News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Maj 2015.

Started by Cirius, May 01, 2015, 00:04:05

Previous topic - Next topic

sone

Duva jak sjeverac na Ljeskopolje,itekako hvali padavina zemljistu,imali smo prethodnih godina nafaku da sve do kraja juna bude kise pofino al cemo ga izgleda ove godine platit po tom pitanju.
Ipak sve se vrti u krug od nastanka.Koliko ozbiljna moze bit ova kisa u subotu i nedjelju,para bi mi valjala.Sto mislite o tome forumasi,nek neko prozbori dvije???

demijan

ovamo je vojvodina u vec ozbiljnom deficitu vlage u zemljištu,naročito Bačka.A mnoge "ozbiljne" kiše koje su prognozirane zadnjih mjesec-2 su potpuno izostale.Mislim da je problem nedostatka vlage u zraku jedan od razloga..Tako  mi izgleda da ce i od četvrtka do nedelje biti.Gde neki pljusak zahvati to je to..
U Srbiji prošle noći najzanimljivije je da je na Kopaoniku bilo pojave snijega u ranim jutarnjim satima bez merljive visine.Tmin 0,7.
u BG prelijepo jutro.t min 12,6

Tihi

Umjeren razvoj oblačnosti.Duva umjeren na udare jak sjeverni vjetar.Subjektivni osjećaj - prohladno.

Nikola

Quote from: sone on May 11, 2015, 06:36:19
Duva jak sjeverac na Ljeskopolje,itekako hvali padavina zemljistu,imali smo prethodnih godina nafaku da sve do kraja juna bude kise pofino al cemo ga izgleda ove godine platit po tom pitanju.
Ipak sve se vrti u krug od nastanka.Koliko ozbiljna moze bit ova kisa u subotu i nedjelju,para bi mi valjala.Sto mislite o tome forumasi,nek neko prozbori dvije???
Postoje uslovi za lokalno dobru kisu,u ovom dijelu godine i par mm je zlata vrijedno,a imam i alergijski konjuktivitis na polen pa mi kisa s vremena na vrijeme tokom maja i juna odgovara.

Umjeren do jak sjeverac,uz povremenu malu kumulusnu oblacnost. T 23.84c

P.S. T 22.8,ZB 7.8c

sone

I ja zadnjih godina tu muku mucim a nikad prije toga ni zasuzio nisam.Evo 3 godine i mene to hvata,bas cudno,sve se vise ljudi zale i to koji nikad nisu imali te alergije.

sanelkpg

Imate sajt www.polencrnagora.me pa tu paratiti kad su velike koncetracije izbjegavajte izlazak u prirodu pogotovo a i napolje uopste tako ja radim...

Tihi

U Pg sunčano i prijatno jutro.

Nikola

niksicki

Quote from: sone on May 11, 2015, 22:30:46
I ja zadnjih godina tu muku mucim a nikad prije toga ni zasuzio nisam.Evo 3 godine i mene to hvata,bas cudno,sve se vise ljudi zale i to koji nikad nisu imali te alergije.
I meni evo 3 godine ta alergije. Sreća pa evo godine je skoro i nema jer kupih sprej Avamis, na preporuku i zbilja me spašava muka.
Odje sunčano sa umjerenim vjetrom. Taman da ne bude pretoplo.

pg

Pretezno vedro T 23.4C.Tmin 13.0C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Mađo

Sunčano uz malo oblaka i nije pretoplo.T 19.6°

Nikola

Suncano,sparno T 28c

Gaston

Sovica:

9,4°C, pirka sa śeverozapada.

Tihi

U Pg prijatna i oblačna noć.Duva slab do umjeren sjeverni vjetar.

Tiho je.Proleti po koje auto i prodje po neki pješak.Miran grad.Neki poseban ugodjaj boraviti sad na otvorenom.

Tihi

Osvanulo je oblačno jutro sa slabim sjevernim vjetrom.

sanjin

T 30.2.

Sjutra jos toplije.

niksicki

Juče sam bio do Golije. Kasno popodne je bilo slabe kiše, praćne jakim vjetrom a gore pri planini bilo je i grmljavine.

Miloš

Dosadnijeg maja ne pamtim, makar ovdje u Beogradu. Prođe više od pola mjeseca, a da se ništa zanimljivo nije desilo. U svakom slučaju, bolje da je ovako, nego one poplave od prethodne godine, ne ponovile se.
Sunčano, 21°C.

pg

Najtopliji dan do sad ove godine T 32.5C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Nikola

33.1c u 16h,ima razvoja u planinskom centralnom dijelu,iz Pg se vide odlicno.

Nikola

:13: 30c jos ce vjetar usporavati pad T.

Mađo

Danas je bilo lijepo toplo vrijeme.Jedna fotka Štirovnika:

pg

Vjetrovito i toplo T 26C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

demijan

da li je ovo prva tropska noć u pg i ul ili sam neku preskočio?
u bg lijepo prije podne.t min 14,1 trenutno 21.

pg

Vedro T 27C.Prethodna noc bila prva tropska ove godine Tmin 22C  :13:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012