News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2018.

Started by sanjin, January 27, 2018, 12:11:28

Previous topic - Next topic

Stefan600

Quote from: Poledica on February 24, 2018, 20:20:04
Sta kaze ec?Ista povoljno?
Koliko se meni cini malo je bolja situacija(a mora bolje, kad gore ne moze). Treba sacekat modele finije rezolucije
Februar 2012. :)

Poledica

Daj boze da bude dobto,cekamo yrno

sanjin

WrfNmm 5km povecao padavine za noc ned-pon.

Miloš BP

Solidan yr.no za BP. Oko 16mm snijega. I prvog bi mozda malo snijega vidjeli. PG nikakva za snijeg po njemu. Kako za par dana od najnepopularnije gotove prognoze,posta najpopularnija  :63:
Only black and white

boka

Po yr .no Pg bi imala ukupno oko 10-11mm do utorka al bilo bi tu svega...

EagleS

Povećao je yr.no padavine za PG (update je u 21h bio)  :81: nedelja: 3.0mm; ponedeljak: 4.3mm; utorak: 3.4mm  :119:
The absence of evidence is not the evidence of absence

bojat

Miloš BP

Nije,vidio sam i ja. Za gradove. Al jeste za prigradska naselja. To uvijek prvo izadje,pa onda tek sam grad.
Only black and white

Poledica

Za Cetinje se daje oko 20 mm a jutros je bilo oko 16 mm
Da vidim Nk

bole

sanjin

bojat

Nista od Niksica,ako pokupimo 10 cm,mozemo biti zadovoljni

Poledica

Svudje povecano samo odje smanjeno,kako nije mi jasno  :80:

Južina

kakav yr.no, pa oni prognoziraju manji snijeg u pisanu jelu i u barice negoli u bp :11:
da u dvije najveće zabiti u bp padne manje snijega negoli u sami grad :05:

Goran1984

Nece odje na kraj nista biti malo vjetra i mali minus trlabab lan no eto kakva  je bila zima u nizijama i kotlinamama losa toliko je u planinama snijegopad velik jer je ive godine bilo jugovine pa je nabacalo gore,  na kraj ce ukinut sve padavine i ova se vjetrina ispuvat...

Krivi

Izdašan je yr.no i za Bar, zaista zanimljiva situacija, od nedjelje veče pa do skoro utorka ujutru gotovo samo snijeg. Vidjećemo da li je ovo moguće, s obzirom na jak sjeverac, ali ako bude bilo padavina, može da se ponovi februar 2009 ali i onaj snijeg u januaru prošle godine nakon jakog prolaska fronta.
GGMU!

bole

Moguce krivi......Nocas Banjo najavio Gotovo u cijelu drzavu
Pa ko zakaci vise .....Sjutra je D dan
Primorje krece sa kisom, predvece snijeg za cijelu CG

sanjin

Krajni jugoistok (UL) i sjeveroistok (RO,Plav) bi imali najvise padavina. Najmanje zapad (Nk).

Niksic 3

Nestvarno je to kako losa zima za Nk :07: :07: :07: :07:

Nemanjaaa96

Sta se desava za Podgoricuu oce li rec ko?

cetinje1

Koliko je 20mm za ct u cm?

dacone

nemojte se cuditi ako nk ne bude ni 1 cm pokrivac,i ovo malo sto se najavljuje vjetar ce da razbije,od mogucih 30ak dodjosmo na skoro nista,u zadnje vrijeme jedna od jacih ispala,ako ne i najjaca..

EagleS

Quote from: Nemanjaaa96 on February 24, 2018, 21:35:12
Sta se desava za Podgoricuu oce li rec ko?

Ne računaj na pokrivač śutra Nemanja, ponedeljak veče, utorak ujutro možda, tek toliko da možemo reć da statistički imamo snijeg 2 godine zaredom.  :102:
WRF 1km  :20:
The absence of evidence is not the evidence of absence

skener

Ovaj put ipak mislim da modeli ne mogu predvidjeti tacnu kolicinu padavina...tako da ostaje da gledamo pa sta bude

sanjin

Wrf Nmm 1km je na osnovu jutrosnjeg Ec-a.

Vecerasnji Ec i popodnevni Gfs nevjerovatno ujednaceni. Do utorka u 7h daju 10-11mm.