News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Dejo, November 19, 2010, 14:12:07

Previous topic - Next topic

Admin

Postavljena, i to bez boja. Neću da Gogine kolege virkaju kad vide onu šarenu tabelu.

Shody

Odigrao oborine 0 0 1... računam makar 1-2 cm na Žabljaku tokom dana  :114:

Transmat

Quote from: Admin on December 15, 2010, 00:22:40
Postavljena, i to bez boja. Neću da Gogine kolege virkaju kad vide onu šarenu tabelu.

Nisam znao koliko si dobar do večeras   :05:

Miloš

Moja prognoza jedino odudara od većine zbog 0 padavina u Kolašinu. Očekujem da će biti povremenog slabog snijega u oba grada na sjeveru, al' mi Žabljak ima veće šanse za mjerljive padavine.

goga

Quote from: Admin on December 15, 2010, 00:22:40
:121:

a ja malo odspavala oko deset pa sad mogla čekati  :60:

a što nije ljepša ovako bijela

btw vidim ujednačeno smo odigrali ... rekla bih očekivano

Madjo

Mene oći vadi ova bijela pozadina  :26:

Čini mi se Admine da je IvanZD prognozirao za Žabljak -10 a ne 10 °  :78:

Admin

Naravno, dao je -10.5.
Mrzi me sad da ispravljam. Uradiću to sjutra, možda bude još koja greška.

Madjo

Cirius

Dosta ujednaceno kolo,  lijepo je raditi sa ovim jacim minusima   :83:     Izgleda da su najvece razlike u prognozama jacine zbirnog vjetra. 

Miloš

Quote from: cirus on December 15, 2010, 00:38:09
Izgleda da su najvece razlike u prognozama jacine zbirnog vjetra. 

Da, ima među prognozama svega od 5 do 13m/s, a ja sam tu negdje što bi Džoni Štulić rekao "između krajnosti".  :03:

Sad bih rado dao i padavine za Kolašin 1, ali baš sam stavio 0 kad sam se dvoumio, jer sam mislio da će to odigrati većina. A uvijek su me nervirali ovi bodovi na čistu sreću, kao što će sada biti tih 0.0mm ili 0.1mm.  :105:

Madjo

Miloše,ja sam se dvoumio oko šifre 1 ali za Žabljak  :78:  Kolašin mi djeluje ok 1, po nmm-u bi trebalo da bude znatno više oblačnosti tokom četvrtka nad istočnim krajevima.

Admin

Vjerovali ili ne prognoza takmičara pod imenom Skener je stigla sa više od 15 sati zakašnjenja. No, iz detalja mail je vidljivo da ju je poslao na vrijeme!
Molim Vas da u poslednjem kolu, ukoliko ste u  mogućnosti, koristite forum i funkciju my messages jer se ispostavila pouzdanijom.

goga

Bolje ikad nego nikad :122:

nego skoro me ubi Kolašin danas

vozim se s posla po bivšoj Ljubljanskoj aveniji u Zg ... ako netko slučajno zna brza gradska prometnica tri traka uvijek puna pogotovo u prometnim špicama i slučajno ugledah jumbo plakat reklamu sa strane piše veliko Kolašin Montenegro (ne vidjeh dalje al valjda za skijanje) ... ja se okrenuh da bolje vidim i skoro zapucah u ovog ispred mene  koji je baš u tom trenu morao prikočiti... još će me ovo takmičenje koštati glave  :07:

slabo nešto danas komentirate ... čuvate se za sutra :120:

Madjo

:67:  To je znak da ćeš pogodit Kolašin taman ka tog vozača ispred  :05:     :122:

Cirius

Ma Admin je sigurno obezbijedio neko osiguranje za slucaj nezgoda uzrokovanih stresom zbog takmicenja     :110:      :120:

Admin

Prošlih godina imali smo predviđenu nagradu besplatan pregled kod kardiologa. Ako zatreba i ove godine ćemo to obezbijediti.

Miloš

Tmin jutros -13.4°C na Žabljaku. Ovaj parametar je uspješno prognoziralo 10 takmičara.
Visina snijega izmjerena u 7h iznosi 17cm i ovaj paramtetar je uspješno prognoziralo 35 takmičara.

Prema podacima u 8h, na Žabljaku pada slab neprekidan snijeg, dok u Kolašinu pada slab snijeg sa prekidima.
U Herceg Novom je pretežno vedro.
Brzina vjetra je u zboru 8m/s.

goga

Pobježe mi temperatura za 0,3 :07:

Miloš

Interesantno je da sam u ovom ciklusu u svakom kolu Tmin promašio za manje-više 2°C.
To mi se vjerovatno vraća što sam u prvom ciklusu par puta promašio za 1.5°C.  :03:

Admin

Visinu snijega je dobro prognoziralo 36 takmičara. Miloš vjerovatno nije uvrstio u tabelu Skenera čija prognoza je kasnila bez njegove krivice, pa je naknadno uvrštena u spisak.

Shody

U 10:00
Kolašin -8.4 - slab snijeg
Žabljak -11.7 -slab snijeg
Herceg Novi 5.6 - umjereno oblačno

Vjetar u zbiru je 8 (4+2+2)

Shody

U 11:00
Kolašin -7.8 - umjereno oblačno, snijeg
Žabljak -11.2 -slab snijeg
Herceg Novi 5.9 - pretežno vedro
Vjetar u zbiru = (5+2+4) = 11

Shody

U 12:00h
Kolašin -7.7 - slab snijeg
Žabljak -11.3 - slab snijeg
Herceg Novi 5.9 - pretežno vedro

Vjetar u zbiru = 10 (5+2+3)

Miloš

Herceg Novi 5.5°C (max 5.9°C)
Kolašin -7.6°C, padavine 0mm
Žabljak -11.3°C (max -11.2°C), padavine 0.7mm
Vjetar 9m/s (2+5+2)

Fraka

Nisam uvatio Tmin i padavine u Kolasin.. vjerovatno ih nece bit.. ali dobro je i ovako..