News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2010.

Started by Miloš, November 26, 2010, 16:48:14

Previous topic - Next topic

Dzoni

Po YR.NO ocekuje nas lijepo,uglavnom suncano i hladno vrijeme u narednih 7dana, bez padavina !  :12:

http://www.yr.no/place/Montenegro/Other/Podgorica/long.html

Admin

To su direktni izlazi iz ECMWF modela sa sasvim korektnom horizontalnom rezolucijom. U principu to je najbolja internet prognoza.

Stefan600

Jako mi je drago sto se Admin dosta aktivirao danas na forumu i to sto je bio ovih dana na tv-u.  :122: -off ... ON:Iscekujmo zahladjenje.  :109:
Februar 2012. :)

Transmat

Quote from: Admin on December 09, 2010, 16:35:45
To su direktni izlazi iz ECMWF modela sa sasvim korektnom horizontalnom rezolucijom. U principu to je najbolja internet prognoza.

Mislim da još nisam kliknuo na taj sajt...
Izbjegavam internet prognoze..

Danilovgrad

Dzoni, ja ne vjerujem tom YR NO jer pokazuje prognozu za Dobrotu zao za Kolasin.  :11: Pokazuje da ce dnevna temperatura biti ispod nule u srijedu.... cak -2 u 13h... ahhahaha :75: :75: :75: :75: :75: hahahaha... Evo kako su danas pogrijesili... Od najavlejnih pljuskova, grmljavine i obilnih padavina nista.. Cak je oko 11h bilo sunca... kap kise nije pala do sad 17:25h   :05:

Admin

Njemu je Dobrota neko mjesto na sjeveru CG. Ne znam samo đe to nađoše.

Danilovgrad

Admine, bas na mapi CG pokazuju Dobrotu (Kotor). Zato sam se i slatko nasmijao.  :63:

Vasilije

Gaga

E ovo treba dozivjeti da u 2 min.  pocne tako jak vjetar i nagli pad temp. Dobrodosla u pg! :116:

bole

uzelio sam se ovog sjevernog vjetra  :109:
gfs ostaje i dalje pri svome sto se tice padavina  :83:

Al3k5aNd4R

kako nastaju ova strujanja i vjetar? sta cera vazduh da se ovako zalece? tj. sta ga pokrece?
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Cirius

Quote from: Al3k5aNd4R on December 09, 2010, 20:15:53
kako nastaju ova strujanja i vjetar? sta cera vazduh da se ovako zalece? tj. sta ga pokrece?
Imas u Opstoj diskusiji dio  "Sta ?  Zasto ?  Kako ?"  koji se bavi tim pitanjima.

Vasilije

Snijeg u Podgorici 100 posto :45: :45:

snesko belic

Vasilije

Koliko me oci sluze pocela je smrznuta kisa da pada makar na Zlatici vjetar 50-70km/h sjeverni!!!! :02: :02: :02:

ehtelion

YR promijenio prognozu i daju male kolicine padavina za nedelju i srijedu.

Bole-PG

I daje za srijedu snijeg i -1 C ali se to moze mijenjati svaki dan
Podgorice grade moj!!!

Vasilije

Ovo iz HMZCG mora da je greska za Pljevlja nemoguce da je u 22h-10C  a u 20h-  -1C :78: :78: :78: :78:

Admin

Bila je -2, ali je zbog greske u kucanju bilo procitano kao 10.

Vjestica

'Od nedjelje do sljedeceg petka,pretezno oblacno,hladno i malo ce biti mjesta gdje nece biti slabog snijega.'
To su bile rijeci Branka Miceva za RTV Vijesti,na jutarnji program.

ehtelion

NMM je odlicno vidio situaciju za sinoc.  Prekornica bez snijega, mada ja ne vidim najvisi vrh 1927 ali mislim da ni tamo nije palo, jer je razlika od 500 metara izmedju Marinkovine od 1850 otprilike i Kule koja je 1927.

SAd NMM daje malo snijega za Danilovgrad i Niksic dok WRF ne daje apsolutno nikakve padavine za nedelju.

Danilovgrad

U subotu, nedjelju i ponedjeljak u južnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uslovima za ponegdje kratkotrajne i slabe padavine. U sjevernim predjelima umjereno do potpuno oblačno i hladno, svakodnevno sa slabim provijavanjem snijega. U utorak tokom dana suvo, u večernjim satima mjestimično sa snijegom samo u najnižim predjelima na jugu kiša, padavine će se zadržati i u srijedu tokom većeg djela dana. U višim planinskim predjelima na sjeveru 24h dnevno temperatura vazduha će biti ispod nule. Duvaće slab do umjeren, od ponedjeljka veče u pojačanju, sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Temperatura vazduha za dane vikenda u blagom porastu, od ponedjeljka u padu.
Evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i u Danilovgrad.. Mada jos je daleko do tada ali kad je to rekao HMZ CG lakse mi je.  :79: :79:

snesko belic

Simke

Odlicno samo kad bi u nedelju palo 1-2 cm samo toliko da drzi temperaturu nisku,ali ovo je ohrabrujuce sto ce od ponedeljka pad temperature tako da necemo imati temperaturu u podgorici preko 8  :114: :79: :79: