News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2010.

Started by Madjo, February 23, 2010, 12:36:23

Previous topic - Next topic

Madjo

Ada kod mene . Kod vas će padat

Dzoni

Cirius

Za srijedu je coamps porazavajuci, umbrella isto losa ...  ovakva putanja ciklona nam ne odgovara,  ubacuje puno topline u nas sektor, kako se krece prema sjeveroistoku,  uzalud onda jug sa istocnom komponentom  (preko kopna)  u prizemlju,  ako nula podje do Madjarske   :D  ...   iako oni ne uracunavaju pogodno zadrzavanje ove svjezine koja sad dolazi sa kontinenta u Kazanu,  svejedno su to visoke cifre za neko iznenadjenje ...   kvota  2,70     :)
Crta se i dalje greben pored Britanije,  uz manje varijacije.

Madjo

Nmm za Balkan akumulacija snijega za 3 sata  :D

U unutrašnjost nastavlja snijeg,na jugu okreće na dožd (što bi rekli rusi)

Wrf,koji radi na principu gfs-a daje snijeg i Paštrovićima i Rumiji i čitavom brdovitom jugu

Dzoni

Eeeeee u dobra stara vremena kad su galebovi u jatima pravili krugove dugo vremena(kao sad) zagarantovan je bio snijeg...sorry za off.

Madjo

:D :D :D jel to značilo nešto tada? 

Cirius

Jeste ovamo,  bila je prica zbilja kad galebovi krstare da ce snijeg,  ja sam ih danas isto gledao kad sam se vracao iz grada !  Valjda ih snijezni pokrivac preko dobrog dijela kopna natjera da traze hranu po Kazanu,  koji nema snijega ...   mozda i medeni mjesec vole ovamo da provedu,  ko zna   :D     sorry za off    :)

cetinje

ubijedjen sam u snijeg u sriojedu i cetvrtak u ct.....lovcen ce zadrzati hladnocu sigurno...i prosli put je bilo tako, a situacija je bila toplija od ove.....
Madjo, koliko padavina se crta?

lav

nema sanse!!!!!!!!!!! ;D ;D

Dzoni

I ja navijam da CT nema snijega !  :D :D :D

Pa ne mozete svaki put majka mu stara  ;D ;D ;D

Madjo

Quote from: cetinje on March 08, 2010, 13:14:07
ubijedjen sam u snijeg u sriojedu i cetvrtak u ct.....lovcen ce zadrzati hladnocu sigurno...i prosli put je bilo tako, a situacija je bila toplija od ove.....
Madjo, koliko padavina se crta?
Ooo dobrodoša.Nema te od izbora.Vidim,lijepo ste počeli,kidate struju sirotinji cetinjskoj..

Crta se dosta padavina,počeće sa snijegom a oće li nastavit tako,pitanje je,Cetinje je specifično mjesto,

cetinje

hahahaha, sto me nadje od madja.....
snijeg madjo, vidjeces...... :)

vanja

nema snijega kod vas...evo sad javili  ;D ...ajde vise, dosadili ste i bogu i narodu...ovamo u pg samo pred skupstinu  sto ne izadjemo da nam posalju a vama svakih par dana snijeg  >:(

Madjo

Quote from: vanja on March 08, 2010, 13:46:54
nema snijega kod vas...evo sad javili  ;D ...ajde vise, dosadili ste i bogu i narodu...ovamo u pg samo pred skupstinu  sto ne izadjemo da nam posalju a vama svakih par dana snijeg  >:(
A đe će no u srce Crne Gore  ;)

vanja

:D :D :D :D kisa kisa kisa kisaa   ;D ;D ;)

Stefan600

kisa CE BIT NA CETINJE ...A CETINJE NIJE SRCE CG NO PG SINE =D DJE JE BRE GLAWNI GRAD ?!! AJMO PODGORICANI ISTJERAJMO CETINJANE KOJI SU POCELI DA JEDU SNIJEG KOLKO GA IMAJU RUSI IM I KROWOWE ...AJMOOO =D
Februar 2012. :)

Madjo

Stefan600

za dje je owo prognoza sa yr???

Madjo

Dosta granično za moj kraj,generalno temperatura po visini iznad čitave Crne Gore ne prelazi +1 ili +2 u srijedu,a toliko gruborezolucijski modeli mogu promašit.

Stefan600

A ZA Pg izvjesna kisa?

Fraka

Uh, povecala se ocekivana kolicina padavina, ovo ce bit dobra trpacina za kraj zime. Zabljak ce zaradit metar snijega, laganica.

SnowHunter

Očekivasmo taj metar snijega na Žabljaku još par puta ove zime, ali nikako da ga i dočekamo.  ::) Zato sam i ovaj put veliki skeptik. Zanimljivo je da je zadnji dan kada je na Žabljaku izmjerena metarska visina snijega 29.03.2006. (101cm), prošlo je skoro četiri godine i to je u zadnjih 60 godina najduži period bez metarskog snijega. Dako se prevarim, ali bojim se da ćemo čekati narednu zimu... :-\ :-\

Madjo

Ovako to jutros izgleda za moj kraj.Biće to novi metarski snijeg na Lovćen,ako već neće ođe.

cetinje

Madjo

Počeće kasno noćas sa snijegom,a mislim da će duže padat snijeg kod vas no kod mene.Kasnije kiša,nažalost.
Sve bi bilo drukče da je ciklon s nižim pritiskom u centru kao što se crtalo prije,izgleda da će na jugu bit pojačanog juga,jugoistoka.Cetinje je imunije na taj vjetar no moj kraj.A u Pg se neće osjetit taj vjetar.

Evo meteogrami za Cetinje,pvo ide WRF

Pa NMM

Ostaje da se vidi oće li Cetinje i ovog puta nas iznenaditi sa snijegom.