News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Oktobar 2014.

Started by Cirius, October 01, 2014, 00:24:09

Previous topic - Next topic

mecava

Slaba kisa u Beogradu, temperatura 5°c. Nadam se Juzina da ce se spustiti do grada brzo.  :79:  :79:

Nikola

Na Vucju snijeg obijelio travu.Pv i Kl ukoliko ovako nastave padavine imace pokrivac.

Umjerena kisa i osjetno hladnije T 11c

pg

Hladno i vjetrovito.Pada umjerena kisa T10.5C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Južina

Quote from: mecava on October 22, 2014, 18:16:38
Slaba kisa u Beogradu, temperatura 5°c. Nadam se Juzina da ce se spustiti do grada brzo.  :79:  :79:

Teško, nisu jake padavine a i nekako mi se čini da nije dovoljno hladno za snijeg ( ne znam trenutnu temperaturu )
Susnježica trenutno

mecava

NK sve ce biti dobro

pomet u pravom smislu te rijeci, cini mi se da je nastavljen onakav intezitet padavina a da se nije umjesao sjeverac, ni susnjezica ne bi bila iznenadjenje, medjutim cim je sjever dunuo u nk naravno staju padavine.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Južina

I dalje susnježica sa nekom maglom dosadnom, baš bezveze.Ali lijepo viđet pahuljice

niksicki

Стенли

Konstantan hladni sjever duva, umjereno i jako.. Povremena slaba kisa, u Garac sigurno snijeg pada..

boka

Udari vjetra  mnogo jaki
T 9,6

Miloš

Slaba kiša uz buru koja je sve jača, prava zimska atmosfera napolju. Padavine do sad 23mm.
Temperatura 12.0°C.

Žabljak -1.6°C
Pljevlja +0.3°C
Kolašin +0.6°C

petar

sada u podgoricu vec krecu jaki udari vjetra, uzelio sam se zimske atmosfere  :105:

boka

Po rr izgleda da dosta jako pada snijeg u Pv, Kl I Zb     :04:

budva lastva grbaljska

mirna noc i miran dan nista spektakularno malo je svjezije samo u odnosu na prije 4 5 sati valjda ce se nesto desiti tokom noci  :03:

Nikola

Studeno 1c.

Umjerena kisa.

pg

Vjetrovito i hladno T 8.8C Subjektivni osjecaj 6C  :79:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Južina

Lijepo pada snijeg ovamo, tu neđe oko 2cm ga ima.Dosta je vlažan, ogromne pahulje.

sanjin

Прве слике са Жабљака, преузете са портала Вијести и ЦДМ.

mecava

Trpa trenutno na sjeveru. Izgleda da ce svi gradovi na sjeveru imati pokrivac sjutra    :79:   :79:

vanja

Dajte slike ljudi, da nas želja mine :)

pg

Hladno.Pada slaba kisa T 11C

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Miloš

U Baru pada slaba kiša uz jaku buru, a padala je i tokom cijele noći i jutra. Nakupilo se 8mm, ukupno od ovog ciklona 30mm, u skladu sa prognozama modela.
Nevjerovatno je hladno napolju, samo 9.5°C trenutno.

Evo i visina snijega, ako ih niko već nije napisao:

Žabljak 15cm
Pljevlja 12cm
Bijelo Polje 9cm
Berane 8cm
Klašin 5cm
Rožaje 3cm

Miloš

Evo i slika prvog snijega na barskim planinama. Od kad ja pratim vremenske prilike u ovom gradu, nikad nije pao ovako rano. Rumija:

Lisinj:

Kasnije, ako prestane da pada, biće ljepši pogled ka Rumiji. Na Sutormanu pada, ali nije vidljiv sniježni pokrivač.

sanjin

Berane

Zabljak

Ski centar Kolasin

Izvor: Fejsbuk, RTCG, Vijesti

Krivi

Stvorio se značajan pokrivač na Rumiji,  prelijep prizor.
Hladno,  15°C.
GGMU!