News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Sipacno danas iskopnilo bilo ga je napadalo tamo cak 10cm,samo je mana selu sto slabije cuva snijeg.

Poledica

Hladno napolju,-1 trenutno.Bice finog mraza ujutru.

Bura

Popravljena barska AMS, svaka čast na ažurnosti.  :47: :114:

Sunčano danas, na sjeveru ima magle. Temperature prijatne ranoproljećne, najtopliji Herceg Novi i Ulcinja sa po 13°C. U Baru 12.1°C.

Žabljak je sa jutrošnjih -14°C izašao na trenutnih +7°C.   :29: Amplituda je dakle 21°C, da vidimo 'oće li biti još veća...
Bolje gram nafake no kilo mozga.

SnowHunter

Današnji satelit - ma šta mi mislili ovo je prava zima  :79: :79: :109::

Samo mali podsjetnik na današnji dan prije samo dvije godine kada su padali mnogi all-time rekordi:

:104: :104: :104:!!!

sanjin

Prava zima sa ozbiljnijim snijegom samo iznad 1200mnv.  :109:

Mađo

Quote from: SnowHunter on February 16, 2018, 21:32:10
Današnji satelit - ma šta mi mislili ovo je prava zima  :79: :79: :109::

Njeguši i Velje Cuce bez snijega,to je što se tiče Katunske nahije.

Niksic 3

Na Grahovo ga napadalo 15cm isto kao i na CT.Cudno mi je Madjo da si ti izvisio s obzirom na tvoj polozaj i visinu.

Admin

Na Bjelasici (na skijalištu) metar do dva utabanog snijega i na hiljade skijaša. Put je neprohodan, zbog ogromnog broja automobila.

mecava

Guzva je zaista velika, vjerovatno najveca posjecenost ove godine. Brat mi rece da je potok ponovo prekriven snijegom i da se ne vidi lijepo. Nije mogao da izmjeri snijeg ali kaze da je pored staze neutabani ogroman. Danas je takodje veoma toplo gore.  :79: U Beogradu umjereno oblacno i prohladno.

Miloš BP

15°C данас. Тренутно 9С. Добро је што неће дивљат Т. и наредних дана.
Only black and white

Miloš BP

Gore na selo,na moje imanje,(900/930mnv) ima oko 5-6cm snijega. Visocija sela Vraneske doline-iznad 1300 mnv, i oko/preko 15-20cm.
Only black and white

Poledica

niksicki

Kod moje kuce u Goliju na 1200 mnv bilo ga je palo oko 30 cm, dok ga dolje u selo bilo 15 cm. Bilo ga je na Grahovo blizu 20 cm, juce prodjoh tuda i vidim da ga je prosaralo. Osjecenica i Vilusi imaju 10 do 15 cm.

Miloš BP

Lijepo pada temperatura. Danas max.11°, trenutno oko 4°. Kisa.
Only black and white

Poledica

4 stepena trenutno.Mozda vidimo pahulje nocas i sjutra  :79:

sanjin

Krenule konkretnije padavine. Zabljak i  Kolasin  javljaju snijeg. Uskoro i u PV.

Fraka

Vec neko vrijeme pada na sjeveru.. Zabljak ce iskocit na metar do jutra. Cetinje slaba kisa na 3.2 stepena.. bezs problema ce i tamo obrnut na neki mix ili mokar snijeg kad pojaca

michael

Quote from: sanjin on February 18, 2018, 20:13:37
Krenule konkretnije padavine. Zabljak i  Kolasin  javljaju snijeg. Uskoro i u PV.

ja sam u Pljevljima, i slab snijega pada. slab do mile majke  :11:

prevoji okolo pljevalja, imaju oko 8++ cm novog

Nikola

I Nikšić nije daleko da presniježi uz jače padavine.

mecava

Izvjestavaj iz Pljevalja ako bude promjena, povremeno i taj grad pokrijemo. Sjutra ce braca preko Lokvi pa ce javit stanje gore, ocekujem 10-ak cm novog. U Beogradu jad od kise na manje od 2 stepena danas. Avala je sigurno ponovo dobila koji cm. Trenutno suvo.

Miloš BP

Susnezica. Ide to polako ka snijegu(mokrom)
Only black and white

Fraka

Vrhunski pada kisa u HN. Orjen ce bit zatrpan, a vec je gore odlicno stanje. Ovo su slike od prije par dana:

Oko 2 ili nesto malo preko 2 metra snijega... Mislim da moze bez problema na 3 ipo za 4-5 dana

vanja

Udario snijeg.Lijepo pada na Viline Vode.

Poledica

Proleti poneka pahulja.

Poledica

Snijeg umjeren velike pahulje.