News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jul 2015.

Started by Cirius, July 01, 2015, 00:02:05

Previous topic - Next topic

sone

Bogami si ga dobro cepao kad si za taj vremenski interval stiga Transmat...I ja volim ponekad moju Alfu da obradujem tako.Nista strasno kad je covjek siguran u auto i sebe.

sanjin

Tmax 38.9... Kako ce tek bit narednih dana.  :13:

vanja

Ja valjda dobro podnosim ovo cudo. Upalih klimu danas par sati popodne i to je to. Ugasih je otvorih prozore i vrata od balkona. Promaja me koliko toliko odrzava. Moze se disat jos uvjek. Suv je vazduh. Nedaj boze da ima jace vlage nebi se moglo opstat. Navece cim se covjek udalji od bulevara i zgrada odmah osjeca svjezinu i olaksanje. Razlika je drasticna no mozda sve to padne u vodu sledecih noci i dana. Ima bas dobro da stisne. Ko ovo ne podnosi bice u debelom problemu. Treba obratiti paznju na ishranu i sto vise vode unositi u organizam.

Transmat

Tako je Vanja,   nemamo pojma koje su granice covjeka, moze da se izdrzi masu..  pogotovo ako se pravilno hrani , laganom hranom sa dosta povrca i pravilno pripremljeno , sto manje termicki obradjeno. i voda naravno..  ne alkohol i ne gazirani neprirodni sokovi.
I naravno fizicki da je covjek spreman .. i linija dobra.  Ja nemam problem sa mojom atletskom gradjom 180 cm 69 kg. Ljeti sidjem sa 72 na 68. tako da sam lagano radio do 4 sata po munji svaki dan ljeti. ove god povukao rucnu.

vanja

vruce 28.06c tiho, samo se cvrci cuju  :11:

demijan

u 7h u PG vidljivost smanjena usled dima na 10km , T 30,5..to je tako klasika u julu i avgustu za PG  :13:
nikšiću je tropska noć "umakla" za 0,4 stepena ..T min 19,6
ovamo,u BG-u   ,T min 24,0

JovanK

Napolju je krepancija! !! :26: :13:

sone

Podgorica trenutno 39,5 celziusa.

superwoman

Ja sam do sinoc nekako podnosila, sad vise ne. Plus imam dugu gustu kosu pa mi nos toplije. Do kad ne ovo? Kako vidim na accute weather jos dvije nedjelje, ali me demantujte, molim vas  :13:

Nikola

EagleS

Nikako 39.9 C da pređemo  :14:  :75:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Južina

Ovamo oće kiša naoblačilo se  :11: na Bjelasicu izgleda dobar pljusak
Koja sparina daleko bilo

vanja

I u pg se naoblacilo. Vlaga skocila vjerovatno. Mnogo se teze dise. Kao u rerni je. Cvrčanje

sone

Trenutno je u Kazanu zurka,krcka se dobro...
Ne osjeca se klima u autu,e sad trenutno da daju vlaznost i temperaturu bio bi zvek.Evo cak i u kucu po prvi put ulazim u sobu direktno kod nje da bi se oladio.Ovo su opasni momenti i za zdravog covjeka a kamoli starije osobe.Imace pune ruke posla odelenje Hitne i Urgentnog centra jer nas narod nece da slusa upozorenja!

sanjin

Tmax 39.5. Malo je falilo za prvu cetvorku.

Trenutno 33 uz 40% vlaznosti. Tesko se dise.

staracfoco

Današnji dan proveo ,sa prijateljima iz Smedereva,u obilasku Plavsko -Gusinjskog kraja.Na Grebaji pravi raj,ali,ove godine,mnogo manje snijega u škripovima,nego prethodnih.U Beranama,po povratku,nenormalno vrelo.Trenutno se naoblačilo i čuje se ,nekako potmulo,grmljavina ali ne mogu tačno da lociram odakle,jer su sve planine okolo u izmaglici.Za moj ukus i dalje vruće.

Bura

Evo današnjih maksimalnih temperatura sa glavnih stanica i aerodroma:

Podgorica 39.5°C
Golubovci 38.4°C
Nikšić 35.8°C
Tivat 35.5°C
Ulcinj 35.4°C
Herceg Novi 35.2°C
Cetinje 34.5°C
Pljevlja 34.2°C
Kolašin 32.6°C
Bar 31.9°C
Žabljak 27.9°C

A evo po pet najtoplijih gradova iz našeg regiona:

Mostar (BiH) 40.4°C
Zenica (BiH) 38.6°C
Split (HR) 37.8°C
Osijek (HR) 37.5°C
Zagreb (HR) 37.4°C
Bihać (BiH) 37.2°C
Slavonski Brod (HR) 37.2°C
Ogulin (HR) 37.0°C
Loznica (SRB) 36.7°C
Veliko Gradište (SRB) 36.6°C
Beograd (SRB) 36.5°C
Sanski Most (BiH) 36.5°C
Novi Sad (SRB) 36.2°C
Sremska Mitrovica (SRB) 36.2°C
Tuzla (BiH) 36.1°C
Bolje gram nafake no kilo mozga.

prenka

Ljudi citav dan sam vozio od Ljubljane do Podgorice i u regionu je pakleno  :14:  Temperatura na autoputu kroz Hrvatsku je citavom dionicom  bila izmedju 36-39 c , jednostavno klima u autu pomaze u predjelu lica , dok se ostali djelovi tijela konstantno znoje . Plus jos kad se dodaju guzve na granici , trebalo je izdrzati ovaj dan  :29: :29: I sta sad umoran , kako zaspati veceras u ovaj kazan  :32:

sone

Bogami je nocas uz ovu vlaznost,temperaturu,situacija bez vjetra...ne znam sto da kazem sto vec rekao nisam.Bog nam u pomoc Podgoricani.

Transmat

Quote from: prenka on July 17, 2015, 23:20:44
Ljudi citav dan sam vozio od Ljubljane do Podgorice i u regionu je pakleno  :14:  Temperatura na autoputu kroz Hrvatsku je citavom dionicom  bila izmedju 36-39 c , jednostavno klima u autu pomaze u predjelu lica , dok se ostali djelovi tijela konstantno znoje . Plus jos kad se dodaju guzve na granici , trebalo je izdrzati ovaj dan  :29: :29: I sta sad umoran , kako zaspati veceras u ovaj kazan  :32:

vrecu za spavanje i na Studeno. ili na Kucka Korita. nema ni sat vremena.  :116:

pg

Pakleno veceras T 30C Vlaznost oko 43%
http://rozajetoday.me/rozaje/rozaje-nezapamceno-nevrijeme-i-grad/ Izgleda da je bilo jako nevrijeme u Rozaju i okolini.Grad je napravio prilicnu materijalnu stetu.
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Gaston

Pade koja kaplja kiše na Studeno noćas oko 7 ipo.
14,8°C sa 94% vlažnosti.

Transmat

Studeno najstudenije od svih mjesta u cg koje su nam pokrivene meteo stanicama.  :119:

SnowHunter

Ali, juče je Studeno zabilježilo prvi tropski dan od kad je Gaston postavio stanicu prije godinu i po. Prošlog ljeta apsolutni maksimum je iznosio 28.9°C, dok je juče prema pljusku bilo 31.3°C. Šteta što je danilovgradska AMS u zadnje vrijeme rijetko online, juče je već u podne bilo 38°C, skoro sigurno je maksimum išao preko 40°C. Ne bi bilo loše da je sljedećih dana imamo na mreži, bilo bi zanimljivo za praćenje. Da dodam da je Virpazar juče išao do 37.5°C.

sone

Ja sad otvorih prozore pa kako mi ga bude,ne mogu vise po citav dan u auto klima,pa kuci klima,dobio sam upalu desni,glava boli,ma nije prirodno i tacka.Od sjutra idem u Danilovgrad da spavam,makar tu noc na mir da provedem.