News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2015.

Started by Cirius, August 01, 2015, 00:05:32

Previous topic - Next topic

mecava

I kod mene je bilo solidne kise.

Transmat

U Martinice padalo 10 min , to je par litara i nista... Zestoka ispala..  poludio sam!!

sjutra ce da upece kad se razvedri ima da bude  35 stepeni kao od sale...   kakvih crnih prognoziranih 28 stepeni..  nema sjevernog vjetra da razladi posle kise (koje i nema)

Miloš

Ništa ni od ove ture, malo pljusnulo, palo još možda 0.2mm i to je to. Mislim da je poslednja šansa propuštena, ali po modelima ima šanse sve do jutra.
Bilo mi je sumnjivo čim su svi modeli davali 50+ mm, ovdje ljeti kiša može samo da padne nenajavljeno, u inat modelima.  :78:

Brdza

Aerodrom Golubovci, ponovo počinje da pada.

WhiteWalker

Cirius

boka

Jaka kisa preko morace... :109:

Nikola

Boka Kotorska danas dobro prolazi,trenutno je pod Cb-om.Pocinju razvoji uz obalu.

Ponovo poce kisa.

Miloš

Ovamo se razvedrava i razduvala se fenska bura, pa je temperatura opet u porastu na 25.6°C. Tuga, ne znam šta da kažem više. :16:

Mađo

Pljušti kiša to što može.T 16.8 vlaga 95%

Transmat

i ovamo se sad malo popišalo i stade..

Brdza

Prognostički materijali  daju šansu kiši povremeno tokom cijele noći   :114:

Mađo

Intezitet 96-172 mm/h, već sam na 31 litar danas.

Miloš

Herceg Novi 15mm za 20 minuta, nije fer. Mogli smo da podijelimo te padavine.

Dzoni

Quote from: Brdza on August 16, 2015, 21:18:51
Kolega, da ti nisi iz kontrole leta :-)
Mozda meteorolog sa aerodroma ?  :103:
Dobro dosao u pisanje !  :38: 

Mađo

Tamnoplavi odraz sa dubrovačkoga radara je dao 25.2 mm od 21h.  :81:

Umjerena kiša.  :105: :105: :105:

Brdza

Quote from: Dzoni on August 16, 2015, 21:49:39
Quote from: Brdza on August 16, 2015, 21:18:51
Kolega, da ti nisi iz kontrole leta :-)
Mozda meteorolog sa aerodroma ?  :103:
Dobro dosao u pisanje !  :38:

Živim blizu Aerodroma. Hvala za dobrodošlicu :63:

Miloš

Sijeva svake sekunde, ali kiša neće pa neće. U Baru i Ulcinju izgleda da jedino može da padne ako ne padne nigdje drugo...

Isključujem se iz praćenja, samo se bezveze nerviram. Jednog dana će pasti kiša i u Baru, mora.

Dado

Pljusti i odje vec duze vrijeme dobro.

NikCG

15 minuta bash dobre kishe sa naletima vjetra.Trenutno je bez padavina al se nadam kad vidim ovaj light show na nebu da ce bit josh porcija.:)

Aquaria

Baš se razbahatila ova kiša noćas. Trenutno jak pljusak... Najgore je što se prozori moraju zatvarati, a od sparine se ne može disati. A elektro-mreža se ras-pa-da

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Miloš

A temperatura raste li raste, evo dostigla je 26.1°C, još jedna tropska noć u nizu. A i sjutra dnevna opet ide debelo preko 30°C, pakao se nastavlja. Ovaj grad bi trebalo spaliti.  :14:

sanjin

Fina kisa pade. Mislio sam da ce biti potpuna ispala. Samo da se sjutra ne razvedri rano.

pg

Eo ga pljusak  :03:.Bas prijatna noc posle duzeg vremena
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence