News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by Miloš BP, February 01, 2018, 10:14:08

Previous topic - Next topic

Fraka

U Kotor dobro stanje.. Kod mene ispod 6 stepeni, lije kisa... sjeverozapad pod dobrom snijeznom zavjesom.

Niksic 3

Bura

Visine snijega u 13h:

Žabljak 72 cm
Cetinje 14 cm
Plužine 11 cm
Rožaje 7 cm
Kolašin 4 cm
Pljevlja 4 cm
Šavnik 2 cm

:79: :79:

Herceg Novi je pokupio 64 mm kiše od jutros, ostala mjesta neuporedivo manje. U Baru je palo samo 3 mm.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš BP

Makar Pluzine i Cetinje nije  I S P A L A  danas. Ostali  :107: :107: :107: Ja za BP nisam ni ocekivao nesto posebno. Al sam ocekivao bar neke padavine. Nije palo ni pola litra kise do sada..O snijegu da ne govorim.  T.ogromnih 6°C.
Only black and white

Niksic 3

Pluzine jace od Savnika,to su dva konkurenta u svakom slucaju :11:

Gaston

Na Studeno je preko 20cm, gif padavina od jutros.

staracfoco

Slaba kiša na +7 stepeni.

St.

Snijezna granica je na Garcu odokativno na 650mnv. Prema Prekornici je slicna situacija, ali pada i dosta nize na momente. U ovoj rupi, sivilo. Uz nekih 6.3c

NK sve ce biti dobro

E vala ovo nije ispala, no ne mogu da shvatim sta smo zgrijesili da ne mozemo da oborimo ovogodisnji snijezni rekord tako sto cemo imati visinu vecu od 1cm. Ruglo danje sto bi Vito rekao, nit kise da se pokisne...

Vala nesto se ne sjecam da su karte bile pooljnije i sigurnije a da smo ovako prosli. Sto je najgore meni neka aplikacija na mob. tako dobro gadje da mi je sinoc prognozirala cjelodnevnu kisu i malo snijega pred zoru.

edit: neka nesretna susnjezica
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

FGump

Evo ne mogah jutros da vam pošaljem pa sad idu sa malim zakašnjenjem...Čisto da vidite da nijesmo ni mi bez pahulje prošli jutros oko 8 AM haha

milos555

Juhuuu, grad na 630 mnv, u sred februara, sa redovnom pojavom snijega, sada očekuje čuveni 1 cm, što će biti peti put ove sezone!  :75:
Kakva smo mi tuga  :67:

mecava

Susnjezica na Banjici trenutno, temperatura 1 stepen. Ovdje se ipak glavne padavine ocekuju veceras.

Gaston

Jezerine od rano jutros do sad.

Yeti

Pada temperatura,opet neki mrčo od vlažnog slabog snijega,dosta ledno napolju,dako bude jačije padavina :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Niksic 3

Na Jasenovo Polje nista vise ne pada tako da ne ocekuj ni 1cm :07:

Gaston

Složi ih ovako, preglednije je.

Tihi

Cetinje je definitivno najljepsi grad kad ga prekrije snijeg  :109:
Za razliku od Niksica moze se reci da je snijeg panuo,ovo kod nas je vodeni talog od 2-3 cm.Do 5 h padala je kisa,od 5 do 7 h vrlo slab snijeg,samo obijelio.Od 7 h pa do prelaska u kisu palo je 2 cm a zatim kisa do 16 h.Tako bi nekako izgledao skraceni opis.Da su ovolike padavine bile u obliku cistog snijega sad bi gazili lijepih 15-20 cm.
Neka forumasima iz Pg bude za utjehu to sto se cak i kod nas snijeg bori za 2-3 cm,a zadnjih godina ne pada preko dana,bude snijega izjutra kao danas a onda kisa ulije u njega.To  vise odgovara klimi Podgorice nego nama.
Neko je napomenuo da je Niksic jaci od Cetinja.Naravno da nije,i kad je kisa i kad je snijeg.Cetinje je vise,na nadmorskoj visini od 680 m,plus se nalazi direktno ispod planine,plus su padavine jace.Planine oko Niksica dosta su udaljene od grada i ne uticu tako kao sto utice Lovcen,a uticaj manjih planina tipa Budos,Lisac,Virostak,Tovic ne moze se porediti sa uticajem Lovcena.

Trenutno slab ,mokri snijeg,sitne pahulje.

mecava

U Beogradu lijepo pada, temperatura oko nule. Umjeren sitan pada, trava i auta se bijele. :79:

Goran1984

Odkud to Tihi iks puta Cetinje prekisi Niksic nastavi da pada Cetinje probije prije jugo no u Nk, ima mikro klimu svoju nema sta, ima dosta padavina i sve ke tacno da je uticaj Lovcena koji je blizi gradu  presudi u ovim situacijama,jutros je tamo palo odje nije desilo se, al ima masa situacija obrnuto.Nk polje je ogromno, al redovno se desava kad bas krene da pada da nk drzi citav dan da odoljeva da bi se ZB postidio a da prekisi svuda a posebno na Ct. Ct ima padavine orografiju i stvarno mikro klimu al to je to,mi kad krene bas odolimo jugu kao malo ko, a sta bi za ljeto rekao kako planine oko Nk dovuku kisu kad je ljeto malo ve dje panuti kisa prije no u Nk, a Ct suvo uostalom vidio si ove godine...Sve je to mikro klima i cudna strujanja...Ove zime nama ne ide...Ne kazem da Ct nije klimatski specificno jeste fenomen,al i nk na neki navin isto jestie, sama ta ruza vjetrova u Nk polje...

Mladen

Miloš BP

Do koliko otprilike ce trajati ove padavine na sjeveru? T.pala na ispod 2 stepena. Pada kisa. Ako potraje mozda vidimo malo snijega. Na Obrovu pada par sati..
Only black and white

staracfoco

Ovamo se snijeg spuštio skoro do samog grada.T je otišla ispod 2 stepena.Na šoferšajbni nijesu čiste kišne kapi,već ima i leda.Ja mislim da će brzo presniježiti.Mada...

sanjin

Niksic epic fail, sto bi rekao nas narod.  :67: Zima za zaborav.

Niksic 3

Pii kakvo grdno vrijeme.Pada neki jadni snijeg,uvatio se malo po autima i po travi,nista znacajno.Zima za zaborav!