News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Avgust 2015.

Started by Cirius, August 01, 2015, 00:05:32

Previous topic - Next topic

vanja

jaci odrazi su i dalje nad morem gledajuci dubrovacki radar...gledajuci mapu munja akcija je na zapadu drzave i tu oko kolasina....daleko je jos to od bjelopavlica ali zaklopit ga mora

skener

Konacno je dosao kraj nizu tokom kojeg je Pg imala 35 dana sa Tmax vecom od 35 C... sto se tice kise, padace sigurno krajem dana ili tokom noci, ja je nisam ni ocekivao do sad

Miloš

Jačaju Cb-ovi nad morem južno i jugozapadno od Bara. Smrklo se već. Vjetar je skroz utihnuo, zatišje pred buru.

Mađo

Ovamo kod mene jugo puga fino.Nema kiše dok se vljetar ne umiri.

Miloš

Opsada Crne Gore, Cb-ovi opkolili sa svih strana. Još samo da se sve ovo spoji u jednu superoluju:

WhiteWalker

Niksic danas se uspjesno odbrani od kise... Cak se malocas i sunce na kratko pojavilo.

Miloš

Počela kiša uz potmulu grmljavinu. Za sada nema nikakvih formacija, samo jednolično sivilo.

WhiteWalker

Inace moj prvi post. Zdravo svima  :83:

vladobr

Pada sitno ali bice dinamitno kod nas  :60:

Fraka

Dobrodoso WW  :47:

U Fujairah, UAE trenutno 36 stepeni.. odlicno vrijeme.. jes sparno, ali sasvim ok nakon svih terora.

NikCG

I u Tivtu sitna uz grmljavinu iz dubina.:)pritislo sa svake strane.vjetar slab.:)

Mađo

Prođe jedan pljusak, ravno 5 litara pade.

vladobr

Poceo jak vjetar u Baru,nosi sve , kisa slaba

Bura

U Baru vjetar blago rečeno podivljao. Počela i kiša, grmljavina još uvijek u daljini.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Dzoni

Pocetak akcije u Pg se blizi. Cini se da u narednom satu pocinje kisa.

pg

Cula se I grmljavina,a I vidi se da dolazi jaca oblacnost.
Pocinje! :114:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Miloš

To je to što se tiče Bara, olujan vjetar malo grmljavine i jako malo kiše (jedva mjerljiva količina). Makar je temperatura lijepo pala, stiglo je dugo čekano osvježenje.
Sada se sve smirilo i razvedrava se od mora.

Jedna od većih ispala od kad pratim vremenske prilike. Tužno je što od 50-ak mm koje su davali modeli nije uspjelo ni 1mm da padne. Kada zimi crtaju 50mm padne 150mm.  :75: Ipak je ovo ljeto, doba godine kad je nemoguće da padne kiša.

Aquaria

Poče lijepa kiša kod mene, brzo će i u gradu :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

budva lastva grbaljska

kako je samo bilo krenulo ja sam mislio evo provala oblakak i nije trajalo svega 3 minuta i stade i evo sad cak i sunce probija e ako je to to onda stavrno nemam rijeci  :46:

Aquaria

Žestok pljusak uz jak južni vjetar - žurka počela  :109:

Dzoni

Dobro ocijenih :)
Samo ako bude kao na primorju, zlo...

Bura

Bar ponovo izvisi što se tiče kiše. Ponovo je oblak prošao zapadnije od grada. T 26.9°C. Još prokapava kiša dok se s mora lagano razvedrava.  :82:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Cirius

Pljusak uz jake udare juga !

vanja

lete oblaci sa juga  ka sjeveru. prizor kao da je jesen....cuju se vrata od komsija kako udaraju zbog promaje...bice banja :)

niksicki

U roku od minut ce da rokne kise,sprema se nevrijeme uveliko.