News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Novembar 2013.

Started by Miloš, October 26, 2013, 09:39:32

Previous topic - Next topic

Nikola

Quote from: sanjin on November 23, 2013, 22:59:35
Svi znamo da je sjeverac smrt za snijeg u PG, tako da nemojte padat u euforiju. Uostalom, ovo je ipak GFS koji se u većini slučajeva prikloni EC-u.
Tako je.Mada ovaj Gfs je potvrdio donekle sto se padavina tice danasnji EC,tako da bi trebalo sjutra da potvrdi.Sjeverac nece dati jace padavine,ali provijavanje,za kraj novembra,sasvim dovoljno.

Стенли

Svakako.. zadovoljan sam uopste bilo kakvom hladnom akcijom napokon.  :27:

scepo

Micev je danas na vijesti reka za utorak moguc snijeg i na sirem podrucju Podgorice :78:

vanja

Quote from: scepo on November 24, 2013, 00:44:17
Micev je danas na vijesti reka za utorak moguc snijeg i na sirem podrucju Podgorice :78:

opstina podgorica se granici i sa kolasinskom opstinom :) ...bez sumnje bice akcije na okolnim brdima a za pg uz sjeverac mrka kapa

Gaston

I Veruša pripada opštini Podgorica, tamo snijeg uveliko pada, znaci da je Micev uvijek u pravu. :11:

Mađo

I selo Cetinje pripada Podgorici, takođe i Lovćen i oba Štirovnika...  :23: ...a od sinoć gore pada snijeg.... što znači da prognoza nije bila dobra jer dotični gospodin nije u toku sa ovom novom geografskom podjelom....  :11:

Yeti

Vi se gospodo malo kanda za...uflafen,dajte malo snagom argumenata da vidimo što ni je činiti!?Ja mnim da ovaj frigidni upad sa nordesta će da bidne samo prvi od nekolike ledare koje stižu u prvom polugodju decembra.I hope so!
Listen to me carefully,I shall say this only once

Nikola

Vec uslo u +48h i Gfs 06h potvrdio prethodni izlaz,plitki visinski ciklon u utorak,-4/-5c po visini i do mora,umjeren do jak sjeverni vjetar i padavine,sto bi na primorju rekli 'vlazna bura',moze biti svasta,za Pg samo problem T2m ali mislim da ce se do tada dobro ohladiti,ne ocekujem neki pokrivac,ali padanje snijega sigurno.

Stefan600

Koliko mi se cini i ovaj EC jutrosnji je bolji. Moze bit padavina u utorak, moze.
Vjerujete li me, nisam pratio izlaze od marta mjeseca i sad veze nemam. Bas se gubim kad vidim karte na prvi mah...  :75:  :120:
Vratice mi se forma do Nove godine  :45:
Februar 2012. :)

sanjin

Strašan izlaz EC-a za utorak. Povećao padavine, pa i hladnoću.  Ali za PG će biti problem T2m i vjetar.

Fraka

Moze bit pahulja.. poktivaca ne vjerujem. Uz malo srece mozda i ja ovamo vidim da uz vjetar proleti pokoja pahulja... u svakom slucaju, za nas snjegoljupce, fantasticni izlazi

scepo

Hmz:Podgorica: Pretežno oblačno, uglavnom krajem dana slaba :78: kiša, a kasno tokom noći moguć slab snijeg ili susnježica.

prenka

Quote from: scepo on November 24, 2013, 13:24:17
Hmz:Podgorica: Pretežno oblačno, uglavnom krajem dana slaba :78: kiša, a kasno tokom noći moguć slab snijeg ili susnježica.
sve jasno ,pon vece kisa koja u toku noci prelazi u susnjezicu i snijeg . Prema zadnjem izlazu ec-a utorak ce biti padavina,sto u pg samo moze dati jace provijavanje.

Dzoni

Vidim niko od kolega koji prate ovaj site nije slikao,pa evo da ga ja bacim ovdje  :03:  Vele 5-6cm snijega u Podgoricu u utorak  :05:

Miloš

U utorak nije isključena mogućnost koje pahulje u Ulcinju i Podgorici, pa čak i u Baru. Ali uz ovako jak sjever ništa više od toga. Mada, nikad se zna, biće ovo zanimljivo za praćenje.  :08:

petar

Quote from: Miloš on November 24, 2013, 14:27:57
U utorak nije isključena mogućnost koje pahulje u Ulcinju i Podgorici, pa čak i u Baru. Ali uz ovako jak sjever ništa više od toga. Mada, nikad se zna, biće ovo zanimljivo za praćenje.  :08:
samo da vidimo pahulje, ne treba nam pokrivac nista nije ni decembar poceo, al evo kako stvari stoje veliek su sanse za snijeg

EagleS

za sve postoji prvi put  :101:
The absence of evidence is not the evidence of absence

petar

EagleS

možda nas śever iznenadi pa i bude nešto više od provijavanja  :83:
The absence of evidence is not the evidence of absence

sanjin

Proslog decembra je pred kraj onog snijeznog ciklona duvao jak sjeverac uz jak snijeg.

petar

Quote from: sanjin on November 24, 2013, 14:54:33
Proslog decembra je pred kraj onog snijeznog ciklona duvao jak sjeverac uz jak snijeg.
da ako Bog da da imamo taj snijeg vidjecemo nove izlaze,a l evo kako je Nikola rekao padanje snijega je sigurno za Podgoricu

mijo

samo kisa da zavrsi vise svoju emisiju pa cemo lako  :45:

Stefan600

Kakvi god da budu novi izlazi, dok god drze jaci sjeverni vjetar, nemojte se iznenadit ako zavrsi s kisom u noci izmedju ponedeljka i utorka.. Tako je to vazda za Podgoricu.
Dosta ce rec vecerasnji izlazi, a sjutrasnji ce donekle razrijesit dilemu. Ali samo donekle..
Februar 2012. :)

Dado

Quote from: sanjin on November 24, 2013, 14:54:33

11. decembar i cuvenih 60cm sto je odje prava rijetkost pri jakom sjevernom vjetru  :03:

Fraka

Nevjerovatno dobar gfs... pocinjem otvoreno da se nadam snijegu u Kotor uz malo srece. -3 do -4 po visini... sve ce zavisit od intenziteta padavina, kojih ce ocigledno bit.