News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2015.

Started by Cirius, March 01, 2015, 00:03:07

Previous topic - Next topic

sanjin

SH postavi visine snijega za ostale gradove.

Fraka

Nakratko oslabila kisa, sad opet pada jako. T opala na 6.7 stepeni

albatros_mne

Velika kiša pade uz umjeren a povremeno i jak sjeverni vjetar, zaista rijetka situacija. Šteta što nije niža temp, kakva bi to sniježna idila bila u PG... :101:

Nk

Intenzitet snijega je veoma slab, moze ovako padati 3 dana nece biti ni 5 cm

Fraka

Cudi me da nije jos obrnulo na Cetinje... Njegusi se zahuktavaju sa 0.7 stepeni.

Južina

Kako trpa, napolju gotovo mrak kako je stislo.
Pročitah da Vraneška dolina nema struje, mogu samo zamisliti kako je tamo.Pravo je čudo što je grad ima, snijeg je baš težak.

Dzoni

Quote from: albatros_mne on March 05, 2015, 13:49:16
Velika kiša pade uz umjeren a povremeno i jak sjeverni vjetar, zaista rijetka situacija. Šteta što nije niža temp, kakva bi to sniježna idila bila u PG... :101:

Upravo tako, da smo krenuli sa 5-6c sinoc, to bi se desilo i bila bi to izuzetno,izuzetno rijetka situacija u Pg da pada jak snijeg uz snazan sjeverni vjetar.

mijo

kakve su sanse da se kasnije sto vidi u pg od snijega

boka

Po meni,jako male sanse...
I vjetar je tu i padavine ce oslabit... :02:

SnowHunter

Visine snijega u 13h:

Žabljak  121cm
Kolašin  42cm
Šavnik  29cm
Plav  25cm
Pljevlja  25cm
Bijelo Polje  18cm
Andrijevica  18cm
Plužine  17cm
Rožaje  11cm
Berane  8cm

Preko 100mm padavina, osim stanica koje sam naveo u prethodnom postu, do sada bilježe još Tivat 125mm i Budva 104mm, Bar je vjerovatno vrlo blizu...

Fraka

Na Cetinje, izvjesno, pada snijeg. T je samo 0.9 stepeni, nema tu dileme.  Raspuvao se jak sjever odje.

Стенли

Sta se radi od vremena kisa i umjeren i jak vjetar, hladnoo je.. Javljam se detaljnije posle sa temp. Pozdrav

mister

Cetinje presnijezilo...jak snijeg

Miloš

U Baru je probila bura, temperatura u naglom padu na 8.5°C, na planinama sigurno već uveliko pada snijeg.

boka

Za nesto vise od sat vremena u Br  pad Temp sa skoro 14 na 8.5 c  :10:

Cirius

Ne znam kad je posljednji put bilo ovoliko padavina uz jak śever po Podgorici ...  :52:  treba zapamtiti ovu baričku situaciju, za neki budući zimski replay, ako ga bude   :83:

bole

Evo me po niksicu
Fino plsa
Temp 0.0c
Kod budos tunjela ga vec ima 2-3cm
Doku u gradu znatno manje...oprlio po kolima

milos555

Trenutno umjeren do jak snijeg, i konačno je počeo da se zadržava.  :79:

FGump

Dzoni

Kao i sto sam ocekivao za CT, nakon uru presnijezilo. Bravo  :109:
Steta sto mi nismo ohladjeniji uslu u ciklon.  :56:

Dado

Jak snijeg trenutno, kao sto rece Cirius za padavine i sjever isto vazi i za nas  :03:

evo jedna aktuelna  :81:

Fraka

Na Cetinje kad krene, krene junacki.  0. 3 stepena u 2rr... ludnica.

NK sve ce biti dobro

Rekao sam u prognozama da kad se prognozira ludacka kisa, da sa snijegom mogu dobro proci i Ct i Nk. U Nk je cak mnogo ranije poceo, ali se nije zadrzavao, ali s obzirom na zime, i gledanje je lijepo. E sad imamo i zanimljivu situaciju, ima povremeno i sjevera, medjutim to ne umanjuje intezitet i na momente je prava mecava.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Nk

Sad je poceo ludacki da pada, pobijeljele ulice i trotoari

prenka

Nekih pola sata na Cetinju se mucila suznjezica ,ali posle toga krenulo da ga sipa ludacki , zanimljivo sto  nisu to krupne pahulje vec umjeren sitan snijeg  :109: