News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

staracfoco

Počela susnježica. Pratio sam realizaciju onoga što daje yr.no,u dužem periodu, i mogu reći da se mnoge stvari dešavaju po njegovom scenariju. Posebno sam imresioniran tajmingom. Za noćas je najavljena susnježica od 22 sata i susnježica kreće po redu vožnje. Ako se ostvari da od 01 do ujutru bude 7 mm čistog snijega ja prestajem da budem nepovjerljiv prema njemu.
Edit:susnježica prešla u vlažan snijeg krupnih pahulja,za sada,umjerenog intenziteta. Šteta što pada na vodurinu.

Miloš BP

Kod nas tek od skoro, kiša prešla u vlažan snijeg..
Only black and white

boka

Po web kamerama sa Bjelasice se vidi da ga tamo bas dobro slaže  :101:
Makar ce ga tamo biti do proljeca  :109:

staracfoco

Tmurno jutro. Tokom noći palo 2-3 cm vodnjavog snijega.Jutrošnja t +1 stepen. Po synopu ,što se tiče snijega,izgleda da je Plav dobro prošao sa novih 15 cm snijega.

AnaNirvana

Oblacno. Neka sitna kisa je jutros padala

Južina

Je li ovo u CT u neku jamu mjere snijeg, sporije im se topi nego u Žabljak :05:

Fraka

Quote from: Južina on January 24, 2019, 09:49:53
Je li ovo u CT u neku jamu mjere snijeg, sporije im se topi nego u Žabljak :05:
Sad sam proso. Nije ni čudo sto se ne topi. Beton a zima najveca u polje dolje i bezvjetrica.

Mađo

Ugrijalo sunce,počeo se topit snijeg koje ima ladno 20 cm ako ne i više.
T 4.8° a vazdušni pritisak na vrlo niskih 898 mb !

vanja

sunce izmedju oblaka citav dan 12.1 stepen
prelijep dan

Manojle

Од касно вечерас следи нова снежна акција.  :114:

Nikola

Cetinje ima već 0.7mm iz dva navrata pri minusu,međutim vrlo je kritična T850mb,možda je čak i u plusu,čim se bilježi blagi rast T.
Rominja kiša uz umjeren N vjetar.

Yeti

Duva li, duva kod nas.Neće čini mi se ništa kod nas naodit, kad je vako udarilo!E kad bude trebala kiša oće slobodno!  :77:
Listen to me carefully,I shall say this only once

staracfoco

Tokom noći palo malo snijega.Jutro oblačno,hladno i vjetrovito.T -1 stepen. Trenutno ne pada ništa.

Darko-Surdulica

U Surdulici pada slab sneg, danas i veceras ako padne 10cm puna kapa...
T -1C

cetinje1

Palo 2-3 cm, sad suvo

skener

Iz Bd se vifi da na Brajice dobro pada snijeg

AnaNirvana

Oblacno. Kisa nije padala dok ja ne krenuh na posao, e onda je udarila, zajedno sa vjetrom :)

albatros_mne

Јак сјевер уз умјерену кишу.  Понеки налет растопљених пахуља, темп 3.5 у ауту...

cetinje1

niksicki

Slab snijeg, navlaci se zavjesa na Budos mada je vjetar prilicno jak.

Dzoni

U Glavnom gradu je oblacno sa umjerenom kisom, vjetar sjeverni, umjeren. T svega 4c.
Edit: 3,5c.

St.

Ovamo se jedva padavina akumuliralo da skvasi asfalt ponedje i suv, T je 6°. Sad slab vjetar, bukvalno se nista ne desava ,nikakvog nagovjestaja do sada za promjenu vremena

St.

Zavod kaze iznad 6° za Pg. Dok vidim da su i meteo stanice u Maslinama i Golubovcima iznad 5°...

Cetinje je na toplih 1° i pored ozbiljnih padavina.

On: Pocela je mala akcija ovamo rekao bih naidje slabe do umjerene kise ali kratko samo sa jakim vjetrom, vec kisa stala samo duva umjeren vjetar, kliznuli smo brzo ispod 5° .

By the way, bio sam par dana po planinama ima slika dosta kad ugrabim vremena okacicu nesto slika. Studeno
impozantno , kod planinarskog doma 90cm snijega i preko. To je na 1200mnv.

Mađo

Umjeren snijeg uz śeveroistočni vjetar.
T 0.4° ima novoga 8 cm.

Miloš BP

Ako ovako nastavi da pada snijeg, biće debakl.. Ec davao oko 20mm, Gfs oko 10mm.. Do jutra ovako ni 5mm ne bi sastavilo.
Only black and white