News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Avgust 2015.

Started by Cirius, August 01, 2015, 00:05:32

Previous topic - Next topic

EagleS

Sad je jače krenulo sa grmljavinom, Cb je tu iznad Kuča

sad se već i slabašna duga vidi u daljini
The absence of evidence is not the evidence of absence

Bura

Profenirala slaba bura u Baru. Temperatura kod mene u 21h čak 30.3°C. No evo se sad vjetar počeo kolebati, okrenuo na jugoistočni pa na čisti zapadnjak. Nadam se da će prestati da fenira inače se noćas pod Rumijom neće zaspijevati.  :13:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

milos555

Fini pljuskovi danas. Ukupno 11 mm.  :60: Još jedna lijepa noć za spavanje.  :105:

Nikola

Danilovgrad zaobilazili razvoji,bas je dobro padala iza Tarasa ka Glavi Zete,u Pipere i kod Spuza.

sanjin

Dule97

Topla noc  T 31.33C 
Na mom termometru 28C. Mi iz predgradja malo lakse ovo podnosimo nocu al sam siguran da ni jedni ni drugi bez klime nocas zaspat ne mogu  :13:

sone

Klimu radila do 4 sata jutros,ugasih je a bolje da nijesam.Osjetno toplije nego prethodno jutro uz vecu vlagu.Nesto pirka al ne pomaze mnogo,cvrčci zapocinju svoju pjesmu...jos jedna noc bez sna u nizu,kada ce biti prekid ovog ludila od vremena?

sanjin

37.8 u 12 sati. To je za oko 2 stepena toplije u odnosu na juce u isto vrijeme. Ukoliko ne bude znacajnijeg juznog vjetra, moglo bi lako preko 40. I juce je malo falilo za novu 40-icu.

SnowHunter

Maksimalne temperature do ovog trenutka:

Ulcinj  40.1°C
Danilovgrad  39.6°C
Podgorica  38.8°C
Herceg Novi  38.0°C
Golubovci  37.1°C
Tivat  37.0°C
Virpazar  36.2°C

skener

Ulcinj 40.8 , PG  39.8, HN 38.2

sanjin

Nikola

Iz jednog oblaka sitan grad i krupne kapi,sad vec staje trajalo je 2-3 minuta.

sanelkpg

U kom dijelu grada bi taj grad?

Nikola

Razvoj sjeveroistocno od PG,pravac povoljan.

vanja

Preko morace suvo....cuje se potmula grmljavina u daljini s kucke strane.koje je ovo mucenje

vanja

Evo i ovdje...proleti kap na metar kubni...poceo vjetar da duva malo jace....grmi i  dalje....dako bude kakve akcije

Nikola

Cini mi se da ovo ode istocnije,centar grada i Zagoric i Stari su pod jakim pljuskom.

vanja

Evo kisa i ovamo...dako potraje

Dule97

Prodje jak pljusak bez grada i za nepunih 5 minuta pade 4mm kod mene

prenka

Na starom evo vec 5 min potop  :105:

Nikola

Staje kisa,razvedrava se sa sjevera,odlazi juznije,centar,Zabjelo i Stari su dobro prosli.

vanja

Ovamo ne pada vise....palo samo da smokri ulicu...oblak podje juzno  :80:

sanjin

Bio je bas dobar pljusak ali kratko je sve to trajalo. Sada samo pojacan vjetar i grmljavina u daljini.

edit: evo opet kisa.

Mladen

U Cetinje palo baš lijepo kiše, upravo počinje novi pljusak!  :105:

mecava

Ovdje je bio kratak pljusak. Danilovgrad ide do 41 :13: