News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2017.

Started by sanjin, July 31, 2017, 23:35:13

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Gori more,tope se planine :120:
Onak vrućkasto 32 stupnja :11:

Miloš BP

Naoblacilo se iznad Obrova. Zaculo se par grmljavina.
Only black and white

mecava

Grmljavina se cuje vec neko vrijeme, polako pocinje kisa. 

Miloš BP

Sada vec pljusak sa grmljavinom. Jeeeeeee:)))
Only black and white

Miloš BP

Pade dobra kisa u ovaj dio grada.Jos pada ali slabije. Posle 3 nedelje. Zadnja kisa 26-tog jula. Imam informaciju i da je u drugi dio grada,u Nikoljcu, bilo i grada.. U svakom slucaju prijatno iznenadjenje,nisam ocekivao danas nista.
Only black and white

Nikola

Opet je vruće.Nebo je puno dima a uz sjeverac dodatno je otežano hlađenje.Ponegdje u centralnim i sjevernim predjelima ima razvoja.

T oko 35c

Niksic 3

staracfoco

Kod mene bilo scašta.I svježine i vrućine i grmljavine(neđe u okolini je pala dobra kiša).Isključio računar jer mi je grmljavina ,zbog uzemljenja,dosad izgorela dva računara.Mogu samo da kažem da pravde nema.Tamo đe je najpotrebnija,kiša ni da poprska.Ovo na Lovćenu ništa ne valja.Sad čuh da su ugroženi i Njeguši.Madjo, ja ti,nažalost,mogu dati samo moralnu podršku.Nadam se da ćete i ovo pregurati.

sanjin

Nakon 4 dana predaha, opet smo usli u zonu jacih vrucina.. Danas islo do 37. Slicno ce biti i naredna tri dana.

Miloš BP

Po Ams-u palo je oko 19mm kise. Nije lose. Trenutna temperatura 17°C.
Only black and white

mecava

Tako je i ja sam izbrojao za dlaku vise 19.5 mm. Uglavnom dobra kisa koja je nadoknadila onu ispalu od ponedeljka. Sve je skoro zeleno. Milose u kojem si dijelu grada? Ja pratim iz Gornje Pruske. :)

Miloš BP

Onda Mecava mora da se znamo.

:-). Isto iz Gornje Pruske.
Only black and white

mecava

Hahahahahahh sigurno. Da ne idemo u off pisem ti u inbox :)

Dzoni

Auuuu, paklena noc, prosla je ponoc a skoro 31c !  :13:

Pod klimom, ne mogu se otvoriti u stanu vrata terase kao sinoc i par noci ranije...

Transmat

Quote from: Dzoni on August 17, 2017, 00:07:14
Auuuu, paklena noc, prosla je ponoc a skoro 31c !  :13:

Pod klimom, ne mogu se otvoriti u stanu vrata terase kao sinoc i par noci ranije...
prekjuce ujutru ovdje 16 C, pomeo sam se...  nocas klima radi taman kao u Pg da smo. preko 30 C. vjetar podivljao, rastura.

Mađo

22.2°, fenira li ga fenira.

Boka je puna dima. Vjetar ga sabija.Lovćen gori,plamti,ne samo nisko rastinje no plamen guta i bukovu šumu..i to onu koja godinama stoji napola sasušena,koja nemarom glavešina iz nacionalnog parka je trebala bit davno pośečena i usađena druga. Molili su ljudi da uberu ali bistrine nijesu dale..a sad je to suvo kao barut.Taj pojas bukve se prostire od Blatine do podno Štirovnika. :23:

Gore Korita,Bostur,..centar parka.Ako vatra uljegne za dva dana u Ivanovu Alugu i Treštanik, doviđenja.  :56:

Vjetar raspirio i ove ognjeve okolo Njeguša i Ćeklića.

vanja

ova noc podsjeca na "najsjajnije" noci lucifera.kakav brzi povratak vrucine
29 stepeni trenutno.

mecava

U BP magla i dalje drzi ali nece jos dugo.

Transmat

prelijepa noc bila...  :14: :14:

mada je stao vjetar bio i spustila se na 23 c

Niksic 3

Ovdjen je isto puvalo,ali tmin je bio 19C.Svaka cast za Bijelo Polje,novih 20mm :45:
Alaha mi Bijelo Poljs je ovog ljeta hit :11: :102:

Fraka

Sto ima veze sto gori ono najsvetije u CG, panuce zera kise u nedjelju, mozda. Tuga od drzave, u najmanju ruku receno. Sve sto nismo uspjeli svojom rukom unistit u ovih 30 godina, priroda ce zavrsit, ali se i dalje trudimo maksimalno da pomognemo. Neka, tako i treba, sve minat i zapalit i popisat se na kraj.

U Kotor ima dima masu, tesko se dise... tako vele barem.. Noc bila topla, sparna...
Ja sam i dalje na sred Atlantika, plutamo, a trebalo je doma odit vec, no se ne da :28: :46:

T 23 stepena, NNE 8.5 m/s

Bura

Bura fenirala sinoć i tokom jutra u Baru, bilo je vruće ali se moglo spavat. Trenutno duva slab zapadnjak, T 32.0°C. Najizraženije feniranje imaju Bar i Kotor. Sinoć je bilo za po 6°C, ali nerijetko se dešavalo i po 9°C da temperatura poraste.
Požar na Sutormanu već par dana ne vidim iz grada, vjerovatno je zašao iza Derinca i Kunteljata pa ga oni zaklanjaju, ali gori i dalje. Znam po tome jer je pri početku duvanja bure sinoć bilo dima u vazduhu.
Najtopliji u državi je Herceg Novi sa 36°C, odmah iza ga prati Podgorica sa nepunih 36°C.

Po modelima, fenska bura će duvati još večeras i onda ćemo malo odmorit od nje.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

mecava

Evo i danas grmljavine  :67:

Transmat

Quote from: Fraka on August 17, 2017, 10:49:38
Sto ima veze sto gori ono najsvetije u CG, panuce zera kise u nedjelju, mozda. Tuga od drzave, u najmanju ruku receno. Sve sto nismo uspjeli svojom rukom unistit u ovih 30 godina, priroda ce zavrsit, ali se i dalje trudimo maksimalno da pomognemo. Neka, tako i treba, sve minat i zapalit i popisat se na kraj.

U Kotor ima dima masu, tesko se dise... tako vele barem.. Noc bila topla, sparna...
Ja sam i dalje na sred Atlantika, plutamo, a trebalo je doma odit vec, no se ne da :28: :46:

T 23 stepena, NNE 8.5 m/s

Neka Fraka nemoj tako majka mu stara,, Ovo je Monte Karlo sad nego ti nisi znao posao u svijet pa ne znas...  Blagostanje. Prekorice te odma ovdje imamo portparola..
Da ne odem u off -   napolje je suncano i toplo i maglovito (dim, svuda pozara)

Miloš BP

Aj Jovo nanovo.Evo i danas pljuskovi sa grmljavinom.
Only black and white