News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2010.

Started by Madjo, February 23, 2010, 12:36:23

Previous topic - Next topic

bole

Evo sto kaze HMZCG

U petak pretežno oblačno sa kišom, na sjeveru uglavnom snijegom i susnježicom koji će prijepodne padati u centralnim i višim planinskim predjelima na jugu. Biće nešto svježije vrijeme, poslijepodne ili krajem dana u većini predjela se očekuje prestanak padavina i slabljenje južnog vjetra.

Dzoni

Znaci kvota 4.8 za PG za sjutra poslije ovakvog lijepog dana danas !  :D :D :D

bole

nissta osim dobre kise

lav

Quote from: Madjo on March 08, 2010, 12:19:41
Ada kod mene . Kod vas će padat

sto ti se ispada snijeg madjo

Madjo

Quote from: lav on March 11, 2010, 13:25:32

Nije jel ??? kad si zadnji put u život vidio 15 cenata snijega? :D

Djole

oce mi ko objasnit zasto je na zabljak i kolasin temperatura 5+?i kisa pada

Madjo

Quote from: Djole on March 11, 2010, 15:03:49
oce mi ko objasnit zasto je na zabljak i kolasin temperatura 5+?i kisa pada
Pozdrav.
Vidim,Kolašin čak 8 C i umjereno oblačno u 14h,a Žabljak 5,4 C bez padavina!
Vjerovatno je glavni uzrok smanjena oblačnost i eventualni sunčani periodi,a znamo da je jaka martovska insolacija,koji su digli temperaturu u čitavoj CG,izuzev u zapadne krajeve jer je tamo potpuno oblačno,takođe i u moj kraj.
Temperatura po visini je najniža,zanimljivo,u južne i zapadne krajeve Crne Gore,zato kod mene na jugu pada snijeg,a Kolašin ima umjerenu oblačnost i debeli plus.Brzo će panuti temp i gore.

Kimi

Kkava karta za 21 Mart,molim ustajte svi sa stolica  ;D ;D :o

Madjo

Daleko je to Kimi.
Džoni je spominja kako hmz Srbije najavljuje hladni talas.Sad i ec crta isto.

Fraka

Au jbt kakvo ludilo od karte haha, 10 dana... sto znam, ovaj nalet zime su dobro pogodili, sjecam se Madjove "paint" karte za 6. mart hahah, jako ljubicaste boje :)

Miloš

Nakon snijega koji će ponegdje padati tokom naredne noći, slijedi period stabilnijeg i prohladnog vremena, makar kad je Beograd u pitanju. Ne vidim neke značajnije oscilacije u temperaturama i nove zimske udare.  8)

Madjo

Po našim modelima,sudeći po poziciji na karti-snijeg na Njeguše a na Cetinje ništa  :D
Naravno,ne vjerujem u takav ishod,iako je pogodna ''zapadna'' situacija.Padaće i tamo.

lav

Quote from: Madjo on March 11, 2010, 14:15:14
Quote from: lav on March 11, 2010, 13:25:32

Nije jel ??? kad si zadnji put u život vidio 15 cenata snijega? :D
prije  deset dana na selu

bole

Podgoricani sto se tice snijega mozete se oprostit za ovu zimu :)

Dzoni

Pridruzujem se,ADIOS !

lav

nikad ne reci nikad

Madjo

Žao mi je što nijeste imali snijega puno,podgoričani,ali što da se radi,ne idu zajedno pare,provod,metar snijega i -20.

Fraka

To samo u Beogradu! (barem ove zime) haha

Madjo

Quote from: Fraka on March 12, 2010, 14:14:04
To samo u Beogradu! (barem ove zime) haha
Tačno tako.Beograd je imao fantastičnu zimu.
Mislim da nas očekuje suvlje i toplije vrijeme po neđelji,a više je red.

Cirius

Kako kad ...  Pogledaj kako neki evropski i americki gradovi prolaze,   pogledaj Beograd,  sto kaze Fraka,   i grad i snijeg ...

Pada atlantski blok i kasnije dolazi okean.  Nije mi ga zao zeru,  Podgorici je samo kisu donio ...   Nedostajao mi je i Atlantik,  kad smo kod toga !  Kad je dodje kisa ponovo,  bar neka bude toplija    ;D    Pored toga,  njegova juzina uznemiri duhove na specifican nacin    :)    

Stefan600

Ajde strucnjaci recite mi kad ce vise ovo suvlje vrijeme bez padavina????ovo je vise dosadilo cijelu zimu!
Februar 2012. :)

Miloš

Quote from: stefan96 on March 13, 2010, 08:26:56
Ajde strucnjaci recite mi kad ce vise ovo suvlje vrijeme bez padavina????ovo je vise dosadilo cijelu zimu!

Od danas, pa nadalje... Samo je u utorak moguće kratkotrajno pogoršanje.
Vala konačno da malo počinemo od ovih padavina, i uživamo u sunčanom vremenu. 8)

Madjo

Eto tako,Miloše.
Raspuštamo forum :D

ehtelion

ne ne :) ja bih da sad svi izaberemo po jedan grad iz juzne hemisfere i pratimo pojave snijega tamo:)

Miloš

Ja sam na godišnjem odmoru naredna dva mjeseca, a onda počinje sezona oluja, koja je ovamo (Beograd) još zanimljivija od sezone snijega, makar meni. :)
U Crnoj Gori se ipak ne mogu jasno razgraničiti te dvije sezone, jer grmljavine ima tokom cijele godine.  :D