News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

Fraka

Jedno 40 minuta permanentnog pljuska,  nevidjeno nesto. Palo je sto litara kise sigurno, potpuno nevjerovatno. Sad jak grad. Presnijezice ako nastavi

Cuca

Nađoh se na putu Pg-Mk večeras, malo ispod Crkvina počinje snijeg jugovaš na 0 stepeni i tako je do Trebaljeva, odatle više kiše nego snijega (ali manje padavina) da bi u Mk nila čista kiša na istoj temp.

Pantelija

U Niksicu pojacala kisa uz grmljavinu. Izgleda da dobro trpa snijeg iznad 1000mnv

Južina

Magla s jadom koja kaplje tope ovo malo snijega što je ostalo :20:

Poledica

Susnjezica,brzo ce cisti snijeg.

Poledica

SnowHunter

Hvala Duško, već sam obaviješten - tako je kad se ne čita forum.  :120:

Cetinje u zadnjih 1 sat čak 19.5 mm padavina na temperaturi između 0.3°C i 0.5°C!!! Kako to izgleda na Lovćenu i Orjenu možemo samo da zamišljamo.  :101:

Danilovgrad

Evo u DG haos. 20cm grada. Snijeg, kisa... malo i ogrija. Svasta.

Fraka

Quote from: SnowHunter on January 22, 2019, 21:34:17
Hvala Duško, već sam obaviješten - tako je kad se ne čita forum.  :120:

Cetinje u zadnjih 1 sat čak 19.5 mm padavina na temperaturi između 0.3°C i 0.5°C!!! Kako to izgleda na Lovćenu i Orjenu možemo samo da zamišljamo.  :101:

SH to je nista sto je palo u Kotor!  Sigurno 3-4 puta vise je palo,  mozda i vise. 50 minuta je non stop pljustalo. Nevjerovatna kolicina padavina

niksicki

Quote from: Poledica on January 22, 2019, 21:33:43
Snijeg.
Dje si ti Poledice? Kod mene u Strasevinu cista kisa trenutno.

Niksic 3

Kisa i  susnjezica kod mene.

SnowHunter

Šteta što je kotorska AMS neaktivna od juna.  :82:

Evo Cetinje je prije nego što su padavine oslabile podiglo ljestvicu na 22.5 mm za 6 desetominutnih termina! Prema AMS od sinoć je ukupno palo oko 100 mm na temperaturi između 0°C i 2°C.

Poledica

U rastocima je padao snijeg 10 minuta cisti.Sad vec susnjezica,kisa.

Miloš BP

Pojačale padavine. Susnježica trenutno..
Only black and white

Aquaria

Maloprije prođe jedan dobar pljusak kiše i grada uz grmljavinu. Sad je sve stalo

Cuca

Zabavno je bilo večeras na putu sa sjevera prema Pg, između Mk i Kl jak intezitet krupnih pahulja punih vode i tako je bilo sve do Mioske, od Mioske do manastira slabiji intezitet pa je bila susnježica, od manastira do ulaza u Platije opet čisti snijeg koji se primao dobro na asvaltu.

Mađo

Quote from: Fraka on January 22, 2019, 21:43:36

SH to je nista sto je palo u Kotor!  Sigurno 3-4 puta vise je palo,  mozda i vise. 50 minuta je non stop pljustalo. Nevjerovatna kolicina padavina

Fraka,kod mene nije nešto sad specijalno palo, bilo je prst snijega ili grada i dosta kiše prije toga.

AnaNirvana

Skoro pa se razvedrilo

Niksic 3

Umjerena do jaka kisa trenutno,ima i vjetra,jesen prava.  :03:

Miloš BP

10°C.. Vidjećemo je li to max. Ima dosta sunca,ali se oblači polako..
Only black and white

Bjelopoljac

Na terasi pijem kafu, u duksu, pretoplo, subjektivno 20 stepeni makar menii

Fraka

A ovamo gust snijeg uvatio planine iznad 800 mnv

staracfoco

Odvratan dan. Jutros par cm bljuzge i povremena susnježica. Tokom dana promjenljivo oblačno i,relativno,toplo. Trenutno oblačno. Vodurina na sve strane. Snijeg se još nekako drži,naročito na gomilama nastalim tokom čišćenja ,ali bi taj snijeg opstao par dana i da upeče ljetnje sunce.

Fraka

Dobar pljusak vec neko vrijeme,  T opala na 7 stepeni u Skaljare...  Snijeg okolo mete iznad 600 m

Miloš BP

Skoro 12°C danas. Nisam očekivao toliko.
Only black and white