News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2019.

Started by Miloš BP, January 01, 2019, 00:50:46

Previous topic - Next topic

Fraka

Kod mene na zvezdari pada dobar snijeg sad i pocinje se vatat. Samo 50 m nize pada kisa/susnjezica

mecava

U gradu zvanicno kisa, kod mene isto snijeg, temperatura 0.2

Fraka

Quote from: mecava on January 20, 2019, 12:37:44
U gradu zvanicno kisa, kod mene isto snijeg, temperatura 0.2
I jes kisa,  tj susnjezica. Snijeg pada taman tamo kad stojiš dje je stanica od nekog 10-12 sprata na slaviju haha

mecava

Hahahahahh, taman. Dobre su najave za Bg u petak. Crta se 40 cm snijega ali ce tu biti jos dosta promjena.

Aquaria

Gusta magla večeras, vidljivost nekih 50-60 m. Temperatura 5.5'C.

A ako nekog zanima i u mogućnosti je da vidi, večeras je pomračenje Mjeseca; sljedeće će se desiti tek 2021.
Detaljnije na linku :81: http://www.severe-weather.eu/space-weather/january-21-2019-the-last-total-lunar-eclipse-until-2021-here-is-how-and-when-to-see-it/?fbclid=IwAR0vE8qq0E38pkcUPcjZU4v4mNWjsMpmiAIMN2AZhtfg6ESIc7ZwjmZj4Go

sanjin

Bas gusta magla. Mjesec je pun. Dobra noc za snimanje horora.

staracfoco

Magla, t -2 stepena,sve zaleđeno. Idealno jutro za klizanje i lomove kostiju.

AnaNirvana

Velika magla u Podgorici. Ne vidim je li vedro ili oblacno

pg

Juče posle dužeg vremena maksimalna temperatura dvocifrena
Tmax 10C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

milos555

Danas je T u NK dostigla 9 stepeni. Snijega još imamo  :67:

Miloš BP

Only black and white

bojat

U NS trenutno pada umjeren do jak snijeg...

SnowHunter

Nažalost, synopi sa zavodovih internet stranica su i dalje nedostupni, ali uz pomoć Ogimeta, meteos.rs-a i pljuska evo srednjih temperatura druge dekade januara na glavnim stanicama:

Ovo su i dalje temperature ispod prosjeka za doba godine. Podgorica je za 1.8°C bila hladnija od all-time prosjeka i opet je završila u kategoriji hladno:

Tri od zadnje četiri podgoričke dekade su završile kao hladnije od prosjeka. Žabljački snijeg je i dalje iznad prosjeka, a stanje bi do kraja nedjelje trebalo da se značajnije popravi:

Trenutno na Bjelasici lijepa sniježna akcija:

AnaNirvana

U Podgorici oblacno sa kispm. Padavine su najavljene tokom citavog dana

Mađo

Kiša, očekivano, T 2.3°

Aquaria

Javiše mi da je u Beranama palo nešto snijega i opet okrenulo na kišu.

Podgorica novembarski sumorna, slaba kiša ne staje. Kod trgovinske škole dvije gomile snijega, ne vjerovah da se još održava  :11:

Miloš BP

Ovdje bilo nesto slabog snijega. Beznačajno skroz.. Sad suvo,ne očekujem više nikakve padavine,ali vidjećemo...
Only black and white

Matija Milosevic

Javljaju mi da u KL trpa snijeg,do kad bi mogao da pada  :79:

Miloš BP

Only black and white

cetinje1

U ct susnjezica cijeli dan

Fraka

Zar nije sad cisti snijeg na CT?  Mogu samo zamislit sto se desava u visim djelovima Orjena i Lovcena. Apsolutno zatrpavanje

Fraka

Pucaju gromovi,  pljusti kisa,  T opala ispod 6 stepeni...

Dusko

Quote from: SnowHunter on January 22, 2019, 01:13:08
Nažalost, synopi sa zavodovih internet stranica su i dalje nedostupni, ali uz pomoć Ogimeta, meteos.rs-a i pljuska evo srednjih temperatura druge dekade januara

http://195.66.163.19/forumi/index.php?topic=106.msg121738#new
:62:

U Bg snijeg počeo da se 'prima' na betonu. T -0,5

Darko-Surdulica

Pretezno oblacno ali toplo sto me raduje...nekako sam zamrzeo sneg  :46: jer malo duze traje ovaj pokrivac vec 20 dana...
T 5C
Visina snega 7cm

cetinje1

Na ct grad, snijeg, susnjezica...grmljavina