News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Fraka

Umjeren mokar snijeg u Kotor  :105:

Fraka

Ima tu i kapljica kise, ali uglavnom snijeg.. Eh da pada intenzitet kao u Ulcinju... odma bi se to primalo.. ovako, nema sanse ako ne ojaca

Dzoni

Cestitke bar na tome !
Podgoricka noc-izgubljeno vrijeme nazalost.

Fraka

Zanimljivo je da propadaju pahulje i sad kad skoro nema padavina, znaci i vise nego dovoljno je hladno. ali eto sad nema padavina pravih...

Ja sam tacno navio sat u 6.. budim se i gledam kako padaju oni standardni mokri projektili  :67:

Fraka

Po AMS u 6 2.5 stepeni.. racunam ovdje oko 2 stepena...

petar

Quote from: Fraka on February 09, 2013, 06:19:56
Po AMS u 6 2.5 stepeni.. racunam ovdje oko 2 stepena...
Podgorica jutros bez idje icega  :107:, nocas se ocekuju najjace padavine

snesko belic

Petre navih alarm u 7,kad sam ima sto vidjet  :35: ,dako brzo krenu padavine  :72:

petar

Quote from: snesko belic on February 09, 2013, 07:04:17
Petre navih alarm u 7,kad sam ima sto vidjet  :35: ,dako brzo krenu padavine  :72:
snesko da li cemo imat nocas snijeg u Podgorici ili nista od snijega za ovaj vikend

snesko belic

Trebalo bi,jedino neznam kakvo cudo da se desi pa da ne pane nista  :109:

petar

Quote from: snesko belic on February 09, 2013, 07:10:20
Trebalo bi,jedino neznam kakvo cudo da se desi pa da ne pane nista  :109:
evo temperatura ponovo u padu 1.7 ajde dako krene nesto vise

Bura

Prijavljujem poluotopljene pahulje u Baru na T 3.1 . Već počelo da se hvata po kolima!   :79: :79: :79:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

petar

Quote from: kecmi on February 09, 2013, 07:22:39
Prijavljujem poluotopljene pahulje u Baru na T 3.1 . Već počelo da se hvata po kolima!   :79: :79: :79:
ovo je nevjerovatno, al svaka vam cast Barani kako je krenulo Podgorica nece ih ni vidjeti

perob

podjekoja pahuljica izmijesana sa kisicom i u PG Peyton City...

snesko belic

Evo i ovamo sve krupnije pahulje  :04:

petar

Quote from: snesko belic on February 09, 2013, 07:32:16
Evo i ovamo sve krupnije pahulje  :04:
i dalje tu ima dosta kise

cetinje1

Nevjerovatan inenzitet u ct. Temp. -2

albatros_mne

Pada kisa, nista od snijega ovaj put.

Bura

Pojačava, sada malo krupnije pahulje, ponovo se počelo zadržavati po autima, ali ima i kiše, T 3.1 C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

petar

petar

cista kisa ovamo na poligon ispred zgrade sve likva do lokve, ako do sad nije pao ja stvrano ne znam kad ce, al ovo je zaista puno lose  :107:

Nikola

Bravo za Bar i Kotor  :116:,kod nas svaki uslovi za snijeg i pda kisa i susnjezica i to cijelu noc nije palo 2mm od mogucih 6-8mm, a u Dg 0.4mm samo  :36: kako nas sve zaobidje i napusti,nego radujem se primorju da dobiju snijeg.

petar

kakav snijeg napolje jaoo  :04:  :04:

Стенли

KUKU. Sad se probudih, nevjerovatno. Snijeg izuzetno jak vec je sve bijelo i T u minusu.  :114:  Pa sta je ovo covjece kako pada pahulje ko teniske loptice. Bice slika.  :116:   :114:  :114:

petar

Quote from: Стенли on February 09, 2013, 08:03:05
KUKU. Sad se probudih, nevjerovatno. Snijeg izuzetno jak vec je sve bijelo i T u minusu.  :114:  Pa sta je ovo covjece kako pada pahulje ko teniske loptice. Bice slika.  :116:   :114:  :114:
Podgorica velike pahulje ovo nam je trebalo   :121:

GagaM

Pada, ali mi se cini nekako sa juga!!!! :111:
---
Mada je prilicno vlazan!