News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 09, 2014, 21:45:14

Previous topic - Next topic

Admin

Fraka ima dva poena manje zbog grešaka za 0.1 iznad dozvoljene vrijednosti. On time ističe kandidaturu za titulu Mr Promašenko koja nosi odgovarajuću nagradu.

Bura

Čestitka svima, a posebno Shodyju na osvojenih 7 poena.
U ovom kolu za mene 5 poena, i malo je reći da sam prezadovoljan. Žao mi je samo što sam kiksao na vjetar.
Čekamo sljedeće kolo s nadom da će biti još zanimljivije i teže od ovoga.  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Dobro si se sjetio da uvedes ovo admine  :11: Imao sam i do sad potencijalnih dobitaka  :71:  :120:

Cestitam svima, zeznuto kolo, a nisam se dovoljno unio, previse obaveza u zadnje, ne znam dje mi je glava  :28:

Jocko

Beše zanimljivo ovo prvo kolo :) Čestitke svima, najpre na učešću....ja osvojih 2 solidna boda na startu, moglo je biti bolje, ali i gore...

Nikola

Ako modeli nastave u ovom pravcu prognoziracemo i SnZ u narednom kolu.

Shody

Što dinamičnije, to bolje  :116:

pozdrav svima

skener

Quote from: nikolA on October 17, 2014, 20:54:36
Ako modeli nastave u ovom pravcu prognoziracemo i SnZ u narednom kolu.

A s obzirom na Adminov odabir gradova bice i vise nego zanimljivo...samo da modeli ne izbrisu promjenu vremena  :03:

skener

Izgleda da ce biti bas zanimljivo kolo, cak je i visina snijega zanimljiv parametar za prognozu  :03:

Стенли

Kako mi je zao sto ne stigoh da se prijavim.. Pih.. nisam imao ni kad visit na komp..

Prijavicu se za drugi ciklus ako mognem

Nikola

prenka

Takodje poslao , s obzirom da zbog posla nemam vremena da cekam vecersnje izlaze ,i nisam u mogucnost da veceras prostudiram detaljno situaciju.  :24: Ostalima predlazem da sacekaju vecerasnje izlaze modela jer mogu umnogome pomoci za sastavljanje sto tacnije prognoze  :62:

Fraka

Poslah sad.. Nisam ni 2 minuta razmisljao, PSG me bacio za 2000 eura 2-2.... pih

Admin

Da si se konsultovao sa nama tu grešku sa PSŽ ne bi napravio!
Ali zato bi vjerovatno napravio neku drugu.
Ako u drugom kolu MO VIII napraviš samo jednu grešku sa 8 poena ćeš popraviti prošlonedjeljni utisak.

Fraka

Znas kakav tiket Dule, sa 2 eura, doslo mi ga je progutat  :54:

Al, zato cu razbit prognozu  :119:

zec

Kakav sam ja mentol! Ja umalo da pošaljem prognozu za sutra. U dva minuta nešto nalupetam i pošaljem u minut do 12.

Admin

Uh... zaboravio sam. Biće rezultati za desetak minuta. Igrao sam šah!!!!  :02:

mecava

Ja sam zamalo zaboravio prognozu a onda i sifru da posaljem.  :05:

Admin

Postavljeno.
Molim vas da kad šaljete prognozu poštujete redosled popunjavanja (tabelu).

Nikola

Stavio najnizu Tmax za Ct. Prognoze snijega prilicno razlicite.

sale pn

Auuu dal sam mogao vecu visinu snega da stavim :29: Nikako mi se ne svidja, od 5 do 40cm, bas razlicite prognoze sto se snega tice.

Gabesz20

Ja za sneg reko nista da ne menjam, vidim Admin dao u predlogu 14 cenata, ne menjam nista neka ostane 14  :79: :38:

aca asceric

Jako tesko kolo videcemo sta ce biti .

Inace kod mene T 8 C znam da nije za ovu temu ali kad pisem poruku da iskoristim priliku :27:

Jocko

Nisam na vreme odradio jučerašnju prognozu, a onda kada sam mogao kasnije uveče oko ponoći bilo je kasno  :13:
Propuštam ovo kolo, i kao mnogih prethoddnih sezona gubim motiv za nastavak takmičenja... :80:

IvanZD

Quote from: Jocko on October 22, 2014, 17:09:21
Nisam na vreme odradio jučerašnju prognozu, a onda kada sam mogao kasnije uveče oko ponoći bilo je kasno  :13:
Propuštam ovo kolo, i kao mnogih prethoddnih sezona gubim motiv za nastavak takmičenja... :80:
Pa onda kad znaš da nećeš stići, pošalješ dan prije ili koliko već treba. Uvijek naknadno možeš izmijeniti ako nađeš vremena. Šteta odustati.

Jocko

Quote from: IvanZD on October 22, 2014, 21:23:07
Pa onda kad znaš da nećeš stići, pošalješ dan prije ili koliko već treba. Uvijek naknadno možeš izmijeniti ako nađeš vremena. Šteta odustati.

A ko je očekivao da će se obaveze toliko odužiti  :02: Nadam se da će biti sve OK i da nastavljam takmičenje, makar radi druženja i upoznavanja mikro-klime Crne Gore.