News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Dejo, November 19, 2010, 14:12:07

Previous topic - Next topic

demijan

slazen se da nije problem u tome sta nije zabijelio al mora sedma grupa za pojave  se predati u 18(utc)i mora biti grupa iza 333 da je visina snijega nemerljiva tj 0 cm.a palo je 1 litar zaokruzeno .samo je u 13 tj 14 h imao umeren snijeg u trenutku osmatranja.posle toga se ne da videti koji je iontezitet snijega jer je bio u prekidima i izmedju termina.to znaci ,uz kolicinu padavina, da je bio slab.

goga

ja gledala na naslovnoj i pisalo umjeren i jak u dva termina ... mislim u 14 i 15 e sad jel to subjektivno ili kako god ali je pisalo  :53:

Admin

Zvao sam, provjerio. Nema sniježnog pokrivača. Vlažno tlo i cijelog dana pozitivna temperatura su učinili svoje.

Dejo

Ja sam poslao  :03:

Opet sam zaboravio da stavim da mi kopira u outbox  :25:

Admine, ako nema moje poruke, viči  :77:

Fraka

Puna 2 dana sam bez interneta, tako da sam sad poso do druga da malo osmotrim situaciju prije nego sto posaljem... mada mrka kapa.

Rade

Što mrka kapa?

Ovđe su svi kao štreberi, ništa ne znaju a śutra sve petice :D tj devetke

Admin

Fraka

A to je sve cista sreca.. haha devetka, necu ja to gledat ove godine haha

Miloš

Poslah i ja. Teže kolo od prethodnog. Padavine i snijeg teški za prognozu, pogotovo ako uzmemo u obzir da će biti konvektivnog karaktera. Temperature i vjetar nešto lakši, ali će sigurno i tu biti svega i svačega među prognozama.

Vjestica

Fraka

Gabesz20

Transmat

Quote from: Gabesz20 on November 23, 2010, 23:55:16
Evo i ja poslao... :122:

Najviše sam se mislio oko padavina.. 
Nije bilo ni jednostavno oko T u Pljevljima...

O snijegu nisam mnogo razmisljao... samo sam lupio..  to će biti kocka.

Miloš

Vidiš, ja sam oko snijega razmišljao pola sata, a sve ostalo ukupno 15 minuta.  :03: Padavine nisam htio da rizikujem, stavio sam nešto što očekujem da će staviti većina.
Uostalom, vidjećemo za 20-ak minuta, pa će biti  :75:

Gabesz20

Quote from: Transmat on November 23, 2010, 23:58:15
Quote from: Gabesz20 on November 23, 2010, 23:55:16
Evo i ja poslao... :122:

Najviše sam se mislio oko padavina.. 
Nije bilo ni jednostavno oko T u Pljevljima...

O snijegu nisam mnogo razmisljao... samo sam lupio..  to će biti kocka.
I ja sam se najvise dvoumio sto se temperature tice u Pljevljima, vidim posle podne prelazi vetar u jug, nije nivalo naivno kako ce se tamo odvijati stvari oko temp. Sneg sam stavio prema nekoj mojoj logici, no siguran sam da ce biti zanimljivih prognoza sto se tice snega :114: :114:

IvanZD

Težak zadatak, modeli luduju, nije bilo lako. Vjerujem u šarenilo u prognozama  :03:

Shody

Poslah i ja!
Kao što reće Ivan, velike su razlike između modela, posebno EC-a i GFS-a pa sam na kraju uzeo nekakav prosjek i ono što očekujem u skladu s onim što će staviti većina.

Transmat

Izgleda da su svi stavili ono što očekuju da će staviti većina  :11:.
Biće skroz iste prognoze  :05:  Još kad bi znali šta će staviti većina  :120:

Fraka

Zadovoljan sam, vrlo... Imam jednu od najnizih temp za pljevlja  :109:

IvanZD

Ja jednu od najviših za Podgoricu  :23:

A dobro... sretno svima  :120:

Vjestica

Nisam ocekivao da ce vecina stavit vjetar uglavnom 6-7-8 m/s .. ja stavih 10m/s  :75: ..Srecno svima.

Cirius

"2-2-1"   formacija rulz    :83:     mada vidim da su Transmat i Hilda igrali bez spiceva    :78:

Transmat

Quote from: cirus on November 24, 2010, 00:42:36
"2-2-1"   formacija rulz    :83:     mada vidim da su Transmat i Hilda igrali bez spiceva    :78:

To ti je ono, iskustvo, pa na rizik  :120:

Biće da ga zabodemo sa sredine  :03:

goga

ja stavih štufu niže 1-1-0 :06:

i među najmanjima sam sa snijegom ... nekako više ni sama neznam taj vaš Žabljak mi je totalna enigma

Transmat

Quote from: goga on November 24, 2010, 07:36:04
ja stavih štufu niže 1-1-0 :06:

i među najmanjima sam sa snijegom ... nekako više ni sama neznam taj vaš Žabljak mi je totalna enigma

Jutros izmjereno 9 cm snijega! Koliko još može da napada.