News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2017.

Started by Cirius, February 01, 2017, 02:10:15

Previous topic - Next topic

Južina

Quote from: pg on February 05, 2017, 13:58:33
Malo je rec odvratno vrijeme ovih dana.Ne znam za ostale ali meni je ona stud ljepsa i milija od ovoga 100 puta.Juzinu ne mogu podnijet,ako vec nema hladnoce neka bude AC bar da bude sunca
Meni se sviđa ovo vrijeme i ova temperatura ali u maj mjesec  :11:

vanja

a ovo je uzas,ne zna se vise kako covjek da se obuce kad izlazi napolje T 18.1

SnowHunter

Podgorički datumski rekord je iz 2004. i iznosi 18.9°C. Biće ovo drugi najtopliji 05.februar od 1949.

I dok su nizine ostale bez snijega visoke planine su dobile lijepu porciju, ovako izgleda pogled iz satelita:

Današnja slika s Bjelasice, ušlagirane padine Ćupova (1882m) i Otmičevca (1973m):

Miloš BP

Danas je Bp izasao na +17. Ipak proslogodisnji februarski +27 ne moze se ponoviti. Bar ne danas. Inace danas sam bio na selo. Oko 900mnv. Snijeg okopnio,Ali duvao je jak juzni vjetar. Na rucni anemometar pokazivao i 55kmh.
Only black and white

Južina

Iskreno i sad mi onih 27 izgleda kao naučna fantastika
Kakva anomalija daleko bilo
Kojeg je ono datuma bila?
Sjutra ide do 20

sanjin

Quote from: Južina on February 05, 2017, 16:53:31
Sjutra ide do 20

16.02.2016.

Budva  27.1°C
Danilovgrad  26.9°C
Tivat  26.5°C
Virpazar  26.2°C

staracfoco

Ni +11 stepeni ni jugo ,koji je danas fenirao,ne mogu ništa ledu na pojedinim mjestima.Zemljište se  konačno odmrzlo i tamo đe nema trave i leda potanja se u blato do članka.

Miloš BP

Quote from: staracfoco on February 05, 2017, 17:38:14
Ni +11 stepeni ni jugo ,koji je danas fenirao,ne mogu ništa ledu na pojedinim mjestima.Zemljište se  konačno odmrzlo i tamo đe nema trave i leda potanja se u blato do članka.
Dzaba I ovih +17c kod mene kad meni I dalje voda ne dolazi u kucu. Jos od 8 januara.
Only black and white

Miloš BP

Quote from: Južina on February 05, 2017, 16:53:31
Sjutra ide do 20
16 februar 2016: 24°c. Bijelo Polje je 17 februara 2016 bill najtoplije u Cg sa tih 27°c.
Only black and white

vladobr

Ima sanse da se ponovi proslogodisnji februar, nocasnji minimum je bio 15,3  stepena a  u 4 h je bilo solidnih 16,4 stepena !

Fraka

Pljuskovi kise i sugradice, T skocila do 18 stepeni.. da vidimo dje ce je oborit ove padavine sad

Drazen

Ne pamtim kad se ovoliko smrklo u sred bijela dana.  :23:

Bura

Impresivno izgleda ovo grmljavinsko polje ispred naše, hrvatske i albanske obale. Skoro 3000 munja na tom potezu. Nije to odavno bilo.

Vidim, Bar bilježi pad temperature, jaku kišu i jak vjetar.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Kakvi pljuskovi ljudiiii  :52: :52:

Niksic 3

U Niksicu nevrijeme,pljuskovi,vjetar...

Nikola

Na Lisac snijeg okopnio,na Garču ga nema mnogo,brže se topio tamo nego na Cetinju.

Umjerena kiša i pljusak.

T 15.3c u 13h sad je nešto niža.

EagleS

Munje u posljednjih 2 sata
The absence of evidence is not the evidence of absence

SnowHunter

Na Vilinim vodama danas je temperatura dogurala do +4.8°C, što je najviše još od 11.decembra. Ali, čim su krenule padavine temperatura je brzo pala i odmah je počelo sa snijegom...  :79: :79: :79:

SnowHunter

Brzo je presniježilo i na Žabljaku:

Na Vilinim vodama vrlo jak intenzitet, kakva milina gledati!  :105: :79: :79:

Cuca

Padavine na Jezerinama su počele oko 13:30.dolje kisa a ispid izlaza na šestosjedu čist snijeg prvo umjeren pa kasnije jakog inteziteta. Sa pojačanjem padavina tako se i snijezna granica spustila ali i dalje kiša na dnu skijališta.

Pantelija

Presnijezilo je i na Vucju ali mrka kapa od toga. Od starog snijega ostale samo lokve pa novog treba minimum 35cm da bi se mogla staza urediti.

vanja

kakav intezitet snijega na vilinim vodama  :114:

edit:vjerujem da ce uskoro da presnijezi i na jezerinama,sad je jaka susnjezica,vidi se po obliznjim vrhovima kako se spusta

SnowHunter

Niksic 3

I na Zabljak Rr 1.80 cak :52:
U Niksicu kisurina.

Pantelija

Pada i na Jezerinama snijeg. Kada bi do ujutru izdrzale ovakve padavine bilo bi dobro