News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2013, 10:47:12

Previous topic - Next topic

dikile

Valda će Niksić da izgura na 15 stepeni  :62:

Gabesz20

Bice popusti potegni :05: Ja se samo bojim Herceg Novog da ne ide preko 20.5...realno tamo sam mogao barem pola stepeni vise dati. Ostalog se nekako ne bojim, mislim ad ce ici gore temp do kolko treba :11: Samo neka ja neka mislim da ce ici, pa cu puci za T-max u Kolais i Niksic, a za Herceg Novi za koji se bojim pogodicu :11:

Fraka

Ne znam sto bi mohlo uslovit ovakav pad temperature. Mozda pokoja kap kise? U svakom slucaju sam izbjego negativne za kolasin i niksic... Tako da ne bi bio nezadovoljan i da ovo budu maksimalne...

Fraka

dikile

Kolasin će vrlo tesko na gore, dok bi Nikšiću bilo bolje da u sledecem satu dobaci do 15 ili   :71:

Haris94

Pogodio Herceg Novi, Kolasin vjerovatno -1, a Niksic do sada 0, ako dodje do 15.3 dobicu bod. Za sada 6 bodova

skener

Niksic ce sigurno porasti jos 1-1.5 C, ali Kolasin je enigma...

Dzoni

Ostadose T ipak prenisko...  :56:

Fraka

Raste niksic, ali se javlja novi problem... Vjetar  :52:

dikile

Niksic trenutno na 15,1C, ali vetra je sada u zbiru 12

Dzoni

Kakva ce sjeca da bude sad na vjetar  :05:

Haris94

Jos mi je samo vjetar trebao

Gabesz20

Auuu kakav uragan vlada ovo  :76: Le le, na najsigurnijem ostadose jos bez poena  :75: Ajd da vidimo taj vetar u 13h

Vetar 11  :07: :07: :107: :107:

AdriaticWeather

Zadnji put, računavši na nešto oblaka i maglu, koja se zadržala skoro do sredine dana, išao sam na niže temp. za Kolašin i tako je bilo, a onda se magla naglo razbila i Kolašin je pošao u nebesa. Sada kada je bilo izgledno dosta sunca dam više temp. za Kolašin, ali ne, tamo je oblačno i opet mi ide negativan bod na Kolašin  :102:  To će kako stvari stoje biti i jedino što sam falio. :75:

Fraka

Vjetar 11.. Al niksic me brine sad.. Zaletio se ozbiljno.. Valjda nece preko 16.9...

skener

Ako Kolasin kojim cudom ne ode do 10.5 tu imam negativni  :14: 

Dejo

Trenutna kombinacija

HN 19.9 0
NK 15.5 0
KL 10.2 0

Vjetar 11
Snz 0
Tmin 3.4

Fraka

Mislim da imamo jednog pobjednika, a to je Stratus fractus :109:

Bura

U 14h, izgleda da je to to.
HN 19.5 (19.9)
KL 10.2 (10.2)
NK 14.0 (15.5)

Za mene, prilike su, ovoga puta 7 poena. Samo da ne padne kiša neđe od ova tri grada.  :60:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

dikile

A vrh tabele najverovatnije preuzimaju  Fraka i Dikile

Miloš

U ovom kolu sa relativno lošom prognozom koju sam uradio za 10 minuta (i to uz prehladu i temperaturu) uzeh 7 poena, u prošlom kolu sa odličnom procjenom situacije samo 6. Valjda se vratilo donekle.

skener

Jos samo da sacekamo 15h i Kolasin, mozda moze jos malo da se koriguje Tmax

skener

Kolasin u 15h 10.5 C, u poslednji cas spasih se negativnog boda, ukupno 7 danas, nije lose  :03:

Dejo

Dobitna kombinacija

HN 19.9 0
NK 15.5 0
KL 10.5 0

Vjetar 11
Snz 0
Tmin 3.4

Sledeći četvrtak

Admin

Po ko zna koji put smo se uvjerili da u Crnoj Gori skoro da i nema lakih kola!  :11: