News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Jul 2024

Started by Nikola, July 01, 2024, 01:52:04

Previous topic - Next topic

Matija Milosevic

Jutros 2 litra valjda još bude danas,trenutno hladnije i grmi

Miloš BP

Puu.
Ko da nije dosta što narednih 10 dana nema nikakvih padavina, no ni danas ne pade 'ništa' kiše.
3mm ukupno od 3 razvoja.
Oblaci već out, sunce se probija..
Only black and white

Matija Milosevic

Južina

Quote from: Milossss on July 24, 2024, 17:39:19
Puu.
Ko da nije dosta što narednih 10 dana nema nikakvih padavina, no ni danas ne pade 'ništa' kiše.
3mm ukupno od 3 razvoja.
Oblaci već out, sunce se probija..
Ovo ljeto ubija koliko prži, gledam opet se sprema 36+

Nikola

Od subote do danas kod mene ništa vrijedno pomena, od sve nestabilnosti koje su modeli crtali ni kap kiše. Jutros čim je počeo da duva jači sjeverni vjetar, odmah sam znao da neće biti ništa od kiše.

Nikola

Još nema jačeg sjevernog vjetra, te T ide na 28.2C, ali u mometnu početka idemo na preko 30C.

Nikola

Ako se ne dešava prvi put, onda jako rijetka situacija.

Bura

Bar je danas oborio apsolutni rekord, izgleda za skoro stepen. Izašao je skoro na 39°C, zatim je okrenulo na zapadnjak pa je temperatura pala na trenutnih 31°C. Stari rekord je 37.8°C postavljen prošle godine, a prije toga 37.7°C iz 1987.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

sanjin

Matija Milosevic

Šta je ovo moj brate

SnowHunter

U barskom synopu od 18 UTC koji ide u međunarodnu razmjenu izostao je podatak o maksimalnoj temperaturi! Bruka!  :75:

Nikola

Kakav fenski efekat po primorju - prženje.

U PG na momente jak sjeverni vjetar, temperatura neće mnogo ići dolje, najviše stepen.

30.5C

Bura

Quote from: SnowHunter on July 29, 2024, 21:17:19
U barskom synopu od 18 UTC koji ide u međunarodnu razmjenu izostao je podatak o maksimalnoj temperaturi! Bruka!  :75:

Stigao je jutros. 38.6°C, apsolutni rekord je pomjeren poslije samo godinu dana i to za 0.8°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Južina

Kosanica u 6:00 -0.03 :79:
Znao sam cim otvorih prozor jutros, kada je ovamo zahladnilo +9 :11:

SnowHunter

Fantastično! U centralnom ljetnjem mjesecu koji će na znatnom dijelu ex YU prostora biti najtopliji u istoriji meteo mjerenja, Kosanica uspijeva da ''zaroni'' u minus.   :119: :119: :119:

Matija Milosevic

Voda nevjerovatno hladna za ovako topao period
Bar I Ulcinj 20 c