News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, January 09, 2017, 19:47:31

Previous topic - Next topic

skener

Ipak Zabljak...drugo kolo zaredom

Admin

Danas mi je direktor ZHMS Crne Gore nagovijestio da postoji šansa da obezbijedi dvije lijepe nagrade, za najuspješnijeg takmičara van Crne Gore i najuspješnijeg takmičara iz Crne Gore.

Bart

Znaci da se uozbiljimo  :122: Salim se kasno je za mene ali u vrhu je guzva tako da bice zanimljivo  :83:

Fraka

Odigrao sam ovo potpuno bez rizika.. I mnogo razmisljanja. Pa sto bude.

Bart

Ja razmisljao 15-20minuta i na kraju neke stvari promenio i poslao, sad mi nije jasno sto sam toliko dugo razmisljao  :120: Ima rizika, sta cu moram nekad i male kvote ne prolaze kao veceras Arsenal  :71:

skener

Ima manjih razlika, ali upadaju u oci 3 prognoze Tmin koje su od -2"do -3.5

Bart

Valjda padne neki cm snega na Zabljaku, izgleda da sam se malo preracunao sa 60  :78:

Fraka

Gledam ovu T na Cetinje i odma se sjetim kola prije 5-6 godina kad sam cekao razbijanje inverzije. u 1850 je T bila tipa 2 stepena i ja sam imao -1 bod i tako je bilo i po synopu, a onda u 1900 po ams oko 8 stepeni  :120: :120: :120:
Nesto mi se cini da cu opet to dozivjet.  :75:

Dzoni

Quote from: skener on February 01, 2017, 00:30:36
Ima manjih razlika, ali upadaju u oci 3 prognoze Tmin koje su od -2"do -3.5

Isli su na varijantu iznenadjenja da Tn, poprilicno niza od ostalih, bude u Pljevljima. Ipak to se nece dogoditi.
Uopsteno T idu bojim se prilicno visoko pa je pitanje sto ce biti do zore. Ct se drzi jos.

Dzoni

03h ujutru, Plj ipak padose zestoko, 0c, ocigledno ima vedrine.
Ipak ce Plj izgleda napraviti iznenadjenje i uzeti Tn  :02:  Da vidimo sta ce biti do 06utc.

skener

Pljevlja...ipak vedro vrijeme je uzelo bodove vecini takmicara...mislim da ce ih samo 9 uzeti bod

Boce

Tmin u Pljevljima -1.3°C
Visina snega na Žabljaku 52cm

skener

6 takmicara nije uzelo bod na snijeg

Boce

U synopu Pljevlja -1.4°C
Na sajtu -1.3°C

Dzoni

Eto tako  :56:
Pljevlja iz drugog plana  :76:

Bart

Bar 14.5 u 9h.... Heheeh vec ostado bez tri boda  :75: Ocajno kolo za mene u najavi  :71:

Admin

Quote from: Boce on February 02, 2017, 07:41:18
U synopu Pljevlja -1.4°C
Na sajtu -1.3°C
Kad postoji synop podatak on je mjerodavan.
---
Moguće je da danas tokom poslijepodneva za neke termine izostanu podaci sa Cetinja. Ukoliko pak AMS Cetinje ukaže da je moguće da je upravo tada dostignuta maksimalna T onda će osmatrač sa termografske trake rekonstruisati kretanje T i javiti mi. Tako ćemo imati tačne terminske vrijednosti temperature.
Naravno, imaćemo mjerenje  u 18 UTC .

Fraka

Ne pise mi se dobro ako jugo ne krene malo jace uskoro...

Bart

U 10h je ovakva situacija:
Bar 14.5
Cetinje 2.0
Zabljak 2.4
Vetar 9

Dzoni

Kako skocise Plj u 2-3h vremena... :52:
Samo jutros da o'kinu poene na Tn  :07:

Fraka

Bart

13h
Bar 14.5
Cetinje 2.9
Zabljak 4.8
Vetar 9

Pitanje za ljude koji vise imaju znanja i iskustva...Jel ovo jedna od onih situacija kada Cetinje cekamo do veceras nadajuci se da probije jaci vetar ili ne? Za padavine jos ne znam podatke

demijan

padavine u 13h

zabljak nije imao padavina.
bar 0,2 l.
cetinje 4 l i dalje pada slaba kisa.

Fraka

Opet bjezi vjetar za 1. Bar pada na 2 ja mislim samo u tom minutu u ovom satu.. sto da se radi. Katastrofalno kolo.

oliver88

Bár 14.5 13 h ? Ne 11.8 ?