News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, January 09, 2017, 19:47:31

Previous topic - Next topic

Admin

Poslije ko zna koliko vremena, nece se prognozirati utorkom za cetvrtak. II ciklus cemo poceti prognozom u srijedu za petak ... i to petak 13.

Fraka

Uh.. koje ce to ludilo bit...

prenka

Bravo Admine , savrsen dan za prognozu.  :109: Pravo ludilo nas ceka  :122:

Bart

Definitivno najzanimljivije kolo na ovom takmicenju  :114: Kad odemo u minus ima da se zalimo na petak trinaesti  :71:

skener

Pravi izbor i dana i gradova...sou na samom pocetku  :11:

Admin

Do 20:30 samo jedna pristigla prognoza!   :16:

demijan

sad sam seo da pogledam na brzaka za petak..auu!..mislim da bi pametnije bilo da sam kao zaboravio da posaljem  :67:

Fraka

To je taktika.. Da ne posaljem pa da osvojim najubjedljiviju pobjedu u ciklusu  :67:

demijan

haha bas tako  :67:
jedan od komplikovanijih dana ..pooojma nemam sta da ocekujem ..tj svasta se moze ocekivati  :72:

skener

Cista lutrija pojedini parametri...ovo kolo cu po osjecaju odigrati  :05:

prenka

Poslao  :109: Nebi ziv preskocio ovo kolo pa da cu sa -9 zavrsiti  :120:

demijan

skener

Bice zanimljivo vidjeti prognoze  :114:

Bart

Uf mnogo zanimljivo ne znam dal da rizikujem sa padavinama...  To mi samo ostalo ovo ajde sastavio kako sam sastavio

kristian_zg

Ipak poslao iako sam razmišljao da "taktički" preskočim ovo kolo  :11:
Bit će svačega.

Bart

I ja posao ali padavine aj da bude zanimjivo...

Shody

Poslao. A šta je ovo muko moja. Prosječna ocjena u minusu :116:

Fraka

Poslao sam sto mi prvo pade na pamet.. Nema pretjerane svrhe lomit glavu oko ovoga...

Bart

Sve sam ocekivao ali velke razlike na tmin nisam... i vetar nekoliko takmicara bas visoko gadjaju mozda znaju nesto sto mi ne znamo...A dje  da znamo u ovakvu komplikovanu situaciju  :112:

Fraka

Ne bi da prejudiciram ali pokrivati 28 m/s vjetar je malo cudno..al ajde sto ja znam, sve je moguce

kristian_zg

Kukulele.
Koje razlike. Nisu mi jasne tako visoki tmin a i neki vjetrovi ali sve je moguće.
Manje bi razlike bile da smo igrali loto  :11:

Fraka

Ja se sad vec definitivno kajem zbog Tmax u Kolasinu. Drugacije to vec danas izgleda...

Admin

Ovo je kolo stvoreno za rizik.
Da sam takmičar rizikovao bih sa Tx za Bar višom do svih poslanih. Tmin bih dao relativno visoku...možda bih čak išao na -1.5.
I na kraju ukoliko bih dao jak vjetar onda bih i smanjio padavine u Baru.
Možda bih na kraju ostao u minusu sa osvojenim poenima!  :02:

Fraka

Pa znaci, odigrao bi slicno kao ja  :11: Ja sam dao oko -2.5 Tmin, najmanji kod u Baru (2) i Tmax oko 12.5, ako znam

Bart

I ja se za Bar danas razmisljam sto nisam stavio vise od 11C... Zanimljivo mi sinoc bilo sto italijanski wrf-ovi videli da je granica jacih padavina malo zapadnije od Bara i zbog toga sam samo to ramisljao 10 min sta da stavim na Bar al reko aj da rizikujem a gfs dao preko 50mm... Ali iskreno najvise me iznenadile tmin takmicara -6C i nize...