News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Oktobar 2014.

Started by Cirius, October 01, 2014, 00:24:09

Previous topic - Next topic

Miloš

Ima konvektivnih razvoja u okolini Bara, jednom je jako zagrmjelo maloprije od mora. Vjetar se skroz smirio, nema kiše.

Krivi

Približava se kišna zavjesa sa mora,  sad već dobro grmi.
GGMU!

Krivi

GGMU!

pg

Vedro T 9.9C. Tmin 6.9C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Miloš

Sinoć sam iz Bara imao zanimljiv meteo-ispraćaj. Nebo su ukrašavali prelijepi Cb-ovi. Razvoji su krenuli u ranim popodnevnim satima.
Australija  :08:

Kumulusi tamne baze:

Kasnije prerasli u Cb-ove:

Iz Bara me ispraća lagani pljusak (palo je 2mm) uz jaku grmljavinu. Prelijep je bio pogled ka moru:

U Beogradu me dočekalo lijepo vrijeme, sunčano i prohladno, 12°C. Ovdje je bilo dobre kiše u prethodna dva dana, 30-ak mm kao i u Baru.

Стенли

Jutros u Danilovgradu svega 3°C, bilo je bas hladno s obzirom da je duvao umjeren vjetar subjektivni osjecaj je bio oko nule sigurno.. Dan prelijep, bez vjetra mozda slabog povremeno.. do malo prije kad je opet poceo da duva umjeren..

Fraka

Veoma jaka bura duva nocas... Udari su bas zestoki. Feniranje prisutno, 15 stepeni

Fraka

U Kotor pada slaba kisa uz gotovo olujnu buru. Jako cudno. Vrlo slaba kisa, ali pada. Zbilja neocekivano

bole

Odavno nismo imali sjeverac u pg u nizu od 4-5 dana
:79:

Fraka

Strasno hladno. I dalje prokapava kisa. Pravo snijezno vrijeme. Ovako bude zimi ponekad. Najavi se vedro a zna da pada snijeg na primorju nosen burom. Ljepota... uzivam

pg

Umjereno oblacno i vjetrovito T 13.4C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Južina

Ovamo 5 punih dana sunce nije provirilo.Ledara.

JovanK

Jutros najniza tmp 5,60c  u PG

Južina

Oblačno 6 dan u nizu.Ni sekunde nije bilo sunca.

sanjin

Tmin samo 4.5.
Vec pada mrak.

vanja

Quote from: sanjin on October 28, 2014, 17:00:17
Tmin samo 4.5.
Vec pada mrak.

trenutno 11.6c
ima malo oblaka

Nikola

U HN kao da je naisao front,T pala za 7c uz jak vjetar i 10tak mm.

Miloš

Nema tu fronta, samo konvektivni razvoji, pljusak sa grmljavinom. Spusti to dobro temperaturu s obzirom da nije bilo značajnijeg vjetra.

milos555

Umjereno oblačno, povremeno jak sjeverni vjetar.