News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

goga

Čestitam osmicama i ostalima  :121:

ajmo dajej ... oš malo polovica natjecanja a od snijega još ništa ...

Rade

Quote from: goga on December 01, 2011, 16:07:13 Čestitam osmicama i ostalima  :121:

ajmo dajej ... oš malo polovica natjecanja a od snijega još ništa ...

Biće snijega, ja ga sanjao sinoć i to u PG. Neki ciklon naletio i baš napadao u PG, ja trčim da pišem po forumu a ujedno počinje Sunce, razvedrava se i nestaje snijeg. To može da znači samo jedno.

Miloš

Čestitke Fraki i na šestoj osmici za redom, ovo je već nevjerovatan uspjeh!  :109: Samo daleko je ovo još od kraja, biće tu još neizvjesnosti, pogotovo ako se zavrti neki ciklon.

Mene je društvo zeznulo za prvu 9-ku. Naime, prvu prognozu sam poslao još popodne, jer je trebalo uveče da izlazim. Kako je društvo otkazalo izlazak, pogledao sam i 12Z na osnovu kog sam oko 23h promijenio prognozu, temperaturu za Žabljak spustio sa 12.5°C na 11.9°C i Podgoricu sa 17.3°C na 16.7°C. Eto, za koliko mi je pobjegla prva 9-ka. Sve su to nijanse.
U tome i jeste čar ovog takmičenja, baš te nijanse i odlučuju.

MeteoLaik

Nikola

Prvo znanje,a ima i srece ali najvise kad je ciklonska aktivnost.Da sam za srijedu prognozirao imao bih 9 ovako 5 sto znaci nisam obratio paznu na faktor mikroklime,AC je to.Idemo dalje,Fraka blista kao i do sad, malo je ko od nas stavio razliku malju od 3.5C izmedju Zb i Pg ,tj niko a uzet je bod na to  :45:

Rade

Quote from: Miloš on December 01, 2011, 17:05:25 Čestitke Fraki i na šestoj osmici za redom, ovo je već nevjerovatan uspjeh!  :109: Samo daleko je ovo još od kraja, biće tu još neizvjesnosti, pogotovo ako se zavrti neki ciklon.

Mene je društvo zeznulo za prvu 9-ku. Naime, prvu prognozu sam poslao još popodne, jer je trebalo uveče da izlazim. Kako je društvo otkazalo izlazak, pogledao sam i 12Z na osnovu kog sam oko 23h promijenio prognozu, temperaturu za Žabljak spustio sa 12.5°C na 11.9°C i Podgoricu sa 17.3°C na 16.7°C. Eto, za koliko mi je pobjegla prva 9-ka. Sve su to nijanse.
U tome i jeste čar ovog takmičenja, baš te nijanse i odlučuju.

Meni se ista stvar desila, samo nisam poslao ispravljanu prognozu sa nižim temperaturama :)

demijan

cestitke svima!  :109:

bar,kolasin,pljevlja sledeci cetvrtak..odlican izbor!  :109:  :109:

Miloš

Da se ja pitam, prognozirali bi se samo Ulcinj, Bar i Podgorica.  :27: Što sjevernije, to teže za prognozu. Kad vidim ova Pljevlja u kombinaciji, muka me uhvati.  :26:

dikile

Cestitke svima na osvojenim bodovima. Ko nije ima srece, vise sledeci put.

Kad pogledam koji su gradovi u igri sreca ce biti preko potrebna.  :78:

Fraka

Pljevlja i to pod potencijalnom akcijom  :20: :14:

Ali trazili smo, valjda dobijemo tesko kolo  :105:

Miloš

Ja se bojim da su se ovdje neke više sile umješale.  :33:

demijan

hahaha

reklo bi se nema padavina ni iduci cetvrtak nigde..mozda pljevlja  :78:

Admin

Šteta što se ne prognozira ponedjeljak!

Rade

Quote from: Admin on December 02, 2011, 15:15:53 Šteta što se ne prognozira ponedjeljak!

Mislim da bi nedjelja bila dinamičnija :) NMM daje kišu, gfs tek od naveče

ehtelion

kako mi ovaj rade pobjeze:) sticu te ja kad bude snijeg;)

Rade

Quote from: ehtelion on December 03, 2011, 14:32:42 kako mi ovaj rade pobjeze:) sticu te ja kad bude snijeg;)

Sjećaš se moje priče o skrolovanju?  :77:

ehtelion

duga je ovo zima:) samo, pazi da lavina ne skroluje na tebe ;) u tom slucaju sam ja bolji, ne? Trazim konsultacije u vezi sa ovim pravilom!?

Bura

Kad ce podatci sa cetinjske, ulcinjske i hercegnovske AMS?
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Admin

Trebalo bi tokom naredne sedmice.

demijan

u silnim premishljanjima iz izlaza u izlaz modela mozda se "skuva" neka akcija za cetvrtak  :83:

Fraka

Ono sto je najbitnije, izgleda da nijedan parametar nije siguran  :114:

Miloš

Biće ovo kolo mnogo zanimljivije nego što je to djelovalo prije par dana.  :27:

demijan

RAMONES

Uf, kako se zakompliciralo za četvrtak, odlično  :29: