News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2017.

Started by sanjin, July 31, 2017, 23:35:13

Previous topic - Next topic

mecava

Opet dobra tura kise  :03:

Niksic 3

Pricajte vi sta god ocete,ja se odje osjecam najbolje,kakva je takva je,za mene odlicna.Kome smeta moze da ide iz nase Republike.
--------------------
Temparatura 31,2C,oblacno je,juce je bilo grmljavine al kisa je padala cini mi se u istocni dio grada put Župe.Ne vjerujem da ce danas ista biti.
Bravo za BP :116:

vanja

Da vas zamolim sve ovdje prisutne  da se batalite tema koje nemaju veze sa meteo situacijom... umjereno oblacno, 36 stepeni u pg,poceo da duva neki vjetar...sa istocne strane put albanije kolko mogu da vidim dobro se zatamnilo,put prokletija je dobra akcija...valjalo bi da se primakne i ovamo ali slabi su izgledi.

EagleS

Svitka prema Prokletijama, u daljini se čuje grmljavina
The absence of evidence is not the evidence of absence

Nikola

Modeli ovo nisu predvidjeli,razvoji na sve strane.Najaktivniji je iza Skadarskog jezera i put Prokletija,mada se tamni i put Bjelopavlica.
Potmula grmljavina,umjereno oblačno. T 32.5c

Niksic 3

I vamo ima razvoja i grmi,nadam se kisi.

Fraka

Ada djaole, smijemo kritikovat, necemo se cerat, nijesmo jos pod diktaturom ( :05: :54:)
Ne, ne, nema vise, izvinjavamo se na ovim off postovima.

U Kotor i dalje traje Lucifer. Dim svuda i Tmax cak 38 stepeni, sto bi moglo bit najvise u drzavu.

vanja

http://en.blitzortung.org/live_dynamic_maps.php
ovo na albansku stranu se ugasi. nema tu ljeba ali ovo od strane danilovgrada i garca se cini mi se razbuktava,mozda tu ima sanse neke.
temperatura drasticno opala.sad mjerimo  29.5 stepeni

budva lastva grbaljska

vidim prema lovcenu jakih grmljavina ima li kmdm da javi ima li kise radi ovih pozara ,hoce pasti sta

mecava

Odraz tacno iznad Lovcena. Cetinje ima dobru kisu nadamo se da i gore sipa da pogasi ovo.

budva lastva grbaljska

Au kakao fino pade veliko izdnadjenje u brdima i mnogo jace

staracfoco

Bjelopoljci,baš ste esbični.Puštite da nešto prođe i do nas.I vi ste mi neki komšije.Ovamo se dpbro izgrmjelo ali od kiše ni kapi.

Bura

Milo mi je zbog Cetinja i okoline. Nek pogasi to. Ako ništa, makar nek pripomogne u gašenju. Navijamo da padne što više.
Razvoja ima uglavnom u zapadnom dijelu države.
U Baru oblačno, ali zasada je sve jalovo, sparina velika.  :13:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

Prije je CT javljalo RR 0,2mm a sad 0,0mm,mislim da je malo kise palo tamo :78:
Ima li ko da se javi iz CT?

mecava

Cetinje 1.9mm kise prema AMS, nije previse ali bolje nego nista. Staracfoco i u BP je dugo grmjelo mislio sam da ce i ovdje biti ispala danas. Nije ni blizu kao juce ali je bio jedan dobar pljusak. Evo objavili su sliku na podgoricki vremeplov kako pada na Lovcenu. Gore je izgleda potop bio. Izgleda da je ugasen veci dio pozara.  :109:

Cirius

Bio sam na Cetinje kad je padala kiša, par milimetara taman, ali je osvježilo dobro. Prema Lovćenu je jačih zavjesa bilo.

milos555

Odlična vijest sa Cetinja!  :109: Neka sila je baš na mjesto gdje treba dovela kišu.  :105:

"Gašenje požara takođe je proslavljeno i ispred vatrogasne stanice na Cetinju gdje se zaigralo i crnogorsko "oro".
https://www.cdm.me/drustvo/pozari-na-lovcenu-stabilizovani-vatrogasci-slave-kisu-zaigrali-oro-ispred-stanice/

niksicki

U HN je bilo nesto kise izmedju 6ipo i 7. Nista puno, ali dovoljno da fino osvjezi.

Bura

U Baru je oblačno, sva današnja akumulirana toplota je zarobljena, dim se osjeća u vazduhu, buru očekujemo uskoro, veoma je sparno, trenutna T 28.9°C, a kad profenira kolika će onda biti.  :13: :26: Sve u svemu pocrkaćemo noćas, a o spavanju da ne pričam.

Najljepša vijest danas je ova o ugašenom požaru na Lovćenu. Bravo za sve, za vatrogasce posebno, ali i za dobrovoljce koji su učestvovali. Loše je što se ovakve svari dešavaju i neka ih je što manje, ali je malčice lakše kada vidim da se ujedinimo, šteta što samo u nevolji. Bravo još jednom!

Admin

Nakon prvih 18 avgustovskih dana srednja dnevna Tx u Podgorici iznosi 38.2 C.

Dzoni

EagleS

26.5°C

Da je malo hladnije isto bi studeno bilo  :102:
skoro pa da se moramo čašavom pokrit  :77:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Bura

Navukla se neka niska oblačnost ili magla u Baru. Oblaci su toliko niski da su nalegli na planine, a vrhovi Volujice se ne vide, što znači da su se spustili na ispod 200 mnv. Vidljivost blago smanjena. Svježe napolju uz neki hladnjikavi vjetrić iz pravca sjeverozapada. T 24.9°C

edit: Evo osmatrač javlja da je vidljivost smanjena, ali ništa preciznije. Mislim da je ipak magla, ali se sada već povlači.

Bura

Sumaglica napolju i postaje gušća. Reklo bi se da u djelovima grada bliže moru ima i prave magle jer se tačno uočava "zid" na moru koji periodično zalazi u kopno pa se povlači.

Bura

Gusta magla u Baru! Vidljivost je kod mene smanjena na ispod 100 m.  :52: Ova je sa planina sišla.