News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

boka

ne bih da mastim  al mislim da preko morace na ulicnu rasvjetu koja mi je bas blizu balkona vidim sitne pahulje ...bas sporo padaju  pa sad ne znam

Nikola

A padavine jadne 1.8mm do sad modeli sve omasili sto su mogli.

winter

Dako se nocash iskupe za sinoch :) temp u padu  :109:

GagaM

@boka, i meni se cini da na ulicnu rasvjetu koja mi je tik uz prozor vidim sitne pahulje... dako.... nocas.... :79:

Vasilije

E ja ne znam iz cega ce panut kad nema nekih jakih razvoja po sat24.

Nikola

Ja ne znam dje vidite pahulje ja jedne ne vidim,ponavljam primorje lokalno moze proc i sa pokrivacem do sjutra ujutro.

superwoman

Quote from: Dzoni on February 09, 2013, 18:10:06
Pada kolega,pada...Sad smo ispod 3c jos zeru i sticu se uslovi za taj jadni snijeg  :02:
Ali nema sansi da se uhvati?

Nikšićanin

ođe baš oslabile padavine...sitni snijeg,al slab..

bole

susnijezica vs kisa u rogame

Calibraaa

jaka kisa na zeljeznicku

Nikola

Problem je definitivno na oko 400-500mnv Dg sa ispod 2c i -4 na 850mb da nema snijega aooo  :07: definitivno  kotlina jos ovako na 30-50mnv je veoma losa kad treba da se ohladi uz oblacnost i da predje iz kise u snijeg,zato sad garant u Bioce snijeg pada.

Kisa sa rastopljenim ali to je crno bez bijelo.

michael

Quote from: Vasilije on February 09, 2013, 18:24:27
E ja ne znam iz cega ce panut kad nema nekih jakih razvoja po sat24.

a ima neke oblačnosti nije da nema, akumulira se... sve do sad može u zaborav da ide, s obzirom na očekivanja.

Mađo

Snijeg sipá to što može.  :79: :79:
T -1.0°

michael

Nikola

Evo ide nesto jace sa mora pravo na Bar i Ulcinj,ja bi zadovoljan bio da pogodi Wrf ono 2-5cm u Zetsku ravnicu.
Kao da gledam reprizu od sinoc,Ulcinj nas prestize sa T,Novi ako nastavi eto snijega od 21h, Cetinje pocinje da svojim kolicinama

Fraka

U Kotor pojaca kisa. Jos nema naznaka da ce presnijezit, iako je granica snijega veoma nisko.

bole

Sipa i odje Madjo ali u obliku kise......:)   Mozemo se pozdravit sa snijegom od ovog ciklona.... :107:

Dzoni

Prijavljujem susnjezicu po prvi put. Sve vise rastopljenih pahulja.

Krivi

Može i ođe bit nečega, jer je bezvjetrica, a stižu jače padavine, T je oko 5.
GGMU!

boka

evo ga sve vise i vise sa kisom naravno

Mađo

Jedna aktuelna, bolje ne može s telefona.  :81:

Rade

Evo mene s T.

Padao je danas gore skoro do podneva, onda je prestao i poslije 15h nastavio da pada, kad smo bili kod Kolašina bilo je baš oblačno i jako je padao sitan snijeg, magla ogromna.
Snijeg je padao do izlaska iz Platija i onda ga je zamijenila susnježica i poslije Bioča kiša.

boka

iz pravca primorja opet dolazi niska oblacnost i pocinje sve manje kise vise snijega :04:

Nikola

Cini mi se Madjo da se istopilo danas 5cm gledam to kod stepenica taj trotoar jutros je vise bilo ako nijesi cistio  :08:

Susnjezica T malo ispod 3c,sad ce brze dolje.

edit: sve vise pahulja,brzo ce presnijezit,vise i mi da dodjemo na red,klima kotline je vrlo specificna posebno kad ne uhvatimo nisku T a ciklon je blizu nas.