News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Miloš

Baš odudaram od prosjeka ovoga puta, mislim da sam prognozirao najvišu Tmax za Ulcinj od svih takmičara. Mada, da mogu opet da prognoziram, ne bih ništa mijenjao, ovako je ipak zanimljivijie.  :03:

goga

hmm hmm

vidim da sam optimistična što se tiče minimalca ... ali kako kaže Miloš i ja bi opet ovako i sad kad sam vidila sve ostale ... ajde možda bi me malo pokolebalo pa bi stavila -1,5 ... no dobro ...

a za pljevlju i mene svrbilo da stavim oborine 1 nekako imam taj filing da će kapnuti koji mm u popodnevnim satima ...

ehtelion

a dje stavih -3, mislio sam -2. Ali ajde, kad sam vec stavio padavine u pljevlja neka i ovo bude extremno:) Oblacnost valjda dolazi sa sjevera, pa se nadam u to, mada sa sjevernim vjetrom sumnjam.

demijan

vrlo interesantno.minimalna ide u minus chini se sigurno al' ocekivah da terminska nece ispod -1.5.za pljevlja ste me iznenadili prognoziranim najvisim terminskim..mislim da ce pred to postepeno zahladjenje preci 14.5.kako god kao i uvijek u prognozi sve je moguce  :109: zao mi sta sutra necu moci pratiti al kada se vratim uveche nadam se demijan prvi 9 bodova,3 boda vishe od drugog   :120:

Fraka

Danas bi pljevlja trebala da budu znacajno toplija nego sjutra.. Ja i dalje mislim da mraza sjutra nece bit, no, vidjecemo..

Stefan600

Ja sam se zeznuo jer sam prognozu morao u ponedeljak ujutro da sastavim i stavih ove Tmax dosta niske.  :23:
Februar 2012. :)

MAGICIAN

:26:  DANAS U 13h  PLJEVLJA 16.5

Fraka

Nema to veze uopste, ja da sam danas odigrao prognozu, ja bi stavio jos nizu nego juce za pljevlja... juzni vjetar, kao danas fenira pljevlja, nije relevantno za sjutra uopste..

Dejo

Sutra je Pljevlja bar tri stepena niže, a Podgorica i Ulcinj idu 2-3 stepena više zbog sunca.

demijan

danasnja kombinacija bi bila ovakva

ulc 18.1/1
pod 15.9/1
plj   16.5/0
v 7
t min 1.4
sn    0

slazem se da ne mora imati nikakve slicnosti sa sutrasnjom al koliko bi je uspesno pogodili ?  :83:

Fraka

Ja bi imao 4 boda hehe, ali dobro je sto sutra nece bit ni slicni parametri...
Inace HMZ prognozira minimalnu od 3 stepena, zanimljivo

demijan

ja bih imao 3 ))))videcemo sutra...a bice sutra ..bicee...  :114:...da.jeste zanimljiva ta prognozirana minimalna.nisam pogledao.zabljak je sada na 7 .

Gabesz20

Quote from: Dejo on November 09, 2011, 16:22:51 Sutra je Pljevlja bar tri stepena niže, a Podgorica i Ulcinj idu 2-3 stepena više zbog sunca.
Samo da ne bude od 13 nize u Pljevlja jer ako bude onda :107: :107: :114: :114:

Transmat

Spustace se temperature veceras solidno!

1. Sta ako bude vedra noc na Cetinje? gore je vec 7.2!!!

2.Zabljak vec ima 6.6 u 18.10 h  pri oblacnosti 7 !  Mada tipujem na Pljevlja da ce imati minimalnu, jer tamo nece uticati Oblacnost toliko koliko moze uticati na Zabljak ili Kolasin.

3. Pljevlja 8.4 ali pri oblacnosti 5. Prema tome , ocekujemo da gore stisna magla i da se iazvedri!

4. Kolasin (sve zavisi od oblacnosti i vjetra..  mislim da on odpada, jer tamo ce okrenuti vjetar.)

5 Cak i Niksic lijepo ide dolje.. 8.6 , ali je gore vedro. Oblacnost 1.

Fraka

A spustit se oce, ali mraza nece bit, u to sam prilicno siguran... zanimljiv dan je pred nama  :105:

Madjo

Quote from: Transmat on November 09, 2011, 18:39:31 Spustace se temperature veceras solidno!

Može bit bogami, ovamo je potpuno vedro.

Transmat

Quote from: Madjo on November 09, 2011, 21:36:15
Quote from: Transmat on November 09, 2011, 18:39:31 Spustace se temperature veceras solidno!

Cetinje i Pljevlja jednaki. 5.3 C

U stvari sad sam siguran da ze Zabljak ici do 0 !

Gabesz20

Quote from: Transmat on November 09, 2011, 21:46:50
Quote from: Madjo on November 09, 2011, 21:36:15

Cetinje i Pljevlja jednaki. 5.3 C

U stvari sad sam siguran da ze Zabljak ici do 0 !

Realno da...mozda ode i u negativu
Ja inace ne bih menjao svoju prognozu, verovatno bi i danas isto poslao, mozda spustio temp za Pljevlja malo i to je to. Videcemo eto, bice kako bude :27: Ajd momci i devojke srecno svima. :38:

ehtelion

ZABLJAK      09.11.2011   22:00     3.3    

Nikola

Sve zavisi od vjetra ako bude preko 3m/s ode temperatura gore,a ako ne bice i minus.

Shody

Evo, iz pouzdanih izvora predviđam blago stagniranje u padu temperature na Žabljaku, i ona će iznositi 0.6C !
 :116:

Transmat

Quote from: Shody on November 09, 2011, 22:17:03 Evo, iz pouzdanih izvora predviđam blago stagniranje u padu temperature na Žabljaku, i ona će iznositi 0.6C !
 :116:

Odlicno, popi jos jednu bocu pa da nam duplo potvrdis  :11:

Dzoni

Ko li je pouzdan izvor ?  :05:  Ako je Cirus, on namjesta za Pljevlja pa si mozda permutovao a i nece bez dogovora oko "podmazivanja"   :120:

Admin

Shody je mislio da sa onih 20€ završi i za Pljevlja i za Žabljak!

goga

laku noć ... neda mi se više pratiti ... uglavnom ... sretno sutra svima :03: