News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

donmirko

poceo kvasni snijeg - Zabjelo kod krivog mosta

Yeti

da proste modeli,i ovi i oni,ali kad izidjem napolje vidi se da odje nikakvija ozbiljni' padavina ne mere bit... lagani snijeg već nekolika sata(ne bi se nakupilo ni cenat i po do ujutro,a ne ko što se nadah dva'es,tri'es do ujutro ka što modeli "izračunaše") p.s. Wanted snow in PG-reward 100.000$
Listen to me carefully,I shall say this only once

GagaM

kako plasaaaaaaa, mada mokar i sa kiisom  :109:
--------
alii vdako se iscisti!!!!!  :105:

Dzoni

Presnijezilo,ali nazalost jos slab intezitet snijega,tj pahulje su srednje velicine ali rijetko pada jos...   :79:

Bole-PG

Preko morace susnjezica,jos nista ozbiljno
Podgorice grade moj!!!

Vasilije

Bitno je da je krenuo snijeg, dobro bi bilo kad bi se temp. spustila oko 0 tada bi se jedino primao!

Nikola

Polako okrece na snijeg bez kise,konacno se promijenila strujanja i to je okidac da obrne na snijeg jer je T2m povoljna oko 2.5c i sad cemo brzo otic stepen-dva nize,evo sa mora ima i grmljavine sad ce ono pravo.

kakav razvoj krenuo na Ulcinj  i Bar  :29:

Стенли

Ja ne znam kako to kod vas na 2.5c/3.0c pada snijeg? 

Kod mene odavno pada slab ali bas mnogo mokar snijeg, temperatura 1.6°C.  Ali, padavine sad malo jacaju ,tako da je suvlji sve vise rekao bih

winter

Polako snijeg dominira,potvrdio Mic** snijeg za nocash i sjutra ujutro cak rekao obilnije padavine tokom noci,temp u padu  :105:

Calibraaa

donmirko

Lijepi snijeg na zabjelo, Intenzitet sredjni do javi, a pahulje vece, kao jutros. Vec se hvata po automobilima.

Dzoni

U Staroj Varosi pojacao intezitet,snijezi milina ! :79:

Nikola

Quote from: Стенли on February 09, 2013, 19:10:09
Ja ne znam kako to kod vas na 2.5c/3.0c pada snijeg? 

Kod mene odavno pada slab ali bas mnogo mokar snijeg, temperatura 1.6°C.  Ali, padavine sad malo jacaju ,tako da je suvlji sve vise rekao bih
Cist snijeg provjereno  :62: hvata se tanak sloj sa vodom na auta.

scepo

Poceo fino da plasa..sad bi trebalo T da ide dolje :78:

Bura

Čini se da počinje polako formiranje konvektivnih padavina. Nešto se već formiralo odmah ispred Bara, sijeva i potmulo grmi, a T 5.1°C .
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Стенли

Alal mu vjera ako je suv, ovamo mokar na stepen ipo hladnije sigurno..

NK sve ce biti dobro

Oce li bit jos kakavih padavina, vamo sat nista.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

tihomirk

Calibraaa

Prima se na auta,nije proslo 5min da ovako pada

winter

Fino pada sad josh je mokar zbog visoke temperature ali idemo mi dolje vrlo brzo  :79:

Nikola

Quote from: Стенли on February 09, 2013, 19:14:20
Alal mu vjera ako je suv, ovamo mokar na stepen ipo hladnije sigurno..
Nije mokar,nego podloga topla,nemam digitalni prazan  :35: da ti slikam kahulju precnika 5cm suv polako pada,jak inetzitet a jugo duva.

Barani drz te se sad je vrijeme da uhvatite snijeg stizu konvektivne padavine,Cb dosta jak  :36:  :111:

Krivi

Čekamo to čudo, trenutno tiho, bez vjetra.
GGMU!

Nikola

Stefan600

Iz minuta u minut sve suvlji, iz minutau minut sve jaci!  :79:
Bio sam napolje kad je prelazio iz kise!
Februar 2012. :)

scepo

Oce li nas zakacit ovaj Cb ?