije bitno  :77:
Ne bi trebao da ima neki rast sjutra HN..

RAMONES

Šteta za Rakuna. Po meni je on bio najozbiljniji kandidat za ukupnu pobjedu...

Što se tiče sutrašnjeg stanja, pretjerao sam u tmin...sad mi se čini da će on biti oko -8°C  :83:

Fraka

Vidjeces kad se sjutra ispostavi da je planski to bilo, kad svi podjemo u neagativu a on na pozitivnoj nuli haha

Madjo

Žabljak bješe iskočio na -13 ...sad je -12.6 ...  

Shody

ZABLJAK      22.12.2011   01:20     -9.2    :107:

Madjo

Ovim tempom evo ga ispod -7 ujutro  :07:

Madjo

Žabljak u 2h -8.9°.

Pi, zamalo sam ga promašio.  :05:    :07:

Fraka

Madjo

Ko to zna.  :56:

Žabljak -8.7  

Nikola

Zb -8.6,sjutra ce biti itekako zanimljivo

Madjo

Fraka

Niti ce mi cetinje doc do -7.6, niti ce zabljak ostat ispod toga  :82:

Miloš

U 6h:

Žabljak -6.6°C
Cetinje -6.2°C
Kolašin -4.7°C
Pljevlja -5.1°C, snijeg

Desilo se ono što sam očekivao sa jutarnjim temperaturama, ali ipak ekstremnija varijanta od očekivane. Biću zadovoljan ako izbjegnem negativan poen, a -5.9°C mi je gornja granica, valjda neće preko toga.
Herceg Novi već sad na +8.4°C. Šta li će se tek desiti kad ugrije sunce, valjda neće preko 12.5°C ići...

Odoh polako u planine, čisto da malo vidim snijega ovoga decembra, žao mi je što neću sa vama ispratiti ovo zanimljivo kolo...  :112:

demijan

najniza terminska u 07h  je na zabljaku -6.6.visina snijega 38.
za dlaku izmakoh se negativnom bodu  :75:
kako u novi pushe dobro. udari do 29m/s.

goga

prvi negativac na min

ajmo dalje :116:

Nikola

Izbjegoh negativni na Tmin ,vjetar trenutno 15.

demijan

u 9h vjetar 14. novi  mi ode i sad nadam se da nece preko 10.5  :83:
slab sneg neprestano pada u pljevlja.

Admin

Najniža temperatura jutros u 06 UTC izmjerana je na Žabljaku i iznosila je -6.6oC. Uspješno su je prognozirala svega dva takmičara.
Visina snijega na Žabljaku je iznosila 38 cm. Ovaj parametar je uspješno prognoziralo 37 takmičara.

Madjo

Što reć...trebalo je uvest u bodovanje temperatura dva negativna boda ko žestoko promaši.
Evo ispade ista stvar ovo što sam ja prognozira katastrofalno Tmin -15 sa takmičarima koji su očekivali oko -10.   :29:

goga

Ma Mađo  :121: ... pravila su takva kakva su ... generalno smo se pokliznuli na minimalcu neko više neko manje ... a sad jel za 0,1 ili 10 tako malo važno ... pa ionako je sve ovo samo dobra igra

i meni svako kolo za neku decimalu ponešto izmakne ja samo gledam da baš ne odem generalno u minus i to ako već moram neću valjda u više od 3 kola :101:

RAMONES

Ups, malo veći zaheb jutros  :26:
Stvarno je skočitao taj tmin...ali vidim da nisam jedini koji je dao -11,5°C. Stvarno se pitam gdje smo gledali  :52:

Fraka

Kolko vidim, zabljak je imao 0.1 mm jel?
Barem da tu izbjegnem negativan  :07:

Fraka

Jos jedno kolo za zaborav sto se mene tice  :75:

goga

krasno ... sad se Pljevlja zaletiše
HN od jutra izgubih
Žabljak mi treba samo 0,4 porasti neće ni to  :14:

:07:

MeteoLaik

možda će 1, eventualno 2 takmičara da pogode zbirnu brzinu vjetra. Ostali-out.  :75: