News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 09, 2014, 21:45:14

Previous topic - Next topic

Fraka

Na Zabljak ga lijepo slaze, zadnjih desetak termina ima 0.4 rr na negativnoj temperaturi... bice to lijep pokrivac ujutro... Ocekivao sam ispod 20 cm, ali mozda sam i pogrijesio. Ne bi mi bilo zao  :105: :79:

Nikola

Koliko sam uspio da izbrojim stubice na Zabljaku od kad je T otisla u minus tu oko 5mm i prije toga sto je padalo,premasio je 10cm sigruno,ako nastavi sa padavinama ni na 25cm se nece zaustaviti.

E ni ja,neka trpa, pa doceka novi na stari  :79:

mecava

Ja sam ocekivao 15cm maksimalno. Samo neka trpa, lako cemo za bodove.  :79:

skener

Tmin -1.7, bod na ovom parametru nije osvojilo 9 takmicara... ako neko zna visinu snijega neka postavi

dikile

Visina snega 15cm

Pih, falilo mi 2cm za bod. Očekivao sam više, kod nas Sjenica izasla na 27cm, ali dobro moglo je da bude i gore. Zadovoljicu se osvojenim bodom na tmin.

Fraka

Ja promasio tacnu Tmin za 0.2 a visinu snijega u cm pogodio. Dobar start. Padavine ce zeznut

Fraka

Shody

može link di gledate oborine?

skener

Quote from: Fraka on October 23, 2014, 09:22:48
Cetinje biljezi padavine.

Kolasin koliko mi se cini ih nema jos?

Shody

Prema ovome cetinje je u kodu 1 jel tako?

skener

Quote from: Shody on October 23, 2014, 10:14:36

Da,i to jedva, ne vjerujem da ce vise biti padavina tamo... HN i KL kod 0...

IvanZD

Quote from: skener on October 23, 2014, 10:16:23
Quote from: Shody on October 23, 2014, 10:14:36

Da,i to jedva, ne vjerujem da ce vise biti padavina tamo... HN i KL kod 0...
KL cijelo jutro prijavljuje slab snijeg, pa nije valjda da neće ništa uspiti izmjeriti. Sad bi već i u kišu trebalo preći. Što mi bilo da stavim dvojku... A HN i CT bi poslijepodne trebali dobiti koju kap.

Dzoni

Bice sva 3 grada na kodu 1  :122:

Fraka

Miloš

Kolašin i Cetinje su u kodu 1, palo po 0.1mm. Ako ijedan grad danas prođe bez padavina, onda će to biti Herceg Novi.
Inače, u Baru je sigurno palo oko 1mm od 8h jutros.

IvanZD

dikile

Ne bih se ja bunio da sa padavinama ostane ovako. Mada ne bi bilo lose i da HN nakapa 0.1mm. Ja bih više voleo da temperature ostanu u okoviru prognoze.

demijan

ct u sinopu nije dao nikakve pojave posle 8h.odakle im 0,1?

Fraka

Evo padavine i u Hn... pobjece mi Kolasin temperatura

skener

Je li moguce da HN biljezi padavine, mislio sam da nema sanse da ih bude...ali i tamo i na Ct su bile minimalne, samo da odnesu bodove, a i na Ct ce mi bas u ovom terminu u 14h pobjeci Tmax preko 9

oliver88

Miloš

Evo dobitne kombinacije u 14h, bez nekih velikih šansi da se nešto značajije promijeni do kraja dana:

HN  15.0  1 (0.4mm)
CT  11.0  0
KL  4.5  1 (1mm)
Vjetar (Hn+Ct+Kl) 7 (3+1+3)
Tmin -1.7
SnZ  15

Mada nije isključeno da temperature na Cetinju i u Kolašinu još malo porastu, a i da padne koja kap na Cetinju.

Fraka

Sto napravi Cetinje, neko nalozio pored stanice haha. Moze bit kise jos... namrcilo se i u Kotor

skener

Kad je Ct u pitanju vjetar je na AMS 2 m/s, a na sajtu 1, sta bi trebalo da se uzme kao tacan podatak i zbog cega, ako neko moze da odgovori...a i Tmax na CT na AMS je 10.6