News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Dejo, November 19, 2010, 14:12:07

Previous topic - Next topic

Cirius

Dobrodosao,  Cervantes. 
Nijedan parametar nije bio  "zicer"  ovog puta,  svuda je bilo bar po par varijacija koje su odlucivale poene ..   Ima glasina da slijedi jedna kombinacija gradova sa naglasenom planinskom komponentom     :33:

goga

:79:

ajme grozno me unakazilo ovo kolo

čestitam desetorici veličanstvenih :48:

ptprince

Najzad i ja da pobedim u nekom kolu, pa makar to delio na deset delova.
Hajde, potrudiću se da pokažem da to nije bilo slučajno.

Dobrodošao, Cervantes, stari rivalu! Uvek smo bili tu negde sa bodovima. I sada je samo od razlike, kao mnogo puta u ranijim takmičenjima.

Čestitam svima koji su osvojili 4 do 6 bodova. Nije bilo lako. A sve mi se čini da će tek da bude teško. Zato, igrajte opušteno, družimo se i navijajmo jedni za druge.
Vrlo je retko da neka planina promeni mesto. Vrlo je retko da neki okean presuši.

Fraka

Ocekivana kombinacija gradova, bice zanimljivo  :63:

Miloš

Meni se ne sviđa kombinacija sa Kolašinom i Nikšićem, nešto mi ne leže ove godine. Al' dobro, tu je ipak Ulcinj da me malo izvuče.  :03:

dikile

Bice izgleda najtezi zadatak do sada. Kako modeli crtaju bice obilnih padavina uz juzinu.

Madjo

Quote from: dikile on November 26, 2010, 17:51:16
Bice izgleda najtezi zadatak do sada. Kako modeli crtaju bice obilnih padavina uz juzinu.

Tako je.  :45:

Quote from: Miloš on November 26, 2010, 17:10:25
Meni se ne sviđa kombinacija sa Kolašinom i Nikšićem, nešto mi ne leže ove godine. Al' dobro, tu je ipak Ulcinj da me malo izvuče.  :03:

Opet kukaš  :75:  Dobra taktika, tako se i babe od 80 godina žale da bi doživjele stotu  :67:  :120:

Miloš

Ne kukam. Samo kažem da mi bolje leže gradovi na jugu, što je i logično.  :03:

Zanimljiva situacija se nazire za naredni četvrtak. Ciklon u mediteranu, izraženo južno/jugozapadno strujanje po visini. Moguće i obilne padavine. Ako nastavi da se crta ovakav scenario, biće ovo najteži zadatak do sada.

dikile

Bice ovo najtezi zadatak do sada, sa obilnim padavinama..

Vjestica

Mislim da cu rizikovat ovo kolo najvise sto mogu,pa sta bude bice..

dikile

Bice tesko ubosti padavine i vetar. Za ostalo mislim da nece biti problem..

Xenia

Srecni ste vi sto je Admin dozvolio Hildi da se takmici, a ne meni. Ona sve izmislja prognoze kakve niko nema, i malo uvazava karte koje joj Admin kaze da gleda, nece cak ni mene da poslusa. Cudi me sto je Admin nije vec izbacio iz takmicenja.   :110:

Madjo

Poslao sam prognozu.  :83:

Srećno svima.

Lukeni

Koja je trenutna visina sniga na Žabljaku? :26:

demijan

u 13h je bila 7.tra raste zadnje dvi ure i trenutno je 6 stepeni i pada kisa.tako da verovatno broji i zadnje sekunde snig... :112:

Miloš

Ne vjerujem da će išta biti izmjereno u 19h. Čak i ako bude večeras, do jutra neće biti više snijega gore.

Lukeni

Rade

Miloš

I ja poslah maloprije, nisam se previše oslanjao na modele.  :02:

Madjo

Quote from: Lukeni on November 30, 2010, 16:24:17
Koja je trenutna visina sniga na Žabljaku? :26:

Lukeni  :38:

Evo ti link sa satnim synop izvještajima http://195.66.163.26/arhiva/synop/?C=M;O=D 

Vjestica

dikile

Molim admina da mi potvrdi da li je stigla moja prognoza. Jedva je poslah sa mobilnog

Admin

Fraka

Gabesz20