News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 22, 2013, 23:28:19

Previous topic - Next topic

dikile

Šta ja da kažem, još nisam uhvatio ni jadne maksimalnu danas.  :82:
Realno je da ulete Pljevlja i Podgorica, ali Bar za sada deluje nedostižno. Treba mi za Bar da izgura do 12C.

Fraka

Dikile ti mozes da kazes da si dobro odigrao kolo. Imaces bar 7 bodova...

Miloš

Bar se prilično zaglavio sa temperaturom zbog vjetra koji ne posustaje, ali je PG u priličnom porastu.
Bar 10.5°C, vjetar 11m/s
Podgorica 10.0°C, vjetar 5m/s
Pljevlja -1.4°C, vjetar 1m/s

dikile

Quote from: Fraka on December 07, 2013, 11:07:04
Dikile ti mozes da kazes da si dobro odigrao kolo. Imaces bar 7 bodova...

Podgorica uletela, Pljevlja još 0.4C, a Bar još 1.5C

Videcemo sta ce biti. I vetar mi je nesiguran. Nadam se da me moj najbolji parametar za prognozu nece izneveriti ovog puta.

Miloš

Vjetar je svima nesiguran, čak i meni koji sam stavio 17m/s oko kojih se zbirni vjetar vrti od jutros, plus-minus 2m/s, ali dovoljno je da samo malo posustane u Baru i ode to... U Pljevljima se očigledno razbila magla i pitanje je koliko može da raste još. Za očekivati je da svuda temperature rastu barem još 3 sata, do 14h.

Fraka

Ja sam pocetnu prognozu sastavio sa visim t za svaki grad.. nazalost, promijenio sam i omanuo zestoko. No, sto je, tu je.. ovo je igra i nema smisla ne igrat se zbog neuspjeha. Ovo kazem iz razloga sto je mnogo ljudi napustilo takmicenje jer su propustili kolo ili imal neke kikseve. Samim tim igru ucinjeli mnogo manje zanimljivom. Ipak je ljepse takmiciti se sa jos 50, nego sa jos 20 ljudi...

Admin

U 11h u Pljevljima je bilo -1.5 C i duvao je jugozapadni vjetar 1 m/s.

Miloš

Stanje u 12h:

Bar 10.5°C
Podgorica 10.4°C
Pljevlja -1.1°C
vjetar 15m/s

Prema ovim podacima imam maksimalnih 9 poena, ali samo je pitanje koliko poena će otići u naredna 2h.

Fraka

Miloš

Moguće, možda je izostavljena "jedinica" u drugoj grupi, vidjećemo za par minuta na AMS.
Mene brine što je vjetar malo posustao, više mi ni to nije siguran poen.

Gabesz20

Pa nemoguce za 20 minuta da tolko skoci :26:

Miloš

Greška je naravno, -1.1°C prema AMS, izvinjavam se!

Gabesz20

Bar se vuce zaista, sto je donekle i ocekivano...ove sezone mi ne idu primorski gradovi, no ajde da sacekamo sta ce bit ako malo posustane vetar u Bar.

Miloš

U 12.30h:

Bar 11.0°C
Podgorica 10.7°C
Pljevlja 0.4°C
vjetar 13m/s

Ovoga sam se i plašio, naglog smirivanja vjetra, eto kako se gube poeni bezveze...

Miloš

U 13h:

Bar 11.2°C
Podgorica 10.7°C
Pljevlja 1.5°C
Vjetar 16m/s (8+5+3)

I dalje imam svih 9 poena, ostaje da vidimo koliko će još da rastu temperature, Bar mi je jedini siguran tu.

Fraka

Ja 4 boda haha... ako mi ne pobjegne Pog.. sto da  se radi, naidje i ovakav dan  :03:

dikile

Vetar me nije izneverio 7 od 7 do sada  :114:

Fali mi još za Bar 0.8C ali to je teško izgurati do kraja. Pljevla su sada klimava..

Gabesz20

Pljevlja opet vise od 1C za 20 minuta.

Miloš

Mora da se opjanio osmatrač...  :116: Prvo ni ne pošalje synop u 11h, a onda dva sumnjiva podatka za redom...  :23:

Srećom je tu AMS da se provjeri sve.

skener

Uhvatih Bar, ali odose mi i PG i PV i vjetar...bicu zadovoljan i sa 6 bodova, ako Pv ne odu preko 2 C

PV po AMS su cak 2.2, razlika od cak 0.7 C od T objavljene na sajtu

Miloš

Tačan je podatak bio za Pljevlja, evo već je na +2.2°C, probio sjeverac, razbila se inverzija, mnogi će tu pogubiti bodove u narednom terminu. Bar i Podgorica se zaustavljaju sa rastom, barem tako djeluje za sada.

Gabesz20

Nemam reci Pljevlja :14: :29:
Bar dosta nisko pa jos i u ovakvoj situaciji kao sto je danasnja.
Sta je tu je, mnogo bolje nego predhono kolo, ali opet male lose procene koje kosatuju bodova. No dobro Pljevlja ko Pljevlja, sa njim nemozese kalkulisati

dikile

Dejo

Miloš

Pobjegoše mi Pljevlja, 2.1°C. Bar je izgurao na 11.3°C, Podgorica je u padu.
Čekamo još podatke od 15h i to je to za danas.

8 poena, više nego zadovoljan!  :45: