News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Yeti

Vlažan snijeg,umjerenog intenziteta vidi se da je svježije ajde makar da obijeli :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Miloš BP

Ovamo 2-3cm. Klasika ove zime..
Only black and white

Fraka

Spusta se snijeg polako i na jugu...  fino trpa iznad 1000 metara.  Izgleda da i na Cetinje pada sad vec.

cetinje1

Pada i u ct. Do kad ovo moze padati?

JovanK

I u PG studeno sa slabom kišom
6,6C

Fraka

Na Cetinje nema pravila.. Svuda rastu temperature, a tamo konstanto pada.. nevjerovtna izolovanost.

staracfoco

Što reče kolega iz Bijelog Polja,ovamo klasika.Čuveni 1 cm snijega,uz min.T od 0 stepeni.Do sa se to istopilo.jer je T otišla par stepeni naviše,pa se,ovo što pada,ne prima.Situacija kad pada snijeg,a na podlozi se to manifestuje kao da pada kiša.

Mađo

Slaba kiša koja od jutra prelazi u snijeg,
ali nikako da pređe u čisti.  :67:

Evo sad kao nešto.T 2.1°

Niksic 3

NK sve ce biti dobro

Kakav junacki pokusaj jutros u Nk da predjemo 1cm snijega  :106: i na kraju smo se zaustavili na 0,5cm sto i nije los rezultat  :20:

Trenutno nesto sitno kisa/snijeg ne moze se ni provalit...ocajno blago receno
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

mecava

I na Lokve nista posebno, gore je izgleda falilo padavina. Pada slab snijeg.

sanjin

Put Kolasin-Mojkovac, sa Vijesti.

Miloš BP

Slab snijeg, citav dan. Ali se ne prima. U gradu 1cm ostao. Po okolnim brdima,prije svega Obrovu-oko 4-5cm ga ima. Ima i magle. Pravi zimski dan.
Only black and white

boka

Do kad se ocekuju padavine na cetinje da vidim da skoknem malo da me zelja mine ?

sanjin

Do petka.  :11: s tim sto u toku predstojece noci moze preci u kisu.

cetinje1

Ni za danas niko nije davao sanse za cjelodnevni snijeg u ct

sanjin

Niko nije spomenuo da Savnik u 13h mjeri 15cm snijega, sto je najvise nakon Zabljaka koji je na 86cm.

michael

Quote from: sanjin on February 19, 2018, 18:06:52
Niko nije spomenuo da Savnik u 13h mjeri 15cm snijega, sto je najvise nakon Zabljaka koji je na 86cm.

prošao sam oko 10h kroz Savnik. Padao je, na Vojniku naravno snijeg znatno veći. Tada je snijeg bio do Jasenovog Polja, a dolje već slabije, do ulazu u nk dje je susnjezica.

Zabljak prava zimska idila.

Fraka

Sta reci za Cetinje... Ne moze da omane snijeg tamo. Konstantno hladniji i od Studena koji je 600 m visi.. 

Niksic 3

Quote from: Fraka on February 19, 2018, 19:09:15
Sta reci za Cetinje... Ne moze da omane snijeg tamo. Konstantno hladniji i od Studena koji je 600 m visi..
Izgleda da je tamo festa 0.3 rr na 0.25C :79:

Niksic 3

Jasenovo Polje 16cm.Pada i dalje gore,kaka je to druga planeta od Nk :109:

sanjin

Quote from: Fraka on February 19, 2018, 19:09:15
Pada ali se slabo zadrzava. Od 7 do 13h porasla visina samo za 1cm. Dok je T u plusu i padavine relativno slabe nema tu srece.

Tihi

Quote from: Niksic 3 on February 19, 2018, 19:48:32

Tako je,kako je samo ovo mocno izgledalo.Niksic i Gornje polje rupa,padao je jutros snijeg dva sata i nije ni milimetar napadao.Okolo sva brda  pod snijegom iznad 800 m,prava zima,taman kao da je druga planeta.Jutros za vrijeme jacih padavina snijeg se primao  na Uzdomiru i na obroncima Tovica do 700 m,bukvalno svaki metar znaci,samo je nesretni Niksic izvisio .

Niksic 3

Quote from: Tihi on February 19, 2018, 20:44:14
Quote from: Niksic 3 on February 19, 2018, 19:48:32

Tako je,kako je samo ovo mocno izgledalo.Niksic i Gornje polje rupa,padao je jutros snijeg dva sata i nije ni milimetar napadao.Okolo sva brda  pod snijegom iznad 800 m,prava zima,taman kao da je druga planeta.Jutros za vrijeme jacih padavina snijeg se primao  na Uzdomiru i na obroncima Tovica do 700 m,bukvalno svaki metar znaci,samo je nesretni Niksic izvisio .
Jako su slabe padavine u Nk danas.I da je suvi snijeg padao ne bi ga bilo 5cm.Sve nesto jadi i ova kisa,dok na Jasenovo Polje imamo fine padavine cim je napadlo 15cm,bilo je ostalo starog 1cm,a gore najvisi uticaj ima Vojnik,lako on spusti snijeg do J.Polja,a bogami teze to ide do nas.Eh da je Gornje Polje na jedno 900m.n.v i da se tu Nk pravio,bila bi druga prica :122: i naravno da nam je Vojnik odma iznad glave :11:.

Fraka

Nije meni do Cetinja moj dobri Sanjine,  no me zanima za Ivanova Korita..  Sestric mi voli snijeg pa mi gust da gledam slike  :120:
Dobro trpa tamo i dalje..  nadam se da se nece previse kise ulit.