News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2010.

Started by Madjo, February 23, 2010, 12:36:23

Previous topic - Next topic

vanja

Quote from: ehtelion on March 10, 2010, 16:50:37
ponesi ti nesto malo survival gear-a u rancu. jos koji sloj odjece i 2-3 sendvica.

iskusno  ;D

Rade

Hahaha već je to spakovano :D Stari sam ja planinar... :)
Momci svaka čast ;)

Stefan600

Februar 2012. :)

Madjo

Ima Rade padavina još prilično u zapadne krajeve

Biće dovoljno ladno po visini...

...za snijeg u pivski kraj tokom noći

Vjestica

Po meni za snijeg,sjutra vece u Pg,sanse uopste ne postoje..Ne znam dje ste vi to gledali  ???

Cirius

To Madjo malo podgrijava atmosferu,  da ne ostane bez drustva   ;)

Stefan600

widjite znate li bez tih karata ista???ne./..ustw znate ponesto  >:D a karte grijese bili smo swjedoci da nisu waljale karte koje su date ni za unaprijed 12 h...tako da...ewo u pg ne raste wise temp...cak sto wise pala je ja msm dosta...!! za oko 1c

Madjo

Ma što kažeš...evo ti Stefane snijeg sjutra :D.

Fraka

hahahahahahahahaha

Vjestica

Axaxaxaxaxa To Madjo manijace  :D

Stefan600

owaj ti je sajt napucan ka koza u koljeno...ne moze jadan u pg ...rupaaaaa iako ziwim odje...a mozda i nocas padne cek da widim temp u 7h saamo

Kimi

Mađo kralj  :D :D :D :D ;D

Miloš

Stefan600

i owo gore je radio madjo perfect photoshop brw za madjaaa...aplauzz =DDD

Madjo

Quote from: stefan96 on March 10, 2010, 19:12:42
i owo gore je radio madjo perfect photoshop brw za madjaaa...aplauzz =DDD
Ma jok.Najobičniji Paint hahahaha,i to za 2 minuta.
Stefane,ti povjerova u početku.

Stefan600

jbg swi powjeruju u nesto kad to zele...ali wala i dosadila je mozda zima...mozda je isto sad i wrijeme da dodje proljece...

Stefan600

a gledaj najawljiwali su danas temp do 10c a ewo od 4h ne raste ni 0.1

Madjo

Jest,nije prelazila 6 stepeni čitav dan.
Neznam jesi li pratio forum prije,bilo je sličnih situacija kao ova,kad najave maksimalnu temperaturu 10-11 stepeni a preko dana jedva 5 stepeni pređe.Čini mi se da je krajem dana u sat vremena skočila nekoliko stepeni i stvarno bi kako najaviše.Možda se neko sjeti datuma,jeli to bilo oko Nikoljdana ili drugi dan,neznam...Uglavnom,Podgorica ti je specifična kad lagano prodire južina,zadrži duže svoj ladan vazduh nego drugi gradovi.

Dzoni

Hahhahaaha,ziv se pokidah od smijeha!

Gledam meteo izvjestaj na RTS, HMZS, oni najavljuju novi hladni talas tokom naredne nedelje,sa dosta snijega,a nasi(citam u izgledima vremena) najavljuju od ponedeljka ljepse vrijeme i porast znacajan temperature...e komedije,ko da gledaju potpuno razlicite modele,koji potpuno drugacije predvidjaju. :D :D :D

Madjo

Pa e.U upotrebi su različiti prognostički materijali ova dva zavoda,stoga je srednjeročna prognoza potpuno različita.
Evo što ec veli za naredne 48 h

Biće snijega izgleda

Dzoni

Znam da koriste dva razlicita modela ali da su oni dijametralno razliciti to je stvarno smijesno.

Admin

Moguće je da u Srbiji bude hladnije, a kod nas toplije, odnosno da taj najavljeni talas hladnoće ne stigne do nas.
Ipak, skloniji sam vjerovanju da su se kolege u Srbiji opet previše oslonili na DWD ulazne podatke.

Vjestica

Kako mocno izgleda ''Run ECMWF 0h'' . Posle 20.03 ..  Da li je to baba marta  :o  :o    Ali,daleko je jos.

bole

Moze biti da je to baba Marta tj treba da dodje  :)
Stari kazu 9 dana prije proleca ili 9 dana posle proleca tj 20-21 March
sorry za off

Vjestica

A da znam sve te price stare  ;D Svi se poskidaju vec u kratke rukave na 5-6dana i dodje Marta sa njenim jarcevima ... :D Ali,dobro izgleda na karte,za sad mozemo samo da se nadamo.