News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2013

Started by bole, January 31, 2013, 09:04:40

Previous topic - Next topic

Stefan600

Ja licno ne vjerujem da ce potpuno stanuti..
Tempratura u zadnjih 50 minuta opada tacno 0.1'C svakih 10 minuta. U 16:40 u Pg 6.9'C

Februar 2012. :)

straus

ako tako nastavi da pada oko ponoci ce biti vjerujem 3 stepena, ako bi stao vjetar islo bi i nize

Nikola

Jos smo visoki 6.6c ima vedrine trebalo bi ovo brze ici ali vjetar bakcuz  :57:

sanjin

Kako se modeli prosuše danas za vjetar u PG. T 6.6.

Стенли

i ovamo vjetar duva, umjeren. Bzv

Stefan600

Tempratura i dalje nastavlja trend pada 0.1'C na 10 minuta. To je jako sporo, zaista. Kisa ce da krene ako ne stane ovaj vjetar.

sanjin

U decembru smo imali +4 pred pocetak padavina i slabiji minus po visini pa je padao snijeg.

T 6.5

JovanK

Quote from: sanjin on February 08, 2013, 17:54:44
U decembru smo imali +4 pred pocetak padavina i slabiji minus po visini pa je padao snijeg.

T 6.5
Tako je Sanjin!pas ce ovo do 21 ili 22 do 3,4C

Стенли

Ovo ne valja nista. Duva vjetar umjeren i to sad pojacava dobro, temperatura sada na oko 5.8°C..  Samo nek nastavi ovako i odlicno cemo proc i mi i vi.   :46:  Gledajuci meteogram WRF-a, smirenje vjetra tek posle ponoci.

Sad bi se ispentra na vr' kuce skinuo gace pa nek duva kolko idje moze.

sanjin

Polozaj ciklona

Udari i smjer vjetra danas popodne  :81:

Čini mi se da je oslabio vjetar sada.... :78:

Calibraaa

Jeste malo,u Golubovce pade temp brze od Pg,a bila je veca  :107:

Nikola

Oslabio vjetar a vedro ka staklo.

snesko belic

Vjetar skoro potpuno stao  :114: ,temp.u padu 5.4  :04:

Stefan600

Na Zagoric, vjetar ne jenjava, ni malo skoro. A da je vedro, to jes'... Temp ce da pada sad...

JovanK

U rogame nosi kako duva

demijan

vjetar ce oslabiti i mjenjati smjer iza ponoci a pojacati se padavine..glavnica je u drugom dijelu noci i prije podne ,reklo bi se tako...
u bg je ,u nekim delovima ,bilo po koja pahulja danas iz ugl kumulusnih oblaka...

petar

vjetar polako staje, sad ide pad temperature i nadam se snijeg nocas  :121:  :121:

vanja

ne znam dje to osjetiste da se smanjila jacina vjetra....ja sam usao kuci maloprije, vjetar razbija i to jos u zgrade sam...a bio sam na ljubovicu do maloprije , e tamo tek nosiiii...veoma je hladno napolje tako da veoma sumnjam da ce biti imalo kise u pocetku kad vjetar stane. temperatura ima da se stmoglavi naglo...podje po koji oblak nebom ali uglavnom vedrina.
po ams T 6.4c

sanjin

T 6.3 u 19h. Evo sad je u mom dijelu grada oslabio vjetar, valjda konacno zabiljezimo znacajniji pad.

Bole-PG

Vjetar slabio

Poslato sa Samsung S3

Podgorice grade moj!!!

Krivi

Vjetar ovdje jednostavno ne slabi. Da su modeli pogodili njegovo prestajanje, nadao bih se nečem. Ali ovako, ništa.
GGMU!

petar

Quote from: snesko belic on February 08, 2013, 18:56:53
dje vidje to da je 5.4

superwoman

Na Starom aerodromu razbija od vjetra...

petar

Quote from: superwoman on February 08, 2013, 19:18:19
Na Starom aerodromu razbija od vjetra...
na zeljeznicku skoro stao, to je pg i kap pada snijeg u nekim krajevima ranije pocne tak ce bit i nocas

snesko belic

Quote from: petar on February 08, 2013, 19:15:01
Quote from: snesko belic on February 08, 2013, 18:56:53
dje vidje to da je 5.4
Petre na moj digitalni termometar  :03: