News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2017.

Started by Niksic 3, December 31, 2016, 20:35:23

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Nema srece sa ovoliko śevercinom.

Fraka

Padavine su odje uveliko stigle.. Slaba kisa uz vjetar, okolo je svuda sad vec snijeg iznad 500-600 m s morske strane. Lijep zimski dan. T kod mene 7 stepeni

Dzoni

Quote from: NK sve ce biti dobro on January 18, 2017, 14:18:09
Mi pet milja daleko od dobre oblacnosti a 10 od snijega.
Bice, ne sjekiraj se. Kasniji termini ako vjetar sve ne oduva.

Fraka

Pojacala kisa, T 5.5 kod mene, snijeg vrlo nisko

Dzoni

Quote from: Fraka on January 18, 2017, 14:40:10
Pojacala kisa, T 5.5 kod mene, snijeg vrlo nisko
Bogami Fraka nije iskljuceno da i kod tebe proleti po koja rastopljena !

Fraka

Iskljuceno je, jer nece potrajat.. Smiruje se sa jugoistoka i sad pada vise ka sjeverozapadu.. Cim se stanjile padavine, vjetar ojacao znacajno i porasla T 2 stepena.

Fraka

Opet zatvorilo sa svih strana i smirio se vjetar.. Lijepo ga krca gore.. Njegusi na 0 stepeni

Dzoni

Quote from: Fraka on January 18, 2017, 14:52:56
Iskljuceno je, jer nece potrajat.. Smiruje se sa jugoistoka i sad pada vise ka sjeverozapadu.. Cim se stanjile padavine, vjetar ojacao znacajno i porasla T 2 stepena.
E daaaa, taj prokleti tajming  :07:

U Podgorici potpuno oblacno, takt 8c, umjeren na momente i pojacan sjevero-istocni vjetar.

Fraka

Kisa pojacala, vjetar oslabio. T 5 stepeni, Njegusi u minusu.

Stanje prije 10 minuta, sad jos niza granica

Dzoni

Prolece li koja rastopljena  :111:

Pg toplija od Bara  :07: :75:

Fraka

Nema, nema, visoko je jos, to bi bilo preveliko iznenadjenje.. nisam ni ovo ocekivao, pogotovo ne u ovu uru.
Ali meni je milina kad ga slaze okolo, pogotovo sto narednih dana ide toplije..

Nikola

Na slici se vidi da je granica na oko 400mnv,možda bude i neke rastopljene posle.
Bićemo najtopliji brzo,čudo kako je danas DG bio topliji od PG a jutarnja bila 5c niža.

Pri padavinama nećemo otić ispod 4c.

Trenutno 8.1c

Fraka

Sada vec slaba kisa i razbilo se prilicno ovo s morske strane, vidi se da je poprsilo iznad 600 m, a ispod je vjerovatno samo mijesao. Na Njeguse ja mislim i dalje pada zestoko uz idealnih -0.2

cetinje1

A kad ce najjace padavine?

Dzoni

Dzoni

Zanimljivo, nikad ovolika razlika nije bila, moj termometar i ams...na mom 7,3c a na ams 8,2c  :55:

Fraka

Zanimljivo kako skoro nidje nije bilo padavina sem odje.. I to je palo sigurno 2-3 mm  :109: Sad se podiglo sve, pomalo jos slaba kisa.. Ali znacajno ladnije nego prije. Zanimljivo da cak ni Tivat nije zahvatilo, sto se jasno i vidjelo, jer prema Vrmcu skoro da nije bilo padavina...

NK sve ce biti dobro

U pg znacajno jaci vjetar nego u nk, bar subjektivno.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Dzoni

Quote from: Fraka on January 18, 2017, 16:02:20
Zanimljivo kako skoro nidje nije bilo padavina sem odje.. I to je palo sigurno 2-3 mm  :109: Sad se podiglo sve, pomalo jos slaba kisa.. Ali znacajno ladnije nego prije. Zanimljivo da cak ni Tivat nije zahvatilo, sto se jasno i vidjelo, jer prema Vrmcu skoro da nije bilo padavina...
Fraka rain area  :109:

Niksic 3

Nema kruha u Nk od ovoga.

Miloš BP

Ja se sve nadao ovih dana makar 5-10cm da padne... Nista od toga ni ovamo. Oblacno,neko slabo provijavanje.
Only black and white

Filip.V

Sjever kod mene rastura  :11:

Mađo

Palo je 5 cm novog snijega,uz śeverac.  :105: Prije mraka je stalo.

sanjin

EagleS

19:50 T 8.00°C  :75:

ne daj se podgorice  :120:
The absence of evidence is not the evidence of absence