News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 22, 2013, 23:28:19

Previous topic - Next topic

dikile

Ja ću da bacim bombu na Pljevlja  :107: pa gde nađoste 0.1C, jutros mi sneg ode za 1cm. Vidim ja da ce neko da bude :76:

skener

I ja dobih -1 na PV za 0.1 C

Miloš

U 14.00h Pljevlja na +1.4°C... Eto šta rade!  :14: Sve temperature su u padu, to je to za danas, osim ako Bar ne izvuče neki nagli skok u 15h.

Dejo

Isto ti se 'vata ovih 2.1 u synopu u 14h, ili AMS 2.2 u 13h... A po pravilima se gleda synop, tako da AMS može da baljezga šta hoće  :05:

Miloš

Naravno da je ovih 2.1°C zvanično, oko toga nema rasprave naravno. Ali eto, da je samo koji minut kasnije mjereno bila bi temperatura koja bi mnogima odgovarala, jer mnogo nas je odigralo Pljevlja tuda oko 0.

Miloš

BAR  11.3  0
POD  10.7  0
PLJE  2.1  0
Vjetar (Br+Pg+Pv) 16
Tmin -7.7
SnZ  15

Nikola

2 boda,najgore kolo od kad ucestvujem.Cestitam osmicama i devetkama ako ih ima.

Fraka

Glupo je da pricam ovako.. al bukvalno sam sve temperature smanjio za 2 stepena u prosjeku... ukljucukuci i minimalnu... stvarno bezveze, al sto da se radi.. barem sam vjetar uvatio haha.. tu sam 3 puta bodove gubio. 4 boda.. sramotno kolo al idemo dalje

dikile

Cestitke pobednicima kola. Bice zestoke borbe do samog kraja.

Ja sam generalno zadovoljan, mada bih baci bombu sigurno  :05: . Ponovo 6 bodova kao i u proslom kolu. Da je bilo malo srece bio bi tu jos koji bod. Jednostavno nemam srece u poslednja dva kola. U proslom mi je tmin izmakla za 0.1, sada Pljevlja za 0.1, i sneg za 1cm.

Valjda ce se vratiti nesto u narednim kolima. :111:

Fraka

Cestitke najboljima  :109:

Ja nemam znanja zadnja 2 kola  :11:

Shody

čestitke svima!!

jel mi netko može reć gdje su mi otišli bodovi? već 3 dana sam jako bolestan i samo lezim. umara me svako gledanje na laptopu

mecava_zg

Stavio si prenisku T za Pljevlja i preveliku sumu za vjetar.

Meni pobježe vjetar za 1, ali sve u svemu sam zadovoljan, jedino sam snijeg baš jako fulao jer sam ipak više očekivao od jučerašnje fronte...

Miloš

Koji god dan da se izabere za sledeće kolo, biće jedno od lakših od početka takmičenja. Uspostavlja se veoma stabilno vrijeme i nikakve značajnije promjene nema na vidiku. Eventualno bi se zakomplikovalo ako bi i Pljevlja došla u igru, zbog inverzije.
Ovakvo kolo najviše odgovara onima koji su na samom vrhu tabele, jer se teško pravi značajnija razlika.

skener

Quote from: Miloš on December 08, 2013, 11:48:31
Koji god dan da se izabere za sledeće kolo, biće jedno od lakših od početka takmičenja. Uspostavlja se veoma stabilno vrijeme i nikakve značajnije promjene nema na vidiku. Eventualno bi se zakomplikovalo ako bi i Pljevlja došla u igru, zbog inverzije.
Ovakvo kolo najviše odgovara onima koji su na samom vrhu tabele, jer se teško pravi značajnija razlika.

Milose, prizvao si Pljevlja, bez njih ne mozemo  :05:

dikile

U poslednja cetiri kola Pljevlja treci put. Odmah racunam da od boda za mene tu nema nista. :80:

Miloš

Ne ispade ni ovo kolo lako, kad vidim Pljevlja smuči mi se život.  :06: Od dosadašnja tri kola sa Pljevljima, nisam uzeo ni jedan jedini poen na temperaturu u tom gradu. Mada su gradovi na sjeveru generalno teži za prognozu od primorja, Podgorice, Nikšića... Ni Tmin neće biti lak zadatak. Ostalo naizgled djeluje kao lako, ali...

demijan

kristian_zg

mecava

dikile

Quote from: mecava on December 10, 2013, 20:54:50
SnZ u 19h?

Sneg u 19h 14cm i to ce pored padavina biti jedini siguran bod. Enigma su mi Pljevlja, hoce li se zadrzatii magla ili ce biti suncano  :78:

Poslao prognozu, srecno svima. :116:

prenka

Proslo kolo sam iz nekih mojih razloga propustio (od pocetka vec 4 kola sto je mnogo ,ali visa sila ),medjutim idemo dalje ,zanimljivo je slati i pratiti situaciju iako nemam nikakvih sansi za neki uspjeh ili nagradu  :03: sto se tice ovog kola vrlo ce zanimljiva biti  T-min kao i T -max za pljevlja .

Cirius

:78:   :34:   :06:   pljepljepljepljepljeplje TILT     :07:

Fraka

Mene nocas iz takta izbacila kladionica, tj prekinut mi mec sto sam igrao x poluvrijeme, 5 minuta prije kraja poluvremena.. smanjio mi dobitak 3 puta, a bio je prilicno velik  :31: :31:

Sad cu ovo sklepat za minut. Plevlja  :14: :107: :107: :107:

mecava

Mora da je snijeg u Istanbulu.  :79:

Miloš

Pljevljaaaa, tu jednostavno ne mogu da igram po osjećaju. Poslušaću modele, pa ću imati koga da krivim ako kiksam.  :08: