News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Mart 2015.

Started by Cirius, March 01, 2015, 00:03:07

Previous topic - Next topic

Bura

Kijameta li dolje kod nas! :114: I dalje mi je žao što nijesam dolje.  :82:

Situacija u Baru sa vodom nije baš bezazlena:

http://barinfo.me/text.php?kategorija=1&id=6066

Poplavljene ulice, bulevari, šiklja voda, put Sutomore-Bar zatvoren od 12h.  :29:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

niksicki

Dado, svaka čast za sliku Čopinca  :120:
Velika razlika izmedju grada i prigradskih naselja. Odje ga ima 2,3 cm i sad dobro pada. U Goliju, u selu na oko 850 mnv palo 25cm snijega.

Južina

Na oči raste kako pada

FGump

E evo vam ga sad kad ga doslutiste...a i dozivate ga svo jutro ha ha ha

NK sve ce biti dobro

Cuveni Copinac  :05: otkad to nijesam cuo. A i kolega iz Ivana Milutinovica, ni vi nijesti manje cuveni, imate veliko ime u svojoj ulici.

Ako ovako nastavi sticemo Goliju do nocas.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Nk

Sad pada mnogo suvlji snijeg nego prije sat vremena

Nk

Evo i jedna sa Zabljaka danasnja sa Fb

prenka

Par fotografija sa fb stranice , gdje se vidi da u Sutomoru sve pliva ali bukvalno  :29:

Dado

Copinac :116: Strasan intenzitet pri ovakvom vjetru  :52:

staracfoco

Pada baš jak snijeg,nošen sjevernim vjetrom.Prava mećava.Šteta što je podloga bila pretopla pa se visina ne povećava u skladu sa intenzitetom padavina jer se ono što padne brzo topi.Jednostavno,kad nebih mogao da vidim zemlju,već samo snijeg koji pada, zaključio bih da ga ima više od pola metra ali ,stvarno, nema više od desetak cm a i kad se ugazi u to, trag ostane vodnjav.Žali bože što ovo nije bilo u januaru.

Gile

Ako nastavi ovako narednih par sati mogla bi to biti pristojna visina snijeznog pokrivaca.

Fraka

Ponovo jaka kisa ovamo. Bilo je na po ure oslabilo uz jai vjetar, sad opet poplava... Ludilo.

Bura

A evo i razvoja na moru... izgleda da fešta tek počinje.  :52:

Jedva čekam da vidimo količine padavina i visine snijega sjutra ujutro.  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Dzoni

Meni u automobilu pokazuje 4,5c u Pg. Pravo nevrijeme.

mister

Na Cetinje prije nekih sat ipo-2 poceo da pada,slika sat vremena nakon pocetka padavina,vec je poceo da se prima

Fraka

Ovamo T opala na 6 stepeni. Iz neba i iz zemlje.

Dzoni

Na slici bi se reklo da ga vec ima 2-3 cm.

SnowHunter

Trenutno Cetinje je na 250mm, Herceg Novi na 245mm, Virpazar na 200mm! Nije isključeno da je negdje lokalno palo i više. Crkvice su vjerovatno već u zoni 300+mm a koliko će pasti do kraja ove akcije gore ko zna? Saznaćemo i to, al' za koju godinu...  :120:

Danilovgrad

Danilovgrad nema nekih problema sa nevremenom. Umjeren vjetar iz pravca Niksica, Zeta daleko od kriticnog vodostaja, u Garac je poceo snijeg prije dva sata. Sve u svemu obican zimski dan, eto samo sto je palo vise kise.
T oko 4 stepena. Dako ga malo provija nocas i odje pa da se oprostimo...

pg

Jak vjetar I jaka kisa.Vrlo hladno napolju T oko 6C.Subjektivno 2C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

NK sve ce biti dobro

Vjetar seraspuvao, malo oslabi padavine, ali i dalje je to solidno, cak stavise razbijamo predrasudu o sjevercu kao fening efektu bar danas.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Fraka

Kolasin 5.6 rr na -1.3 stepena  :52: :52:

U zastoju saobarcaj na skoro svim putevima.

Stefan600

Do prije par minuta bilo je rastopljenih pahulja ili susnjezice, ne znam sto je to. Vidjelo se jasno na prozoru  :03:
Zeznuto je vrijeme, ali bas... T ispod 6C
Februar 2012. :)

mijo

Niksic ce da odlicno prodje veceras

FGump

Evo prije nego se smrači da postavim i ove bar da se nešto vidi...